Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

In primul rand LA MULTI ANI tuturor doamnelor si domnisoarelor adepte a lui monti!
In al doilea rand, o intrebare, bineinteles: cum putem face si noi mucenici monti? oare merg ciste paste (nu ma refer la spaghete) ci un fel de taitei integrali, cu restul mirodeniilor de mucenici?
Caci mie tare imi mai plac!
Azi mananc in oras, sper sa nu calc stramb; am reusit pana acum sa tin 4 zile consecutive de monti si nu as vrea sa o dau in bara
vad eu ce fac!
va pup si nu uitati ca azi sa va simtiti bine!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Cristinanegara,paste integrale sunt la supermarket ,italienesti marca Divella.Eu le fac in casa.faina integrala,apa,sare albus de ou.Daca va e lene puteti face galusti din faina integrala.
Acum clatitele:
1.clatite glucidice-faina integrala,lapte 0%,albus de ou.
umplutura:gem fara zahar,branza 0% cu fructoza,mere rase calite cu scortisoara,ccccciuperci calite cu ceapa fara ulei.Se mai pot face clatite glucidice cu fulgi de ovaz dar din cei de la Fortin nu de la Sanovita .Cei de la Fortin sunt mai moi se pot da in blender inmuiati si forma clatite mai grosute.Aceste clatite glucidice se prajesc in tigaie teflonata fara ulei.
2.clatite lipidice:din faina de soia sau naut se pune si ou ,se prajesc in ulei
umplutura: ce va doreste inima -telemea ,carne,ciuperci etc.

Sanse,eu fac sarmale fara orez doar cu carne si le fierb impreuna cu celelalte si le pun deasupra (cele cu orez fierb mai bine mai jos).Le impachetez in feluri diferite ca sa le recunosc.O idee ar fi sa pui si ciupercisau soia granule

Fetelor, pe la noi nu se fac mucenici.Daca imi dati reteta originala pot sa-mi dau cu parerea.

Mergi la inceput

A! Sanse ,ai inteles gresit cu fasolea verde din aceea poti sa mananci si din conserva.Problema e cu mazarea .Cea prospata are Ig35 (sau congelata) iar cea din conserva 45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

FETELOR COCHETELOR
va doresc din tot sufletul sa aveti o zi minunata, cu multe cadouri si multe floricele de ziua noastra a femeii.

va pup pe toate

ANDANII

Mergi la inceput

Andanii,cum mai esti tu draga mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multzi Ani! de ziua noastra! Sa slabim ca sa ne simtim bine in propria piele si, mai ales, sa fim sanatoase! O primavara frumoasa in continuare!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Si acu sa revin cu mancarea...
Ieri:
11.00: 1 mar
13.00: ciorba de pui cu legume permise si acrita cu zeama de varza
16.00: fasole verde cu pui
19.00: 1 mar

Azi:
9.00: felii de grau expandat cu branza 0%, gem dietetic si lapte 0%
14.00: ciorbita de pui de ieri
19.00: daca nu apuc sa gatesc ceva, o sa mananc cremwusti cu branza si castraveti

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

La multi ani fetele!!
Sa aveti o primavara frumoasa si cu cat mai multe kg in minus...

quote:
Originally posted by negaracristina

Voi de unde cumparati pastele integrale? Eu am gasit intr-un magazin de naturiste, dar contineau si amidon si nu am mai cumparat.
Trinity, cum faci clatita monti? Scuze daca ai mai scris. Eventual trimite PM ca sa nu zapacim fetele.

Cristina, eu clatita Monti o fac asa (pt dejun glucidic)
Pun intr-un blender:
- 4 linguri fulgi ovaz
- 2 linguri fulgi secara
- 1 lingura germeni de grau
- 1 lingurita seminte de in
- 1 lingurita scortisoara (asta o elimin daca mananc sarat)

Torn apa exact cat sa acopere fulgii si blenduiesc pana devine o pasta groasa dar usor fluida. Intr-o tigaie bine incinsa pe foc (fara nici un fel de grasime)se toarna compozitia si se intinde uniform cu o spatula/lingura (este groasa si nu aluneca in tigaie ca la clatita normala).
Se coace pe o parte si pe alta si gata.
Eu o mananc fie cu gem monti, fie cu crema de branza 0% frecata cu fructoza sau frecata cu putina ceapa, adaugat si ceva legume (rosie, ridiche, etc) - dar se scoate scortisoara din coca in cazul asta.

Ce mananc eu azi:
D: sucul de la 2 portocale rosii
P: paste integrale cu sos de rosii, ceapa, ciuperci si fasole rosie
Mai am si o portie mica de budinca de paste integrale cu fructoza - nu stiu inca dc o atac si pe asta...
S: o sa bag ceva branza noua cu salata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!
[http://www.roportal.ro/discutii/imagine-1679.html]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

La multi ani, fetelor!
Raportez si euÚ
Ieri
D: un mar mare+ o cafea fara zahar
P: salata greceasca (feta, masline verzi, castraveti la greu, rosii, oregano)
S: branza cu rosii + o fripturica la gratar

Azi
D: nimic (nu am avut timp)
P: pui fript cu salata de varza rosie si marar
S: probabil o salata de rosii si castraveti, poate si 1-2 crenvursti (nu sunt sigura)

Va pup

Mergi la inceput