Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

buna mamici
as avea si eu un pachet de scutece de bb aproape plin intre 5-10 kg (sunt vreo 70-80 de bucati) si cateva haine pt Alexandra. Problema e ca tre sa vina cineva sa le ia ca mie mi-e greu sa ma deplasez cu bb de 7 luni.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Bine ai venit Dariana!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

dianocica----acum am citit postarea ta.claudia trebuie sa nasca din clipa in clipa,cand vrei ne putem intalni.
pup fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Am dat deja pampersii, Gabrielle, sa-i foloseasca si sa-i poarte sanatos bebe!

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

trebuie sa vina dupa ei.multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

gabriela scuze, am citit si...am uitat....am niste hainutze, cam groase pt vremea asta si cam putine dar...decat deloc...problema e ca eu am un bb de 3 luni si nu ma prea pot deplasa...mai am si un patutz cu saltea, 90%sigur, ca ma tot ameninta o prietena ca il ia, dar vad ca tot testeaza piata...gratis nu e bun.. pun mesajul asta si pe pm si pe forum, sa l vezi cat mai repede daca zici ca e e ultima suta...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanjelyk spune:

quote:
Originally posted by lucia3

AM SI EU FOARTE MULTE HAINUTE DE BB DE FETITA IN SPECIAL(DAR MERG SI LA BAIETI) SI PAPUCEI.CUM PROCEDEZ?e 5,30 sunt nauca de cap dar vreau si eu sa ajut..help

avem nevoie de hainute(fetita nou-nascut),jucarele,biberoane si chiar un port-bebe sau marsupiu.Am doua fete mai mari(11 ani -8 ani)iar tot ce-am avut de la ele am dat altor mamici nestiind ca va mai urma unul.Acum sunt divortata,lucrez pe unde pot si nu am cu ce sa ii mai cumpar viitorului copil ce trebuie.ASTEPT RASPUNS.

Mergi la inceput

bine ai venit pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by vanjelyk

quote:
Originally posted by lucia3

AM SI EU FOARTE MULTE HAINUTE DE BB DE FETITA IN SPECIAL(DAR MERG SI LA BAIETI) SI PAPUCEI.CUM PROCEDEZ?e 5,30 sunt nauca de cap dar vreau si eu sa ajut..help

avem nevoie de hainute(fetita nou-nascut),jucarele,biberoane si chiar un port-bebe sau marsupiu.Am doua fete mai mari(11 ani -8 ani)iar tot ce-am avut de la ele am dat altor mamici nestiind ca va mai urma unul.Acum sunt divortata,lucrez pe unde pot si nu am cu ce sa ii mai cumpar viitorului copil ce trebuie.ASTEPT RASPUNS.

Un salut , mai intai , ar fi fost bine venit !Si ceva detalii de asemenea .Dupa cum observi , nimeni nu ajuta dupa ureche .Fara suparare !

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mai fetele, io-te ca ma intorsei aici;
s-au adunat niste hainute de la Bia (sunt bune pentru un bebe de ..stiu eu...6-8-9 luni), am si ceva Pampersi, inca nu le-am "centralizat" dar daca e nevoie, dati un semn si dau raportul complet!

pup si succese!

Bia-party 1 an

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput