Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 23
a_deju spune:
auras, multumim de pupicei :)
anateo, tin si eu pumnii pt vaccin, ca eu stiu cel mai bine ce bine prind :)) sper sa fie si la voi asa de usor cum a fost la noi, ca mai speriata am fost eu decat motanu' mustacios :) poze poti sa trimiti la angi, ca se le puna pe site-ul pe care-l avem momentan. am inteles ca ele oricum vor fi transferate pe viitorul site, asa ca..nu se pierd :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
flore26 spune:
Neata! Se discuta la National TV la DIMINEATA CU RAZVAN SI DANI, despre plata intretinerii at cand ai un copil, cu varsta sub un an , sau animale de casa.
Poze printesuca marmaluca
a_deju spune:
madaluta, vazut articol, zbarlit paru' pe spate.... exista intr-adevar si sarcini "inchipuite", da' alea sa ma ierte dumnezeu, is de natura patologica, si in nici intr-un caz fanteziile de acest gen nu sunt intretinute de un medic cu toate tiglele pe casa... acuma saraca femeie, ce sa zici, depinde cat tupeu, cate posibilitati si mai ales ce cunostinte are, ca sa poata sa ajunga undeva cu ancheta minunata.... si prin undeva ma refer eventual nu la palazu (un faimos spital de nebuni tot de la noi de pe litoral :)) ) oricum, e jale...
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
a_deju spune:
quote:
Originally posted by flore26
Neata! Se discuta la National TV la DIMINEATA CU RAZVAN SI DANI, despre plata intretinerii at cand ai un copil, cu varsta sub un an , sau animale de casa.
aaa. pai de ce nu si de plante, ca doar si la alea pui apa..... io zic sa se faca frumos o lista, la fiecare asociatie, sa-si declare propitarii dom'le ficusii, muscatele, paianjenii si carcalacii din dotare.... sobolanii de la ghena intra la cheltuieli comune, sa fie bine stabilit!!!
POZE
flore26 spune:
Mai fetelor, cica un copil sub un an , consuma mai mult curent si apa, produce mult gunoi 

.Ce/i in tara asta............
flore26 spune:
quote:Super tare.Pai chiar asa.
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by flore26
aaa. pai de ce nu si de plante, ca doar si la alea pui apa..... io zic sa se faca frumos o lista, la fiecare asociatie, sa-si declare propitarii dom'le ficusii, muscatele, paianjenii si carcalacii din dotare.... sobolanii de la ghena intra la cheltuieli comune, sa fie bine stabilit!!!
POZE
doradora spune:
quote:
Originally posted by chris80
la sfarsitul zilei de azi:
1. mayaione
2.chris
3.avdanaarhire
4.dianocica
5.carla
6.flore 26
7.alexandra 25
8. angi
9. bebinuta
10.dbunny
11.aka
12.oanacat
13.auras v
14.teutz
15.marani
16.saryta
17.dandusa
18.laura 13
19.miki 04
20.miro
21.porumbita
22.desiree
23.yagmur
24.asiza
25.bamboletta
26.bulisor
27.a deju
28.lavinia
29.ank999
30.madaluta
31.adinazot
32.dia 1609
33.danutz
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
a_deju spune:
ia sa vedem dom'le ce-a iesit, ca cica mi-am adaugat efectul glow....
POZE
a_deju spune:
mda... fascinant... si-acu' cum mai scap de el???
POZE