Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 3

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Hristina, cat are fetita?

soni, te pot ajuta cu ceva?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

gabrielle 74, azi am pus pachetul la posta. Nu e nevoie sa o pui pe Claudia sa faca poza cu pudra, hai sa fim seriosi, suntem maturi si mergem pe incredere, ti-am mai zis ca am incredere in tine.
I-am mai pus in pachetel o husa de patut, daca nu are nevoie de ea sa o ofere la altcineva care are nevoie. Eu am primit-o, este nou nouta, insa este mult prea mica pentru patutul copilului meu.

PS: puteti sa ma stergeti de pe lista ca nu mai am pudra:) Multumesc.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

DANIELAC ies la raport diseara ca acu plec dupa primul tur de retras plase si poate disera al doilea ca simbata n-a putut veni!
Soni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

adinell ,cum primesc pachetul o sa le si duc Claudiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

am disponibile:

bicicleta - de la 4 ani in sus, culoare rosie
trotineta roz - 3-4 ani

va rog sa-mi spuneti cine ar avea nevoie de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ok, bubi, te trec in listutza!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Cristinac am citit pe prima pagina povestea Alexandrei si m-a impresionat mult, cred ca cel mai mare ajutor pentru ei ar fi un loc de munca pentru ea, poate ca femeie de serviciu pentru inceput, sa iasa putin la lumina si apoi eventual isi va cauta altceva, si pentru concubinul ei la fel, tot asa la inceput ca necalificat- sunt posturi care se obtin mai usor, de asta zic. Poate sunt fete pe DC care le-ar recomanda vreun loc...? Cristina, tu ne mai citesti? Daca da mai scrie-ne de ei.

Pentru subiect deocamdata astept sa vina bb2 si pe masura ce va creste voi veni si eu cu cate ceva aci.

Felicitari pentru ceea ce faceti.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

as vrea sa ajut asa ca noi punem la dispozitia celor care au nevoie: hainute 0-9 luni, cadita >3 luni, carucior, paturici, Gaviscon (medicament care nu se gaseste in Ro, este pt bbii care au reflux si vomita f des). daca are cineva nevoie de ele astept pm
sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denicris spune:

Felicitari pentru initiativa unui asemenea topic! As dori sa ajut si eu cu hainute pentru varsta de 0-9 luni. Apelez la voi si cu rugamintea poate puteti sa ajutati cu imbracaminte si hrana o familie necajita, au o fetita de un anisor si trei luni si mamica fetitei ar avea nevoie de haine mai subtiri de vara, are in jur de 60 de kg si 1,70 inaltime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Danielac , aici tuna ,fulgera si ploua cu gheatra. Am ramas fara net. La a doua intilnire n-a venit acel tattic ca nu se vedea strada de apa ! Si sta in Fara oras. Zilele astea vad sa ma intilnesc cu el. Daca Sinculet nu are timp spune-mi cum sa fac sa trimit? I-ti fac la sfirsit o listuta aproximativa cu ce am.
Pup toate . Soni.

Mergi la inceput