Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 3
Raspunsuri - Pagina 14
soni spune:
Neata!
Sabina esti sigura ca functioneaza PM? Am trimis mesaj acu 5 min si m-am trezit ca ----mi s-a intors!!!
danielac spune:
fetelor sunteti minunate!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
saby30 spune:
quote:
Originally posted by soni
Neata!
Sabina esti sigura ca functioneaza PM? Am trimis mesaj acu 5 min si m-am trezit ca ----mi s-a intors!!!
La vita è un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presnte,il nostro futuro!P.Mosca
Viata e ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista trecutul,prezentul si viitorul nostru!
Soni la tine imi zice la fel, ca nu accepti mesaje private. Cred ca e o eroare pe DC. Mai bine hai sa ne mailuim. Mailul meu este sabina.cenusa@ach9dotcom.net. Multumesc.
soni spune:
trimis acu 2 ore !!! n-ai primit?? Pm -ul meu functioneaza! Da adresa si nr tel asta cere atlassib
restul ti-l spun dupa . Pup
saby30 spune:
quote:
trimis acu 2 ore !!! n-ai primit?? Pm -ul meu functioneaza! Da adresa si nr tel asta cere atlassib
restul ti-l spun dupa . Pup
La vita è un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presnte,il nostro futuro!P.Mosca
Viata e ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista trecutul,prezentul si viitorul nostru!
am primit. Multumesc. Ti-am trimis mail.
soni spune:
Sabina pe de o parte i-mi vine sa rid pe de alta sa fac asa
ne fugarim una pe alta . Acu am facut proba la Pm -ul tau si a plecat . Insa eu n-am ---mail!!Ne descurcam noi!
danielac spune:
quote:
Originally posted by ruxi
Buna Daniela, buna fetelor,
Eu nu mai reusesc decat foarte rar sa intru pe forum; am multe lucrusoare incepand de la sugar pana pe la 4 anisori, in general pentru fetite dar unele merg si la baietei. Mai am si niste lucruri ale mele care merg ori unor fete mai mari ori unor femei mai mici :-), am 1,52 . Am urmatoarea rugaminte: poate cineva sa le ia pe toate si sa le repartizeze cui are nevoie? eu , de cand si cu cea mica, efectiv nu am timp sa citesc tot acest subiect sa vad exact cine ce are nevoie. Asa ca as dori sa le aduc undeva pe toate, nu conteaza unde, imi spuneti si eu vin, si de acolo sa le dati voi mai departe, e posibil?!?!? Stau de ceva vreme cu ele in casa si nu mai am unde sa le pun, am tot zis ca gasesc cui sa le dau, asa cum am mai dat si multe altele, dar de un timp incoace nu am mai avut timp sa caut sa vad cine are nevoie. Daca vreti sa facem cum am scris mai sus, va rog scrieti-mi si eu o sa fac tot posibilul sa le aduc.
Numai bine,
ruxi
Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Concediu vara 2006
Timeea
Ruxi, o sa incerc sa vorbesc cu fetele, mai ales din Bucuresti, sa vedem cum facem!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Petitia online:
saby30 spune:
quote:
Sabina pe de o parte i-mi vine sa rid pe de alta sa fac asa
ne fugarim una pe alta . Acu am facut proba la Pm -ul tau si a plecat . Insa eu n-am ---mail!!Ne descurcam noi!
Gata. Acum sper sa ne sincronizam. Azi i-am comandat patut. Maine i-l aduce. Tanti, care s-a oferit sa i-l cumpere nu i l-a mai luat. Voia sa il si naseasca. Nu inteleg cum unii pot fi asa. In fine am gasit la Cam in oferta si i-am luat eu. Mariana a inceput sa planga cand a aflat, ca va primi patut. Acum incerc sa ma mobilizez de carucior. Pun eu, imi mai da si sora-mea. Ma bucur, ca ma reusit sa ii fac o bucurie si bebe sa aiba cele necesare.
danielac spune:
Saby felicitari si ai o inima mare!
Petitia online: