Montignac : ce am mancat azi (84)
Raspunsuri - Pagina 8
ralu spune:
Buna fetele!!!
Cam slaba miscarea astazi!!
Eu in week-end am cam ratat dieta. Au venit parintii mei din tara si nu am putut sa nu ma bucur per total![]()
Dar vedem maine daca s-a suparat cantarul pe mine!!
Nu va mai scriu ce am mancat zilele astea ca nu are rost. Faina de soia nu am gasit la magazinele obisnuite. O sa vad la magazinele Bio daca este asa ceva!
Andanii-ma bucur ca vrei sa reiei dieta!!! Iti simteam lipsa pe aci!!
LauraT-pe unde esti. Fetele ce-ti mai fac?
Mai stie cineva ceva de AndaPanda?
TeoDraghici-ai reusit sa mai slabesti?! Cum mai merge dieta la tine, sau ai intrat in faza a-II-a?
Va pup si va mai scriu!
andanii spune:
fetele m-ati convins cu regenonul ... ce sa spun mi-e frica sa il iau , desi pretena mea slabeste cu el de zor, si spune ca e ok, ca se simte bine.
ANDANII 

latrishia spune:
Foarte bine faci Anda...fara droguri!!! Si pe mine ma batea gandu cand ma vedeam cat sunt de grasa si visam sa fiu fotomodel peste noapte.Mai bine slabim incet si natural.
Azi raportez 78.5kg, sunt mandra de mine 
Ieri am papat sarmalute la pranz si seara o mare salata de fructe(mar, kiwi, mandarina, greapfruit, am presarat o lingurita de fructoza sa si lase fructele zeama si am stors o felie de lamaie...a fost un vis)
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
ariel_7000 spune:
buna fetele! la mine e jale mare cu greutatea. va dau raportul maine, pt ca azi dimineata am avut un shoc cand m-am urcat pe cantar....uffff.capul face, capul trage! am mancat iar sarat si dimineata aveam capul umflat!
so, gata cu destrabalarea de inceput de martie (este punctul meu de cotitura)...toate regimurile mele au avut de suferit cu 1 si 8 martie...
meniul meu de azi:
dimineata: 1 mar, 1 portocala, 1 mandarina, cafea, 2 felii paine neagra + branza 0.2 % + gem fructoza
pranz: pizza monti
seara: 1 branzica de casa
andanii, daca nu te-a batut nimeni, te bat eu!!! lasa regenonul si alte porcarii de genul asta! sefa mea s-a apucat sa ia regenon (are 98 kg si zeci de diete la activ, fara rezultate prea mari sau durabile). a luat 2 saptamani, timp in care a fost zombi!!! a fost la dr. ei si i-a zis sa inceteze imediat!!!
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Trinity spune:
Neata fetele!
Vin si eu la raport cu marea porceala din weekend 

Nu stiu frate cum reusesc, eram asa determinata sa fie fara abateri, a fost suficienta una ca sa o fac lata tot weekendul.
De azi am revenit la normal, desi nu am avut timp de pregatit nimic, nu stiu ce mananc azi, dar sunt hotarata fara abateri...
Am inceput cu suc de 2 portocale. Restul vad mai tarziu.
ralu spune:
Buna fetele!!
Raportul de saptamana: aceeasi greutate ca saptamana trecuta!Cantarul nu s-a suparat pe mine, dar nici nu a tinut cu mine!! Adevarul este ca au fost 3 zile pline de nepermise. Este prima data, de 2 luni de zile, cand mi se intampla sa calc stramb 3 zile la rand. Sa speram ca saptamana viitoare o sa fie altceva.
revin cu meniul meu mai tarziu...
Va pup mult!
andanii spune:
ERA subiectul nostru prea departe si m-am gandit sa il readuc pe pag 1
sunteti la plimbare ??? sa nu papati floricele prin parcurile pe unde va plibati

am facut ieri un spanac tare fain va spun reteta poate va inspirati :
spalat spanacul si fiert putin, strecurat si tocat nu f marunt , adaugat cubulete de sunca ( se poate pune orice carne taiata cubulete) ceapa verde sau uscata taiata, putin ulei, sare piper .... este un deliciu
![]()
asta am papat acuma, dar am avut f putin, ramas de ieri , cred ca inr-o ora o sa imi fie foame dinou , tre sa merg la piata sa iau ceva de rontait, fructe binenteles nu?
va pup
ANDANII 

Elena-Teodora spune:
Salutare!
Si eu am calcat stramb in week-end... Am dat iama intr-o cutie de bomboane de ciocolata, pe care a primit-o fiica-mea... Ei nu-i place ciocolata, rar papa asa ceva, dar mie imi place la nebunie si, ca urmare, mi-am zis sa pap una, de pofta. de la una, am ajuns, cred, pe la zece...
Azi m-am tinut tare:
D: o cafea fara zahar + un mar mare
P: sunca de praga + salata
S: probabil un iaurt degresat
ralu spune:
Fetele.....pe unde sunteti?
Eu nu mai spun nimic ca parca m-am prostit......in fine .... Hadeti fetele ambitioase, mai scrieti si voi pe aici....
Va pup!
tlaura spune:
Uite ca scriu eu, dar nu fac parte dintre ambitioase; si eu am calcat stramb in week-end! de 2 saptamani, cantarul variaza la mine intre 59.6 si 60.6. Un kilogram, si nu reusesc deloc sa depasesc granita de la 59.