Montignac : ce am mancat azi (84)
Raspunsuri - Pagina 7
alias spune:
Salvati-ma!!!!!!!!!
Cereale integrale cu fructe uscate????E bine? E Monti?
Am mancat ultimile zile numai cereale integrale cu lapte si m-am ingrasat 1 kg. Imi vine sa morrrrrrrrrrr.
.
Oare n-am citit bine cartea?
Am mincat prea mult?
Ce-am facut?
Alias
crisstinuta spune:
Sanse,scuze !
Poti sa bei sucul de rosii cu aceeasi mentiune sa nu aiba zahar.Si mai bine bea-l la mese glucidice e posibil din cauza conservarii sa aiba Ig un pic mai mare.
Alias am vazut si eu cereale integrale cu fructe uscate dar cele mai multe erau stafide si banane.Cumpara de la plafar cereale integrale simple marca Sanovita sau Granovit.
N-am retinut ce lapte ai baut cu ele ,trebuia sa fie 0%.
Daca ai tinut regim hipocaloric inainte e posibil de aceea sa te fi ingrasat nu de la cereale dar oricum nu mai cumpara di alea cu fructe uscate.
alias spune:
Merci crisstinuta
, asa am sa fac!
Un kg mi se pare enorm pentru cita munca am depus cu retetele astea si cit Tae Bo am facut ( ce-i drept cu copilu de 7 ani alaturi - adica nu prea am facut ci mai mult ne-am distrat )
Si incep sa intru in fibrilatie pentru ca nu mai beau Cola.
O primavara frumoasa tuturor!
Alias
sanse spune:
Cristinuta,nu e nici o problema.Zahar nu are dar si eu m-am gandit ca fiind conservat poate are ig-ul mai mare.M-am gandit ca poate e cineva pe aici care stie sigur.
Meniu azi:
md:3 felii paine wasa cu gem monti si lapte 0,1%
p:3 sarmalute mici fara orez
c:1 cotlet cu salata verde
Aaa mi-am adus aminte..Salata chinezeasca(leguma) o fi buna?E aceea care nu e nici varza nici salata...
Va pup si poate mai intru mai tz.
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
andanii spune:
sense tot ce e salata, varza, tot ce e verde e voie si e monti
alias nu se mananca cereale cu fructe , nu sunt monti, fructele se mananca separat s doar smochine si caise deshidratate (cred ca si capsunile) in loc de dulce
ariel eu nu as bea combinatia de morcov, mar si portocala, marul e fruct si morcovul e leguma, mai bine le-as bea separat .
mucenici .... faina integrala cu nuci, nici intr-un caz, nucile contin grasime nu? cu faina ? of of
crisstinuta ti-am trimis mail
fetele eu sunt aglomerata la lucru , in continuare stresata , vreau s ma apuc serios de monty dinou ca nu se mai poate, de cate ori ati auzit chestia asta de la mine in ultimii doi ani aici ....... ma tot bate gandul sa iau niste medicamente, am o prietena care a inceput sa ia REGENON si e super icnantata , spune ca nu ii e mai foame deloc, asta as vrea si eu , in permanenta mi-e foame, nu stiu ce sa ma fac, sunt disperata, ce spuneti , sa iau regenon??? ati mai luat careva dintre voi ??? cum ati reactionat, am auzit ca da depresii, dureri de cap , mi-e cam frica cu problememe mele de tensiune, tot ce-mi liseste nu??? cand am citit contraindicatiile m-am cam speriat , nu stiu ce sa fac, ce ma sfatuiti , dragele mele am si eu nevoie de sfaturile voastre.
va pup pe toate
ANDANII 

puskin spune:
Andanii,
eu am luat regenon acum multi ani...intr-adevar nu iti mai este foame. Este insa un drog, cum nu il mai iei cum revine si senzatia de foame.
Nu il recomand.
Numai bine,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
crisstinuta spune:
Fetelor,va implor nu luati Regenon.Este o amfetamina .Am avut mari probleme din cauza lui...tahicardie ,ameteli,deopresie de care am avut nevoie de trei ani sa ma vindec...am slabit intr-adevar si eram plina de energie,dar apoi...
irinabungau spune:
Salutare gagici,
eu am calcat iar stramb cu mucenicii astia!!! Cred ca am pus la loc gramele pierdute cu atata amar de chim in ultima saptamana....
Ma rog, azi sper sa ma tin de Monti...
TLaura, merg la Istambul... in Izmir a fost sotul ieri cu un vapor mare si frumos pe care-l cheama Freedom... Tare mi-as fi dorit sa te vad, ce frumos ar fi fost!!!
Asa....
meniul de azi:
MD: chifla neagra cu branza degresata si gem fara zahar
P: iaurt degresat
C: nu stiu... vad eu cand ajung acasa....probabil niste cascaval cu rosii
Va pup si promit sa nu mananc prea mult.... rahat.... incerc de loc!!!
ralu spune:
Buna fetele!!!
Am intrat repede sa va salut!!!Revin mai tarziu!!
Apropo de REGENON-are dreptate Cristina
Va pup
sanse spune:
Buna fetelor!
Multumesc Andanii.Si eu cand ma abat am pofta de mancare exagerata ,mai ales daca gust ceva dulce...Mie mi-a fost greu o saptamina,doua iar acum m-am ambitionat sa nu mai gresesc pentru ca i-mi este greu sa o iau de la capat.Exact ca la lasatul de tutun,cand mai tragi un fum in primele zile,o iei de la inceput
.Tu trebuie sa ai ceva(monti)la indemana de rontzait(fructe,legume) la servici ca sa te mai pacalesti pana ajungi acasa.Mie cind i-mi este foame rau i-mi fac o salata uriasa ca sa ma umflu si doar o fripturica
sau branza.Te asteptam cu vesti bune.Fara REGENON,da?
Meniu azi:
MD:3 oua ochiuri cu branza feta si putin mezel
p:sarmalute monti
c:1 pulpa pui cu salata verde
Va pup si spor la slabit
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI