Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
auras_v spune:
puteti conta pe noi pt noul site
cum vom plati ? vom depune banii intr-un cont ?
pt DAVID de Elenalove
AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
ank999 spune:
Dianocica vrem si noi pe listuta pt site!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2
flore26 spune:
dianocicanu ma certa.nu trebuie sa repeti, pentru ca am citit.pur si simplu am ales sa ascult de doctor.si nu te enerva.lapte am,sper sa fie tot asa,si alessia sa fie bine.
http://new.photos.yahoo.com/gosaflorentina/albums
flore26 spune:
bebinutanumai noi suntem din Timisoara?cum adunam banii pentru site?
doradora spune:
si noi am avut sudamina si au disparut doar lasand-o pe alexandra mai mult in pielea goala seara, inainte de baie, si imbracand-o mai subtirel.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
marani spune:
Mai fetelor, a fost o vreme urata la noi...chiar am sperat ca macar o ora sa iesim la plimbare ca mitziri era maraita rau, dar nu am avut noroc: ploua, ploua si iar ploua.
Despre diversificare: fiecare face cum crede de cuviinta, cum crede ca e mai bine pentru COPIL ( nu pt parinte ), nu trebuie sa ironizam, judecam sau criticam. Opinia mea e ca mamele care alapteaza ( ferice de ele ) sa inceapa diversificarea cat mai tarziu, iar pentru copiii hraniti cu formula sa se inceapa pe la 4 luni. Ei bine, noi incepem la 3 luni jumate.
Vreau sa cotizez si eu, va rog lumininati-ma cum procedam. Unde trimit banii, ce suma si cui. Imi explica cineva va rog?
Flavia, am vazut pozele: esti o mamica fericita! Cu asa frumuseti de copile!!!! Ce mandru tre sa fie tatal!
Bubite a facut si Ana Maria pe gat, pe barbie, am innebunit cand am vazut, m-am gandit la ce-i mai rau: dermatita atopica! Daca sunt pusee, urmarim indeaproape. Astept o recomandare de la medic in legatura cu o crema ( cica foarte buna ) de la Mustela. Pana atunci spalam cu ceai de musetel si ungem cu Penaten.
O zi frumoasa va dorim!
mamica de bubamara
dianocica spune:
quote:
Originally posted by flore26
dianocicanu ma certa.nu trebuie sa repeti, pentru ca am citit.pur si simplu am ales sa ascult de doctor.si nu te enerva.lapte am,sper sa fie tot asa,si alessia sa fie bine.
dr la care am fost prima oara, unul bun de la un spital si mai bun si cunoscut mi a zis sa i dau san doar la 3 ore si intre doar ceai.si sa l trag de cap cand il scot din apa. si sa nu il infofolesc si sa nu ii pun caciula in casa. si tot am decis sa il schimb. am mai spus ca sunt dr buni si nu chiar, la fel ca in orice meserie, iar faptul ca asculti un doctor nu e o scuza.
din timisoara avem forumiste de baza, o sa intre ele si o sa vorbiti atunci.
inca doua rugaminti:
1. nu mai postati pagini de bancuri si glumite. cate una e mereu bine venita dar exista topic special pt asa ceva si cine doreste mai mult poate sa mearga acolo.
2. nu abuzati de scris bolduit, colorat sau mai-stiu-eu cum. cititi, va rog, regulamentul forumului.
nu am reusit sa up-datez listutza dar o fac cat de curand. mamici si revin cand mai am un pic de timp
marani inca nu am decis nimic legat de fulguleti, stai linistita. facem anunt mare cand ne hotaram....
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Teutz spune:
Ma inscriu si eu pe lista de contribuabili pentru site.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
Flavia-Ioana spune:
RUXANDRA_SB multumesc, va mai scriu inca o data datele noastre...
Buna fetelor !
Sunt si eu o mamica de noiembrie, desi trebuia sa fiu de ianuarie...Dar asa a vrut Doamne Doamne ca in data de 23 noiembrie sa dau nastere la 2 minunatii de fetite. Am nascut prematur la doar 30 de saptamani, fetitele au fost mititele 1450 (Daria) cu 1200 (Alexia), dar acum suntem grasane si sanatoase. Am nascut prin cezariana la ora 3.50-3.55, scor apgar 8 (Daria), respectiv 7 (Alexia), 40 cm, respectiv 37.
Multumesc
Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006
Pozicile noastre
doradora spune:
deci recapitulam:1. mayaione
2.chris
3.avdanaarhire
4.dianocica
5.carla
6.flore 26
7.alexandra 25
8. angi
9. bebinuta
10.dbunny
11.aka
12.oanacat
13.auras v
14.teutz
15.marani
16.saryta
daca am sarit pe cineva care s-a anuntat pt doritori, scuze, nu a fost cu intentie. astept sa ma trageti de maneca si sa rectificam lista.
ps. marani-inca nu ne-am hotarat nimic, facem doar o lista sa vedem cine se anunta si sa impartim suma totala, sa stim cat sa dea fiecare.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri