Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 3
Raspunsuri - Pagina 26
dyonise spune:
denicris, in ce oras locuiesste mamica de care vorbesti? eu am 1,72 m si inainte de nastere aveam 60 kg deci as putea gasi cate ceva de imbracat pt. ea.
denicris spune:
quote:
Originally posted by dyonise
denicris, in ce oras locuiesste mamica de care vorbesti? eu am 1,72 m si inainte de nastere aveam 60 kg deci as putea gasi cate ceva de imbracat pt. ea.
Multumesc Dyonise, mamica este din Galati si cred ca i s-ar potrivi si s-ar bucura tare mult. Da-mi un mesaj pe privat daca doresti sa iti trimit adresa, toate cele bune!
martutza spune:
Buna dimineata.
Am aflat despre voi de la o colega Elyanne care ma indrumat aici caci am ramas cu cate ceva de la baietelul meu.El a crecsut foarte mult in primele 3 luni si am ramas cu un pachet de scutece Happy newborn 2-5 kg,scutece Daipers air (vreo 30bucati)pentru 3-7kg, hainute pt 50-60cm si mai am un set sampon si lotiune pentru bebe de la Oriflame.Va rog sa ma puneti in lista si, daca sunt cuiva de folos, le trimit cu placere.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
ralcat spune:
Fetele dragele, am un monitor de care nu mai am trebuinta ... daca stiti pe cineva care are nevoie va rog dati-mi de stire.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
biluta28 spune:
M-am intalnit cu Dyonise si am primit de la ea pemparsi, o pompita de nas si cateva brosurele pentru tinerele mamici. Acestea impreuna si cu cateva hainute si o paturica au ajuns la viitoarea mamica ( care este cumnata cu mama lui Dorin si tatal lui Mihai) si care va multumeste ff mult pentru ajutorul vostru. Ea v-a naste in septembrie si pana atunci incearca sa-si incropeasca cate ceva.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
elyanne spune:
biluta28 (am mai scris si cu ceva timp in urma, da' vad ca nu apare in listuta) eu am un carucior de bebe (cu landou), marsupiu si niste hainute 0-3 luni...
Daca viitoarea mamica are nevoie, le dau cu mare drag...
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
biluta28 (am mai scris si cu ceva timp in urma, da' vad ca nu apare in listuta) eu am un carucior de bebe (cu landou), marsupiu si niste hainute 0-3 luni...
Daca viitoarea mamica are nevoie, le dau cu mare drag...Eliana cu www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004), Andrei si Mihai (3 martie 2007)
multumesc de oferta dar au primit deja un carucior, patut, marsupiu si premergator; cat despre hainute eu stiu ce sa zic .... mai vb. cu ei si iti spun;( ps. sunt mai de toamna? copilul se va naste in septembrie pe la sf.?)
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
gabi78 spune:
Buna!
Sunt o mamica din Ploiesti! Baiatul meu are acum 4 luni...si destul de multe lucrusoare care deja au rams mici! Majoritatea sunt 3-6 luni.. dar el fiind mai lungulet.. nu mai sunt bune!
Daca este cineva interesat...astept PM.
Am si hainute mai gorase dar si din cele subtiri.. mai ales body-uri!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
stefaniya spune:
Vreau sa ma ingrijesc de un bebe,adica sa-i asigur eu lapticul si lucrusoare,lunar.Daca e baietel mai bine ca si eu am tot baietel si daca e mai aproape de Braila si mai bine ca familia mea poate ajunge mai usor la el.
Daca apare ceva,astept PM !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
danielac spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Daca viitoarea mamica are nevoie, le dau cu mare drag...Eliana cu www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004), Andrei si Mihai (3 martie 2007)
imi cer scuze ca nu am vazut mesajul, te trec imediat in lista!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311