nanny de la primatv

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Initial creeata de ilenutza

Astazi, in cadrul targului de carte Bookfest, si-a lansat cartea Irina Petrea alias Supernanny de la Prima.Am fost la lansare, ea este o dragutza, mult mai simpatica decat pe sticla!Am cumparat cartea si am primit autograf, of corz!

Stiati ca a fost colega de banca cu Raduleasca?-BTW- si ea si-a lansat azi cartea ei!

Cartea se intituleaza "Si tu poti fi supernanny", a aparut la ed. Trei si costa 32 ron - redusa de la 39 ron pe perioada targului.

Si tot la ed. Trei s-a editat Francois Dolto- " cand apare copilul", acelasi pret!

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danig spune:

Si noi am fost la lansare sambata. Cartea este intr-adevar foarte buna si utila in cresterea si educarea copiilor. Este foarte bine structurata si are o multime de cazuri din experienta Irinei. Acolo sunt raspunsuri la multe din dilemele parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Mi-am luat azi si eu cartea si am citit cateva pagini.
E atat de frumos scrisa!
Te indeamna,ca parinte,sa te pui merreu in pielea copilului,sa vezi situatiile cu ochii lui.
Dar modul de abordare si stilul - aproape de literatura - sunt deosebite.
Dupa ce mai citesc,va mai spun,la concret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Si in 2011 (aproape 2011) subiectul este de interes, un up de la larasarit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyMcBeal

Te indeamna,ca parinte,sa te pui merreu in pielea copilului,sa vezi situatiile cu ochii lui.

Inseamna ca e o diferenta uriasa intre carte si emisiunile de la tv.
Am vazut doar vreo 2-3 emisiuni la tv, iar ultima vazuta m-a facut sa plang de mila copilului dresat de ea. Atata insensibilitate si lipsa a flerului mai rar intalnesti.

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Exemplul cu eticheta de "mincinos" m-a convins. Nu as cumpara IN VECI cartea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Acum chiar ca sunt curioasa de carte! Deci tanti asta care a pus o eticheta unui copil (acum aflu asta in premiera, caci emisiunile nu le-am urmarit decat asa, cateva minute pana ma enervam si mutam postu') scrie carti pline de empatie, in care ne sugereaza sa ne punem in pielea copilului?...Si pana la urma, ce studii are? N-am gasit nicaieri concret ce studii, ce pregatire are; sau faptul ca a fost colega de banca cu Raduleasca e suficienta carte de vizita? Apropo, daca a fost colega cu MR nu e tocmai la o varsta frageda: are copii? Daca nici studii n-are, nici copii, in calitate de ce anume da ea sfaturi?
Vreau sa mai fac o marturisire, da, merit asta, sa ma fac singura de ras, pentru modul in care puteam gandi candva:
- am vazut prima data emisiunea super nanny (nici nu cred ca era cu Petrea pe-atunci, ci cu alta) cu mai multi ani in urma, cand nu aveam copil. Cand vedeam imagini cu cate-un copil de-ala "scapat din lantz" aveam reactii gen:"mamaaaa, ce pramatie, ce picioare-n kur i-as trage, ce pumni in mutra aia nesuferita ar merita, pfuuuu, ce razgaiat!" Si cand baga nanny militarie-n el, jubilam:"asa, bine-i face, super, ia uite cum isi revine, bestia!"
Ma bucur ca o data cu nasterea copilului nu mi-au disparut din neuroni, cum spune legenda, ci mi s-au inmultit, astfel ca acum o emisiune care atunci ma ungea la lingurica acum mi-ar putea provoca doar repulsie si indignare fatza de metodele alea si enorma mila fatza de copil.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

voi vb serios ca a trimis un copil la gradinita cu o eticheta pe el???

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

- am vazut prima data emisiunea super nanny (nici nu cred ca era cu Petrea pe-atunci, ci cu alta) cu mai multi ani in urma, cand nu aveam copil. Cand vedeam imagini cu cate-un copil de-ala "scapat din lantz" aveam reactii gen:"mamaaaa, ce pramatie, ce picioare-n kur i-as trage, ce pumni in mutra aia nesuferita ar merita, pfuuuu, ce razgaiat!" Si cand baga nanny militarie-n el, jubilam:"asa, bine-i face, super, ia uite cum isi revine, bestia!"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

iote-asa ieream si io .
N-am vazut inainte de a avea copil vreo emisiune dintr-asta, da' eram clar genul "vai de mine, draga, copilul meu n-o sa fie in veci asa"

De asta am inceput sa intreb pe-aicea lumea daca are sau nu copil .
Pentru ca e o diferenta uriasa intre cum simt copiii ca parinte si cum simteam copiii inainte de a fi parinte (si vad ca nu sunt singura :).
Si cred ca nici macar psihologii care nu au copii nu sunt completi din punct de vedere al intelegerii pe deplin a copiilor. Si mi se pare normal sa fie asa.

De aia nu inteleg cum un parinte poate spune ca [] copiii de la Super nanny nu aveau nevoie de imbratisari, ci de altceva aveau nevoie (de si mai multa neintelegere + umilinte + ceva tortura adica) .

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Uitati vad ca e un show televizat, nu o experienta reala de viata.

Tanti aia vrand nevrand trebuie sa scoata un rating in primul rand
Un "reality-show" e tot ce poate fi mai departe de realitate uneori.

E destul de posibil ca din postura de scriitoare sa aiba cu totul alte viziuni / conceptii etc.

Mie un factor enorm de stress pentru copiii prezentati mi se pare nu prezenta duduii respective in casa omului ci si a celor 6-7 colegi ai sai, cu tot tacamul de microfoane, camere, duble, lumini, probe de sunet.

27 +

Mergi la inceput