Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 3

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ok, Naty, o sa asteptam reactia expeditorului!

Dantje pai de ce in Bucuresti? tu le ai acolo sau le trimiti de afara?ca asa te puteam ajuta eu, sa primesc coletul si sa le duc unde trebuie!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by danielac

Naty, mi-e greu sa cred ca Irina ar fi trecut pret de ramburs... mai degraba sa nu fie greseala celor de la posta...
si biluta a primit colet d ela Irina si nu s-a pans de vreo problema!

sa vedem ce ne spune ea!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

Petitia online:

Nu am primit pachet eu m-am intalnit cu ea aici fiind in Bucuresti si nu mi-a cerut fata bani pe ele.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by mariarusu

mihaela zi-mi te rog ce numar mai poarta baieteii ''tai'' , vreau sa le trimit sandale , am vazut ceva frumos vreau sa le cumpar dar nu am indraznit fara o masura, eventual roaga-o pe mama lor sa se uite pe alte incaltaminte ce numar e , eventual citi cm, , sper sa ma incadrez pe 1 iunie , daca ai zis ca le trimiti pachet...

soni ce mai faci? mama ta se simte mai bine?

dana_e mersi mult pentru tot

va pup

Mari esti o draguta dar la capitolul incaltaminte stau bine mai ales ca tu mi-ai mai trimis cate ceva plus ca le-am mai luat si eu.

Ps. ai un PM de la mine sper sa fie OK

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinculet spune:

Am cunoscut-o pe Rodica in dimineata zilei de 25 mai 2007, la ora 8.30 intr-un parc de langa maternitatea din Resita. Tinea strans la piept un ghemotoc mic invelit numai intr-un scutecel, avea doar 5 zile. Nu cersea, mergea doar agale cu comoara ei in brate si sub povara unei plase si a necazurilor ei. Am intrebat-o ce face asa de dimineata si mi-a raspuns ca a iesit din spital si merge acasa ca acolo o mai asteapta 10 copii. Trebuia sa ajunga intr-o localitate la peste 50 km de Resita cu un micut in brate si fara nici un ban. Cand intri in aceea casa te izbeste saracia in care isi duc existenta acele suflete, dar in acelas timp domnea o ordine exemplara.
Cine poate sa ajute aceasta familie o poate face la urmatoarea adresa:Fam Ghera Rodica, Comuna Sosdea, Nr.206, cod. 327266, Jud. Caras-Severin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Naty, te rog, nu uita sa-mi dai adresa ta, am gasit ceva fain pentru Antonia si n-am rezistat sa nu-i iau, asa ca vreau sa-i ajunga cat mai repede.
Fetelor, m-am intalnit cu Ruxi care mi-a dat multe multe hainutze pentru copiluti (nou nascuti, pe peste 2 ani), haine de dama si barbatesti. Cele de dama merg pentru minione, subtirele, cam 36-38 masura, iar cele barbatesti as zice ca merg pentru un L-XL.
Daca stiti pe cineva care se inscrie in masurile astea, da-ti-mi de stire si "prestez" imediat la posta.
Pentru hainutele de nou nascut ma gandeam la Rodica din mesajul lui Sinculet, ce parere aveti ?

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

sinculet am sa-i trimit si eu cite ceva lui rodica , am niste hainite pt pitici , dara daca zici ca mai are copii eu cred ca v-a gasi intrebuinta la tot ce ii trimitem, nu-i asa?
mihaela ok -atunci ce sa iti trimit pt ziua copilului?da-mi tu o idee

va pup

Mergi la inceput

Va multumesc ca o ajutati pe Rodica si copilasi ei care sunt deosebiti si crescuti cu mult bun simt.
Sa va mai povestesc cate ceva despre ei....Am fost sambata la ei sa duc un patut micutului, hainute si ceva alimente. Am plecat din Resita cu gandul sa fac si ceva poze dar cand am ajuns acolo am fost marcata de ceea ce am vazut si asa ca nu am facut nici o poza. Casa este saracacioasa dar bine ingrijita, in camera si holul unde am fost au pamant pe jos dar acoperit cu un covor de iuta. Fiecare copil avea cate o sarcina de indeplinit: unul matura in fata casei, fetele erau in gradina si un pici mic si blond cu ochii albastrii macina zahar ca mama sa poate sa le faca o prajitura. Mama proaspat nascuta spala hainute cu mana intr-un lighean ca nu au apa curenta si nici masina de spalat.
Tatal micutilor atunci a venit de la servici lucreaza ca zidar. Acum am mai strans ceva bani si lucruri pentru ei si vreau sa le duc,...probabil ca la sfarsit de saptamana.
Cand am sa mai merg vreau sa fac poze cu micutii si sa vi le arat.
Mii de multumiri, in numele micutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Sinculet, te rog da-ne mai multe detalii despre copii Rodicai, mai ales legat de varste. Ca sigur gasim pentru fiecare cate ceva. Masina de spalat nu putem sa trimitem (probabil), dar mancare cred ca le-ar prinde bine.
Dantje, daca ai nevoie de cineva din Bucuresti care sa e ajute cu hainutele, garajul meu e "la oferta". Si cum le-am luat de la Ruxi si aku le impart la fel pot face si cu hainutele de la tine. Hainute sa fie ca uite, copilutzi cu nevoie de ele gasim.
Hristina, miercuri pun la posta hainutele primite de la Ruxi, cele de dama, cele barbatesti si cele de peste 2 ani. Sper sa nu fie prea tarziu dar pun mai multe pachete o data si ma costa mai mult (si marti iau leafa).

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Cel mai mare copil are 14 ani si cel mai mic 7 zile. Sunt 6 baietei si 4 fetite. Nu stiu ce varste au fiecare dar sigur orice lucrusor o sa fie binevenit.
Daca pot contribui financiar pentru expedierea pachetelor o pot face cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Sinculet bine ai venit aici!

fetelor sunteti extraordinare!
asa mobilizare mai rar!

Ralcat un pupic special pentru tine!

Petitia online:

Mergi la inceput