Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Si sa nu uitam ciupercile cand pregatim paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

acusor, pune-ma si pe mine la top rushinica, cu 60.5 kg....
vad ca nu mai vrea sa scada....c.m. tot nu e....deja ma intreb daca nu e vb de altceva....nu m-ar deranja, chiar m-ar bucura, dar nu stiu cum influenteaza tratamentul meu cu soc...

meniul meu de azi:
dimineata: 1 cafea, 4 pere
pranz:salata verde cu sunca, ardei gras, putina roshie, ulei masline, sare, lamaie
seara: supa...si cred ca atat, ca deja mi-e greata (ooopsss)

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Paste al dente adik fierte doar 5 minute.Si sa le mananci reci le scade Ig-ul prin racire ( se resoarbe o parte din amidon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by crisstinuta

Si sa nu uitam ciupercile cand pregatim paste.

Gabita (24.06.04) si mamica lui

deci se poate cu ciuperici...?

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Vin si eu azi la raport cu ce voi manca

D: Un suc dintr-o portocala rosie
P: clatita monti cu gem de prune fara zahar + 1 pahar lapte 0% (asta era micul dejun dar acu' am ajuns la munca so...)
S: inca nu stiu sincer - daca reusesc sa imi fac niste paste integrale ar fi perfect, daca nu merg pe proteic - ceva branzeturi cu salata

Mergi la inceput

Laura,merg pastele cu ciuperci.Eu mi-am amintit de ciuperci si am postat inainte de a vedea intrebarea ta cu ciupercile.da' le mananci crude?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

crisstinuta, multumesc! le-am facut, le-am mancat si au fost f. bune!
Nu am mai pus peste, ca daca au mers ciupercile au fost f. bune si asa.
Ce sa mananc crude, ciupercile? Nu! Le-am calit in ulei de masline impreuna cu 2 cepe verzi, un ardei toate tocate marunt, si o rosie data prin razatoare, sare, piper, praf de usturoi. Dupa care am pus o lingura de bulion si o cana de apa, le-am mai lasat 2 minute sa fiarba, am presarat putin patrunjel tocat, si a iesit o minunatie! Nici nu-mi imaginam ca vor fi asa de bune. Eu mi-am mai facut odata, dar cu toate legumele fierte , fara ciuperci , fara ulei si nu mi-au placut deloc!
Vi le recomand si voua! dar le-am fiert mai mult de 5 minute. MIe imi plac pastele mai fierte!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Ai spus ciuperci proaspete si nu stiu de ce m-am gandit la ciuperci crude.
Ma bucur ca ti-au placut dar mentionez inca odata: pastele trebuie fierte al dente si racite apoi iar uleiul trebuie sa fie cat se poate de putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Voi de unde cumparati pastele integrale? Eu am gasit intr-un magazin de naturiste, dar contineau si amidon si nu am mai cumparat.
Trinity, cum faci clatita monti? Scuze daca ai mai scris. Eventual trimite PM ca sa nu zapacim fetele.

Scriu si eu ce am mancat stazi. Din urma nu mai scriu ca mi-e rusine
9 - crenvusti fiert cu o felie feta, o felie cascaval si salata de spanac;
12.30 - budinca de spanac (spanac, oua, branza), 2 patratele cioco 73%;
16 - mancarica din fasole verde cu carne de vita tocata, salata de spanac.
2 l ceai indulcit cu 3 pastile zaharina, 2 ore plimbare.
Si pentru ca tocmai m-am intors de la dentist unde mi s-a facut o extractie probabil nu o sa mai mananc nimic.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Meniu azi:
MD:3 felii paine wasa cu gem monti
P:putina pastrama oaie cu salata legume
c:o salata

Vreau sa va intreb daca Santalul de rosii e permis.Pe mine ma ajuta la digestie.Intreb asta deoarece am vazut ca, de ex. fasolea verde congelata merge,iar cea la conserva nu..Pe cutie scrie ca e obtinut din concentrat de tomate cu adaos de sare.

Maine vreau sa fac sarmale si m-am gandit, cateva sa le las fara orez,pentru mine.Le pot fierbe cu celelalte sau le fierb separat?
Multumesc!

Ariel_7000,asteptam vesti bune

Va pup si spor la slabit!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput