Montignac : ce am mancat azi (84)
Raspunsuri - Pagina 9
crisstinuta spune:
Fetelor eu tin o cura de dezintoxicare cu cereale :grau,hrisca,orez integral si mei.Am tinut o serie de 10 zile am facut pauza patru zile ,timp in care am mancat Monti)si de azi mai incep o serie de 10 zile .
Din acest motiv nu am postat meniurile mele dar cu un sfat ceva tot mai intru.Cu greutatea ma mentin la 49 kg.
Va pup.
Andanii ,am fost plecata ,azi ma ocup de messenger.
ariel_7000 spune:
eu nu vreau sa va dau raportul azi:))
. poate maine va fi mai bine, ca diseara beau cocktailul minune....cata speranta mi-am pus in chestia aia!
.
meniul meu de azi:
dimineata: cafea, crema branza
pranz: restul de pizza monti
seara: 1 fagaras
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
andanii spune:
crisstinuta
oki eu sunt aici
meniul meu de ieri:
lapte cu biscuiti
spanac cu sunca
carnita de pui cu castraveti
branza, carne de pui , ceapa verde, salata verde
in rest 

vine prmavara, parca iese soarele si pe strada mea
ANDANII 

latrishia spune:
Buna fetelor
Ieri am papat niste branzica de casa, paste integrale cu ciuperci si o mandarina. Cred ca am papat cam multe paste de s a suparat cantarul pe mine si arata cateva sute de grame in plus.Mi era pofta, dar nu mai pap sa nu le mai vad.
Mi am luat faina de naut, imi spune si mie careva ce pot sa fac cu ea?
Am facut si painica din faina de grau si faina de ovaz si a iesit mai nasoala decat aia numai din grau.Ma chinuie talentul...
Hai pupi
Lori&Luanna(5.11.2005)
latrishia spune:
Azi vreau sa pap asa:
MIc dejun: un iaurt degresat
Pranz: o salata de fructe
Cina : salata de rosii cu castraveti si branza feta
Lori&Luanna(5.11.2005)
ariel_7000 spune:
latrishia, cu faina de naut poti sa faci pizza monti, chiftelute, snitele, ciorbita cu perisoare, sarmale....cred ca multe altele...
ralu spune:
Buna fetele!!!
Wow fetele dar ce ati mai scris!
Eu sunt pe baricade, chiar daca sunt cu moralul la pamant. Incerc eu sa-mi revin!!! Cristina ai grija u acel regim de dexintoxicare. Si eu si sotul meu am facut o chestie ca asta acum 4 ani si sotului meu i s-a declansat un reflux care nu il avea inainte si a stat o perioada cu pastille si cu regim. De atunci are numai probleme cu stomacul!!
Andanii-cum mai te simti? Ai mai cerut opinia si altui doctor in legatura cu problema ta? Hai ca te pup si ma bucur mult ca esti aici impreuna cu noi!!!
Va pup fetele ..................
tlaura spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
latrishia, cu faina de naut poti sa faci pizza monti, chiftelute, snitele, ciorbita cu perisoare, sarmale....cred ca multe altele...
Oau, ce misto! Dar eu nu gasesc faina de naut!
Cum e cu faina de soia? ce am voie sa fac din ea?
crisstinuta spune:
Latrishia,ce ai mancat tu cred ca e Monti hipocaloric ...e putin si la pranz doar fructe...
Tlaura din faina de naut se fac snitele pane si alte chestii pane,poti sa faci clatite lipidice pe care le poti umple cu telemea carne si ce mai vrei.Cu faina de soia eu fac tarte si prajituri.
Ralu daca te rog nu-mi trimiti PM sa-mi povestesti un pic de patania sotului.Eu ma simt excelent si n-am auzit pe cineva sa se planga mai mult de o durere de cap in aceasta cura.
ariel_7000 spune:
tlaura, eu cu faina de soia fac tot chestiile alea enumerate mai sus...le-am incercat pe toate si mi-au placut. eu mai folosesc faina de soia la sosuri, numai ca nu prea imi plac cum ies....parca au grunji...