Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
dianocica spune:
cris bine ca ai refacut listutza ca nu stiu daca apucam.
mai ce chiuluri se trag azi.... las' ca vedeti voi ce o sa mi duceti dorul sapt viitoare cand o sa fiu iar singura....
flavia bine ai venit
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
mayaione spune:
O sa va anunt cand cumpar domeniul, apoi o sa-mi trimiteti banii. Cu hostingul cat timp va fi gratis vom mai vedea, de pierdut domeniul nu avem cum, il putem transfera usor in alta parte si gata. Dar sa nu ne mai gandim la asta, deocamdata avem unde hosta si gata. Mi se pare mai simplu asa cum am propus eu, cu user si parola fiecare. Altfel ar insemna ca cineva sa piarda foarte mult timp sa se ocupe de toate pozele. Asa fiecare isi adauga poze noi cand are timp. Normal ca va exista si cineva care sa administreze site-ul, sa mai raspunda la intrebari etc. O pot face eu sau oricare alta, timp sa avem. Deocamdata prioritar e domeniul si designul. Sa-l vedem online si apoi vom mai vedea ce si cum.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
doradora spune:
quote:
Originally posted by mayaione
O sa va anunt cand cumpar domeniul, apoi o sa-mi trimiteti banii. Cu hostingul cat timp va fi gratis vom mai vedea, de pierdut domeniul nu avem cum, il putem transfera usor in alta parte si gata. Dar sa nu ne mai gandim la asta, deocamdata avem unde hosta si gata. Mi se pare mai simplu asa cum am propus eu, cu user si parola fiecare. Altfel ar insemna ca cineva sa piarda foarte mult timp sa se ocupe de toate pozele. Asa fiecare isi adauga poze noi cand are timp. Normal ca va exista si cineva care sa administreze site-ul, sa mai raspunda la intrebari etc. O pot face eu sau oricare alta, timp sa avem. Deocamdata prioritar e domeniul si designul. Sa-l vedem online si apoi vom mai vedea ce si cum.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
eu votez pentru
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
saryta spune:
Salutare mamici cu bebici.
Tocmai ce am venit de la ghiocei ... am fost cu mic cu mare ... Antonia a dormit tot timpul i-a placut la nebunie aerul de padure.
Chris80 vrem si noi pe listuta pt site.
Mayaione multumim.
Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 ,
SLIDESHOW TONITA
varsta ANTONIA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cel mai frumos site - fulguleti de nov-dec2006
saryta spune:
Flavia- bine ai venit printre noi ... sa-ti traiasca printesele ... am vazut pozici - foarte frumoase.
Angi-m- am trimis si noi poza cu tati ... daca ai sa ai timp te rugam sa o pui acolo .
Roxanica2006, Florentina - vad ca feciorasii vostri au uitat de Antonia ... chiar daca s-a suparat ... i-a trecut ...uitati va trimite cate un .
Mai vb.
ANTONIA - 1 , 2 , 3 ,
SLIDESHOW TONITA
varsta ANTONIA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cel mai frumos site - fulguleti de nov-dec2006
dianocica spune:
hai ca imi tot bazaia o musca pe langa caciula...
angi desi nu s ar zice din ce am scris eu pana acum(am stat eu si m am gandit) dar sa sti ca toate (inclusiv eu) suntem f recunoscatoare pt tot ce ai facut tu cu site ul. nu am vrut sa zic ca tu n ai fi profi sau ceva de genul asta...eu doar visam deja la un flash smecher... ca pana acum tot avem site cu cei mai frumosi fulguleti, lucru mare,zic eu. deci
fetele noi, sa nu va suparati ca m am cam ratoit azi dar, deh, cu timpul iti mai pierzi si rabdarea...o fi de la nfdhh...? adica nf de ha ha... las ca ma pun eu pe treaba si sa vezi atunci veselie...
saryta ghiocei...ce tare..vreau si eu...uite doi bolovani...eu si alex care ne am intrebat toata ziua unde sa mergem azi si pana la urma a venit ploaia....nu suntem obisnuiti cu ideea ca avem masina fapt pt care...iar am ratat o plimbarica...
in caz ca va intrebati nu, n am fumat. o fi si de la ast5a?
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
adinazot spune:
Si eu doresc sa contribui pt site,dar nu stiu ce sa fac,ma sfatuiti?
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
angi_m spune:
quote:
Originally posted by dianocica
hai ca imi tot bazaia o musca pe langa caciula...
angi desi nu s ar zice din ce am scris eu pana acum(am stat eu si m am gandit) dar sa sti ca toate (inclusiv eu) suntem f recunoscatoare pt tot ce ai facut tu cu site ul. nu am vrut sa zic ca tu n ai fi profi sau ceva de genul asta...eu doar visam deja la un flash smecher... ca pana acum tot avem site cu cei mai frumosi fulguleti, lucru mare,zic eu. deci
_
Nici nu sunt profi. Sunt un biet inginer mecanic care a incercat sa incropeasca ceva acolo. Oricum, eu si "sosul" suntem la prima aventura de genul asta si ma bucur ca am facut-o. Cu ocazia asta am mai invatat ceva nou.
Ma voi ocupa in continuare de site, pana voi preda stafeta. Daca mai pot fi de folos si dupa aceea - cu multa placere
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
saryta spune:
dianocica - uite iti trimit si tie niste ghiocei
ANTONIA - 1 , 2 , 3 ,
SLIDESHOW TONITA
varsta ANTONIA
dianocica spune:
saryta nu pot sa cred...sunt asa de frumosi...vreau si eu..mi s a facut o pofta de colindat prin padure... of...bravo voua
_