Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 3

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

RalcatisDumnezeu sa te binecuvanteze iubita.
Astazi au ajuns toate pachetele de la tine.
Ai un suflet bun,multumesc ca esti alaturi de mine.

.....daca intr-o zi iti vine sa plangi,cauta-ma ! Nu promit sa ta fac sa razi dar....pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi,cauta-maa ! Nu promit sa ta opresc dar...pot fugi cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa auzi pe nimeni, cauta-ma ! Promit sa tac oricat vrei tu....Daca intr-o zi ma cauti si nu-ti raspund.....vin-o repede sa ma vezi.....poate am eu nevoie de tine...!!!!!!!!!

In vremuri ale minciunii universale,a spune adevarul este un act revolutionar.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Danielac,

scoate-ma, te rog, de pe lista, am gasit cui sa dau bici si troti.

revin daca mai gasesc ceva de oferit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ammuntean spune:

Donez hainute bebe 6-12 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by bubi

Danielac,

scoate-ma, te rog, de pe lista, am gasit cui sa dau bici si troti.

revin daca mai gasesc ceva de oferit

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi" target="_blank">Mara mea

ok bubi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Soni, eu te pot ajuta ??? am cui sa dau lcurusoarele, pot sa le impart, daca poti sa le trimiti pe adresa mea!

Danje, daca ai nevoie de ajutor si ajungi la Brasov, poti lasa o paret din ele la sotul meu, care sta in Brasov acum, peste 2-3 saptamani apar si eu acolo, ca ne mutam!
tu cat stai in Brasov, in tara? putem sa ne vedem?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Multumesc Danielac! Sint hainute asa frumusele!!! Pacat ca Sinculet nu intra dar tot copii sint oriunde . Unica problema e ca eu am niste probleme ale mele (care ma cam depasesc acum) si i-mi pare rau ca nu pot plati eu drumul! daca mai sint fete fac trei pachete de 10 kg (15 euro unul) si le trimit . Trimiteti-mi adrese pe PM si eu le confectionez , le duc . Fac ce pot! Va pup si astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Danielac, ce sa spun super idee, ma bucur mult ca altfel trebuia sa ma milogesc la soferii de la busuri. Sunt 4 saci, asta chiar numai ce-am primit acum eu inca n-am putut aduna de la mine caci mi-e teama ca nici daca vin cu 5 masini n-ar incapea( mai am niste copilasi la care le aduc hainute).Ma straduiesc sa le fac cat mai mici.Sigur ca ne putem vedea, vom pleca pe 21 sau 22 si atunci vom ajunge pe 22 sau 23.Daca imi lasi un nr de tel te contactez, unde locuiti?

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

OK Danielac , de acord cu Sinculet trimit ei tot sii ducela fam cu 10 copii!!!! Ce ma bucur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loleka spune:

Buna, sunt mama unui bebelus de esenta tare si as vrea sa donez niste hainute si o albie ( cadita pentru baita ). Dominic al meu a crescut marisor si nu mai incape in baliuta. Nu stiu exact care sunt demersurile dar daca voi stiti pe cineva care ar avea nevoie de ele sa-mi dati un semn de viata pe PM sau la forumul prematurii esente tari. Multumesc si astept vesti.

loleka de www.onetruemedia.com/my_shared?z=1920c8bbb6cea0dedd5e87&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Dominic Andrei-02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna dimineata!

In acest wd. i-au luat motul geamanului .......

hHainutele de la Elyanne a ajuns la matusa acestuia care v-a naste in septembrie. Elyanne mii de multumiri din partea familiei au fost ff surprinsi ca le-ai trimis si hainute noi-noute, nu le venea sa creada.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput