Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dumnezeule, e infiorator ce se intampla la spitalul din constanta!!!!!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Am si eu o rugaminte la voi si va rog sa nu va suparati pe mine. Cu siguranta ati mai amintit in paginile trecute, dar nu stiu unde sa caut: cum fac si eu sa-mi fac link cu pozele din yahoo photos? Ca sa fiu mai explicita, am cont pe yahoo photos, am pus niste poze si vreau sa-mi apara sub semnatura link cu ele. Nu stiu daca m-am exprimat corect, cu siguranta ati inteles ce vreau sa spun. Multumesc.

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Pupici mamici!
Poate o sa credeti ca am comportament de adolescenta zanatica si dusa cand va voi spune ca ABIA ASTEPT ORA 10 SA-I DAU PUIULUI MEU SUC DE MAR SI MORCOV!!! - 10 linguritze, regulamentar
Sunt asa emotionata, de nu va vine sa credeti......
Va tin la curent cu "evenimentele"

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

buna dimineata!vrem si noi sa contribuim la site.
am si eu o intrebare.noi inca nu am trimis poze.acum unde le timit la angi sau un alta parte?
azi ne vaccinam,si pe langa Seba o vaccinez si pe fimea.o sa fie un adevarat concert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by marani

Am si eu o rugaminte la voi si va rog sa nu va suparati pe mine. Cu siguranta ati mai amintit in paginile trecute, dar nu stiu unde sa caut: cum fac si eu sa-mi fac link cu pozele din yahoo photos? Ca sa fiu mai explicita, am cont pe yahoo photos, am pus niste poze si vreau sa-mi apara sub semnatura link cu ele. Nu stiu daca m-am exprimat corect, cu siguranta ati inteles ce vreau sa spun. Multumesc.

mamica de bubamara

- te duci la albumul de poze - cand apar toate pozele copiezi carnatzul de sus de la wwwwwwww
Apoi vi aici in pagina si dai PASTE si il vei avea in mesaj.
- ca sa se vada doar cuvantul poze trebuie sa scrii link-ul in felul urmator:
(url="intre ghilimele postezi link-ul")POZE(/url)
si neaparat parantezele rotunde trebuie inlocuite cu paranteze drepte.
- pentru a aparea acest link la fiecare mesaj pe care-l postezi pe forum ... te duci la Profilul personal si introduci toata tarashenia asta la semnatura - dai vizualizare si vezi ce a iesit.
La mesaje private - la optiuni poti bifa sa primesti si sa poti trimite PM-uri utilizatorilor forumului.

Dbunny pun acum poze cu leaganul nostru. Revin sa editez.

EDITEZ:
aici poze cu Kara in leagan.
Aici poze de pe cutia leaganului: 1,2,3.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dandusa ai lasat frumusete de Crinuta fara codite ...frumos foc si "baietelul"...dar ce codite aveati...drept e ca noua coafura se intretine mult mai usor ; imi pare rau ca dupa control a-ti ramas fara raspunsuri dar eu cred ca daca era o problema se vedea din maternitate , si oricum a-ti fi avut pina acum un diagnostic clar si nu semne de intrebare si aminari ( mai vino paste doua luni) ; sunt convinsa ca totul e ok . si noi suntem in aceeasi situatie si ai dreptate, pina cind nu-ti spune ca nu are nimic cu certitudine le tot bati dr la usa
dia noi ne-am nascut in nov si din ianuarie platim " cu drag" la intretinere pt 4 persoane .asta e , un bb tb trecut la intretinere ,un catel nu ...
lavinia, a_deju am vazut poze cu baieti zimbareti si nu ne-am hotarit cui sa-i trimitem un pupic asa ca pe amindoi sa nu se supere ca amindoi sunt frumosi ...
madaluta ce sa zic ... te lasa fara cuvinte ... intr-adevar gravida SF , astfel de dr n-ar tb sa fie lasati sa profeseze, sa-ti bati joc de oameni si sa faci experimente e inadmisibil ...se face ancheta si ca de obicei va fi fara rezultate ,e vorba aia " tot mortu-i vinovat"
aelita nu-mi vine sa cred , la 3 luni bere si lapte de vaca, atunci de ce mai merge la dr cu copilul pt controalele periodice ? ...cind Kiki era mititica ,pina intr-un an ,am intilnit in parc o mamica care-i dadea fetitei de 8 luni cortofi prajiti si copanele prajite ,am zis atunci ca mai rau nu se poate dar vezi ca m-am inselat ...o fi aceeasi mama ,o fi mai facut un bb...un pt dulcica SOFI

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Si eu vreau pe site,am mai scris o data,dar m-ati omis
Ce frumosi sunt fulguletii nostrii,si mamicile la fel!!!
MADALUTA,am vazut ca tu intrebai de diversificare,da,asa e ,in majoritatea cartilor scrie ca se incepe la 4 luni la copii hraniti artificial si mai tarziu la cei alaptati.Alessia mea are acum 4 luni si putin si noi am inceput deja de 2 saptamani cu sucul,care nu e aliment solid,dar acum ii dau si cu putina pulpa in el,si il servesc cu lingurita.Incepem sa ne obisnuim sa inghitim si tare mult ne place.Nu papa in fiecare zi toata portia,4-5 lingurite,isi ia cat ii trebuie,si nu mai insist,pe urma binevenitul laptic in completare,dar de obicei il suge tot.Seara am inceput sa ii dau in laptic si cate o lingurita de cereale,care sunt ff satioase si bune la gust,sunt f diverse pe piata,si doarme super linistita toata noaptea,astfel incat si-a mai eliminat o masa,am ramas la 4 mese pe zi.Peste 2 saptamani incepem si cu supica.In mare,schema mea ar fii:dimineata un biberon de lapte,pranz,cateva lingurite de piure sau suc de frunte si un bibe de lapte,dupa amiaza,un biberon de lapte plus supa,cand o sa incepem,iar seara un bibe de lapte cu adaos de cereale,asta pt inceput,iar apoi mai vedem ce si cum.O luam incetisor.
va pup

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRO,scumpa tare Karinuta ta,si ce a crescut!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

erica de ank
andrei de luciab
ely de nusicasiely

anateo va tinem pumnii la vaccin. ce vaccin ii faci Teodorei? pt Seba si curaj
marani succes si tie cu pozele ,am vazut ca ti-a raspuns Mirona
Mirona bine a-ti revenit ,si noua ne-a fost dor de voi

tuturor mamicilor si bb-lor

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata "fetili"! in sfarsit o zi cu soare de dimineata si pe la noi pe-aici...
discutand in private cu za boss yagmur, ne-a lovit pe noi inspiratia si ce ne gandiram: n-ati avea voi chef ceva mai incolo, in vara, sa ne vedem cu "toatili", cu bebei, cu catei, cu biberoane, cu piureuri si cereale (si cu tatici, sa aibe si yagmur cu cine sa stea la o berica.. :) )???? asta exceptand gradinita de la mare, unde prezenta e absolut obligatorie, nu se accepta scutiri :)
mai in detaliu, ce-ar fi sa facem un week-end prelungit, adica de joi (pana mai apoi..) pana duminica, sau si mai mult daca aveti cum, undeva la munte, inchiriem o cabanuta ceva, undeva sa avem si loc, ca na, suntem ceva suflete, si punem si noi de-o intalneala.... suna putin fantezist, da' io zic ca daca ne punem putin mintea si imaginatia la contributie, e realizabil.... asta daca va surade si voua ideea, ca noi tare incantate am fost!
pana una-alta, ramane-asa ca o sugestie, dar ar fi tare fain sa ne facem o traditie de-asta, sa stim ca in fiecare an, in luna august de ex, avem un week-end de-l petrecem toate prin creierii muntilor pe undeva :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput