revin la ideea de colaborare intre mamici
Raspunsuri - Pagina 3
genusa spune:
Eu stau la pta Muncii si am o fetita de 2,6 ani.
Daca ne intelegem si ne potrivim la program am putea sa ne facem acest serviciu reciproc.
Numai bine,
moana spune:
Si pe mine ma intereseaza...mai ales din punct de vedere al socializarii. Noi stam in Dr.Taberei. Iar MAria are 4 ani si 3 luni.
Oana
mihaela-p spune:
slaba activitatea la subiectul asta
si de multe ori stam singure si ne plictisim
macar asa,de socializare, ar trebui sa fie o idee buna
in ziua de astazi ,toata lumea in cutiuta lui...
notquiteso spune:
Poate ca cele mai multe mammici au mai multa incredere intr-o persoana pe care o platesc, adica o bona, decat in cineva care ar face lucrul asta voluntar, adica o mamica. Plus ca o bona nu stii niciodata daca te place cu adevarat sau vine doar pt bani. Pe cand asa, fiecare dintre noi are de ales. Poate ca sunt eu ciudata.. dar zau ca m-am saturat sa imi chinuiesc prietenii(care nu au copii) cu povesti despre sucul de morcovi si culoarea pampersului...
miris_ spune:
nimini nu mai e interesat de subiect? imi pare rau, ideea e buna, copiii nostri se pot imprieteni, se pot juca impreuna, noi, ne putem ajuta una pe cealalta...
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...
carminabulina spune:
Buna ziuaaaa
Eu nu sunt convinsa ca am inteles despre ce e vorba dar stiu sigur ca stau In Vitan, vis-a-vis de mall
.
Nici vacarestiul nu mi se pare departe, acolo locuiesc parintii mei si tot acolo am copilarit.
Eu stau acasa sunt in CIC si ma "chinui" sa mai fac un bebe. Am o mare lehamite sa ies la plimbare singura prin cartier asa ca pe mine m-ar incanta intalniri de genul asta in parc si chiar de facut pe "bona"...dar repete: nu stiu daca am inteles prea bine despre ce e vorba aici.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
notquiteso spune:
aici e vorba despre:
- hai sa ne cunoastem, sa nu mai stam ca fraierele singure in casa
- ne putem ajuta reciproc atunci cand avem nevoie de cateva ore libere (cumparaturi, dat cu oja, baut cafea cu prietenii sau iesit seara cu sotzu la film)
- bebeii nostri, care nu merg la gradinita, se pot cunoaste si juca impreuna
despre asta e vorba
Si imi pare bine ca stai langa mall, ca pe acolo stau si eu. poate ne vedem la o plimbare imediat ce imi trece raceala
:)
carminabulina spune:
...pai asta ziceam si eu
.
Esti la inceputul raceleii sau la sfrasitul ei? adica e mult de asteptat
?
Anyway, sanatate multa si abia astept sa spargem ghiata, nu?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
notquiteso spune:
Din fericire, la sfarsitul ei! Cred ca saptamana viitoare iesim iarasi sa ne facem tururile de cartier :)
Hai sa vorbim luni dimineata, ce zici? Ar fi grozav sa ne intalnim in parc in tineretului.. ce ziceti mamici? Care poate sa vina, e invitata cu mult drag. Ne mai scoatem si noi piticii la soare, eu sunt disperata ca a trebuit sa stau in casa fiind racita... abia astept sa ma holbez la pomisorii in floare 
Ioana75 spune:
Si eu stau linga Mall Vitan, dar sint la serviciu, copilul e la gradinita. Insa la vara mai vine un bebe, asa ca o sa ies des in parculetele din cartier - luam legatura atunci
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)