Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dragele mele, la multi ani si muuuuulta fericire! din pacate....s-a rezolvat "problema" mea....asa ca a sunt la c.m. , dar ramane cum am stabilit....din iunie incolo:)
azi, 59.8 kg.
va pup si pe maine!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare slabutzelor,

revin si eu la raport: 54 kg!!!! Am mai slabit juma de kil, dar nu stiu cum, ca am tot calcat stramb.... prajiturile, bata-le vina!!! In fiecare zi am servit cate o dulcica.... dar vad ca mi-a prins tare bine!!! Oricum, miercuri plec pt. o saptamana in Turcia si.... cred ca voi pune inapoi cel putin un kg....
Nu va zic ce-am mancat azi pentru ca.... am servit niste prajiturici nu m-am putut abtine....

Va pupicesc si la cat mai putine abateri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna fetele! va intrebam in pagina 3 daca putem face mucenici si ce fel?
Irina, ce faci in Turcia? Vii si pe la mine?

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor si LA MULTI ANI!

Crisstinuta,multumesc.Am fiert si eu sarmalele mele la un loc cu celelalte.Super ideea cu ciupercutele,nici nu ma gandeam.Asa nu au mai iesit uscacioase.
Eu vroiam sa stiu daca mai continui sa beau Santal..V-am zis ca ma ajuta la digestie.

Meniu azi:

MD:3oua omleta cu ciuperci si salata verde
p:sarmalute monti(iar ma balonez...)
c:putina carne porc la gratar cu salata de varza dulce

Va pup si o seara buna!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

La multi ani fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

quote:
Originally posted by tlaura

Buna fetele! va intrebam in pagina 3 daca putem face mucenici si ce fel?

Si pe mine ma intereseaza daca putem face mucenici.
Eu ma gandeam la cei cu zeama - paste integrale, fructoza, coaja de lamaie, scortisoara. Dar merg combinate cu nuci? Aici e dilema mea...

Meniul meu de azi:
MD: un suc de la o portocala si dupa 1 ora clatita + gem monti + 1 cana lapte 0%
P: omleta din 2 oua, branza si putina smantana, rosie, ridichi
S: sunt in ceata totala, inca nu stiu, dar sigur nu ma ating de mucenicii ne-monti

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Sanse,eu as opta pentru sucuri facute in casa.Dar daca totusi Santal-ul tau nu are zahar...Si atentie sucurile au Ig mai mare decat fructele din care se fac si trebuie respectat regimul orar al fructelor.

Fetelor ma inebuniti cu mucenicii vostri.V-am spus ,sunt oradeanca habar n-am de ce vorbiti fara reteta originala nu pot sa-mi dau cu parerea...dar chiar in necunostinta de cauza va spun ca nucile au grasimi si nu merge cu faina integrala din care am inteles ca sunt facuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mucenici! Am facut mai putini sa nu mananc prea mult. Pentru ca, cantarul nu mai da semne de viata demult, desi am fost cuminte, m-am suparat si pe mine si pe el si am mancat mucenici si o sa mai mananc. Asta e. Fac mai multa miscare si pentru mucenici !

Cred ca se pot face si cu faina integrala si fructoza, dar, vorba Cristinei, nu prea merg cu nucile. Asa ca... vedeti ce va dicteaza constiinta .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! ati petrecut frumos? eu da:)))
am fost cu fetele de la munca, eu mai mult lesinata, la un restaurant cu specific libanez si ne-am facut de cap. am baut doua sucuri fresh delicioase (morcov, mar si portocala....reteta era si cu banana, dar am zis pas...). apoi am servit falafel (din naut)- sper ca este ok dpdv monti...., nu de alta dar mi-am comandat si pt azi la pranz:)).
meniul meu de azi:
dimineata: 2 pere, 4 mandarine, 4 rondele ananas fara zahar
pranz: falafel, salata verde cu ardei si roshie
seara: 1 fagaras.

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Crisstinuta, era vorba de Santal de rosii (dar am scris cu o pag. in urma,scuze).Pe cutie scrie ca e din concentrat 100%de tomate cu adaos de sare.

Cred ca nici eu nu ma ating de mucenici
Va pup si intru mai tz.pentru meniu.

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput