Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
Lavinia_P spune:
sa stiti ca eu mereu vreau sa spun mai multe,dar ori mi se blocheaza explorerul ori seful ma cheama sau imi aduc aminte ca mai am ceva de facut.
Angi..cand ai zis ca va bateti in mixeremi-am si inchipuit o scrima cu mixerele
.
Normal ca tot nu erau toate pozele pe public..mare gasca sunt..aveam si una cu silicoanele mele
."poze"
Dainocica.multumesc!
Bambo,ce rozatoare mica si dulce ai ..
"minunea mea"
a_deju spune:
cu mixerele nu era angi, eram eu cu zabaucu' meu :)) ar fi fost culmea sa fim doua familii duse in aceeasi seara :)))
marani, cand zici de dinti, banuiesc ca te referi la tipete si urlete, nu la balit si alte de-astea mai pasnice, nu??? si eu ma intreb ce ma asteapta, mai ales ca mi-a zis mama ca mie mi-a iesit primu' pe la 3 luni, ca ea saraca credea ca urlu de burtica, si cand colo io aveam alta jena :) eu m-am dotat preventiv cu toate cele, set de 3 periute, inele gingivale, pasta speciala de gingiute, calgel, tot ce trebuie la casa de clontosi :) dar nu sper sa le folosesc prea curand.....
apropo de diversificare, ca tot NU se discuta despre asta :)) am citit ca cel mai bun semn ca bebe e gata sa primeasca papica e cand poate sa stea in fundulet, si ca daca insistam pe capitolul asta inainte ca el sa poata avea o pozitie normala sa poata inghiti ce si cum trebuie, mai mult rau facem (apar din nou dureri de burtica, se poate ineca nasol plus mizeria aferenta...).
... ma rog, nu bagati prea mult in seama ultimu' paragraf, e scris mai mult pt mine :)))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
a_deju spune:
marani, curiozitatea, ca de', tot de neam pisicesc is si eu (..stiti voi, de ce muri pisica...): ce e aia "pelincuta" mai..??? sa imbogatesc si eu vocabularu' dom'le... mai ales ca motanu' casca niste ochi si rade de nu mai poate la toate cuvintele cu "tz" "sh", de-astea...
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
a_deju spune:
asaa... si daca tot bat campii de una singura pe-aicea, macar sa ma umplu de gratie :)
am mai scris si data trecuta cand se vorbea de spalatul jucarelelor de plus: spalati-le o data si bine. e suficient, pt ca momentan ei nu ies cu jucarelele de acest gen pe-afara, si hai totusi sa fim seriosi, daca o scapa pe jos, nu e chiar un capat de tara, ca banuiesc ca la fel de multa grija aveti si de curatenia din casa. ideea e ca princhideii se vor atasa de una sau maxim doua din plusurile puse la dispozitie, iar aceastea isi vor castiga statutul de privilegiate tocmai prin mirosul (si da.. chiar si gustul) familiar. in cazul jucarelelor cu care ies afara, pe care le scapa pe jos, prin praf, etc, e cu totul alta discutie. desi chiar si in cazul asta, va asigur ca de o mie si una de ori vor scapa ceva pe jos si vor baga inapoi in gurita fara ca noi sa apucam sa vedem.... e inevitabil, si cu siguranta si noi am facut la fel, dar na, acu' suntem noi mamicile :)
POZE
Laura13 spune:
salutari!
multumesc tare mult pt rasp!!! 
dianocica am vazut pozele cu dmic!!!1 la plimbare in parc! o scumpete... ce sa mai...!
lavinia am vazut si pozele cu Mihaita, ori nu l-am mai vazut eu de mult ori se face mai frumuse; pe zi ce trece (daca e posibil!) cum mai stai cu parul? mai cade? eu l-am tuns scurt scurt... arat ca muma padurii (al meu un pic ondulat si am numai cornite in par, ies afara numai cu caciula ca altfel se sperie copii de mine!!!
) dandusa parca tu spuneai ca te apuci de cursuri, nu? la vara pe langa gradinita fac programare si la coafor
!
desiree ma bucur tare mult ca ati scapat de probleme!
yagmur
pe tine si Luca cel fomist ![]()
mai vroiam sa mai zic dar fug la baita!
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
Lavinia_P spune:
A_deju..scuze!
lumea se uita la Ally McBeal probabil.ma uitai si io.
Laura,nu pui o poza?Eu nu cred ca iti sta asa rau!La mine e la fel situatia cu parul.Dar al meu sot nu vrea sa ma tund..a zis sa-i mai dau o sansa..poate se opreset.
Se face frumusel voinicul meu..dar toti copiii au fost si sunt din ce in ce mai frumosi.
Al meu nu rade in hohote..
.Zambeste,chiuie,gangureste..restul le face..da deocamdata cred ca e mai serios de felul lui.Ca mine![]()
"minunea mea"
doradora spune:
la sfarsitul zilei de azi:
1. mayaione
2.chris
3.avdanaarhire
4.dianocica
5.carla
6.flore 26
7.alexandra 25
8. angi
9. bebinuta
10.dbunny
11.aka
12.oanacat
13.auras v
14.teutz
15.marani
16.saryta
17.dandusa
18.laura 13
19.miki 04
20.miro
21.porumbita
22.desiree
23.yagmur
24.asiza
25.bamboletta
26.bulisor
27.a deju
28.lavinia
29.ank999
30.madaluta
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
madaluta spune:
..salutare..revenim si noi dupa o absenta... din cauza de musafiri...
La noi nicio schimbare: tot mucosi suntem desi azi facem 2 saptamani.I-am dat primele 5 zile Panadol, apoi la control..Ne-a dat Augmentin , ambroxol si ser efedrinat . Dupa4 zile, iar la control. A treia oara nu ne-a mai dat nimic...si ne-a spus k o sa treaca ei...Vi se pare normal? Nu stiu daca sa apelez la un alt medic sau sa astept sa treaca asa de la sine.Voi ce ma sfatuit? Spuneti-mi si mie ce tratamente v-au fost voua prescrise k poate ii sugerez si preainteligentei mele doctorite.Noi avem muci multi, nu nas infundat.Noroc cu batista bebelusului k nu stiu cum m-as fi descurcat altfel.
vreau si eu pe listuta noului site.
Altceva ce voiam sa va intreb:pe unde am mai citit despre diversificare spune k hrana solida se introduce de la 4 luni .Dar sucurile? sunt si ele hrana solida? Pot incepe mai devreme cu ele? Nu stiu cum sa procedez.Mentionez k nu mai alptez exclusiv
Sau de fapt cu ce se incepe diversificarea pana la urma k eu tot nu inteleg....
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
madaluta spune:
...Toate se intampla in Constanta....
Ce parere aveti de articolul asta?
http://www.jurnalul.ro/articol.php?id=5385
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
angi_m spune:
quote:
Originally posted by dianocica
toate ca toate dar nu se poate ca domnisoara kara de miro sa fie pe randul tz de fulguleti. nu stiu daca e cazul sa aplicam si alti bb dar eu zic ca miro chiar merita loc de frunte, doar de la ea a inceput totul...
S-a facut.
quote:
Originally posted by Mirona
angi am trimis si eu ceva poze pe mailul tau cu rugamintea de a ne trece si pe noi pe site-ul fulguletilor. Ce pacat ca nu e un loc liber langa Laura13.
S-a facut si asta.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei