Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
angi_m spune:
Cleomoni, mea culpa 

Mi-ai trimis mai demult poze cu tine sa inlocuiesc pe site si am uitat
Le-am gasit acum cand am modificat pozele sa le fac mai clare.
Acum este ok. De ce nu m-ai tras de urechi? 
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
a_deju spune:
din lipsa de alte activitati ceva mai 'teligente (de ex...
..), mihai si subsemnata ne-am batut in mixere... el cu moulinexu' de la ma-sa, eu cu braunu' de la mama... ca unu' face suc fara pulpa, ala ca face cu... intr-un final am cedat (psihic) si declar invingator moulinexu'.... mie mi-a iesit un fel de piure de portocala, o spuma asa... da' buuuun :)
ma retrag ca nebunu' vrea sa paseze tot ce prinde acuma! si incepe si ally mcbeal... v-am zis io ca suntem pensionari.. vai de mamele noastre si mixerele aferente :))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
Mirona spune:
tocmai am avut o revelatie .... am sunat-o pe Dia ... dar e ocupata ... asa ca am fugit sa va dau voua vestea cea mare.
Am achizitionat si noi un bibe Bfree si asta seara l-am pus in functiune ... i-am facut bebelinei 180 ml de cereale cu lapte am pus tetina cea cu picaturi si am incercat la o picatura ... naspa ... am incercat la a doua ... tot naspa - idea e ca era tetina noua pt fii-mea si nu prea comenta ea ... dar daca la un flux mai rapid ar fi comentat ... as fi revenit la cel de dinainte.
Cum ea nu a comentat nici la 3 picaturi ... am ramas sa bem cu acest flux.
In 3 minute mi-a terminat 160 ml.
Cu alt bibe ar fi facut pauza la 70 ml. Mai ... dar se opreste exact la 70 ml si vrea pauza cca 5-10-15 minute .... ca apoi sa bea restul.
Cu Bfree a baut 160 fara pauza - cu ochii bulbucati si cu inghitituri bune - ca de om matur - dupa care arata extenuata si in 5 minute a adormit.
YUPIIII!!!!
incerc si maine cu lapte simplu si daca merge la fel de bine mai investim in cateva bibe de acest gen.
YUPIII!!!
P.S. am ramas si eu datoare cu un
pentru sarvatoritii de azi: Carla, Emma, Andrei Daniel, Sorana, Calin Ioan. Sa ne traiti!
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Dia1609 spune:
dianocica, si noi suntem 3 trecuti la intretinere inca din ianuarie... asta e ... da' tb sa recunosc ca de cand e Oana produc gunoi cat 2 familii ![]()
of, ce ginere frumos am... si maaareeeee... si voinic ... sa o poata plimba pe Oana in brate
... si am vazut ca are papucei ... i-am luat si eu lui Oana ieri, azi si i-a dat singurica jos cat eram la plimbare, in carucior ... ca sa nu mai zic ce greu am incaltat-o in ei ![]()
fatima, eu nu am putut vedea cheliuta ... mai insist mai tarziu
am uitat sa va zic ca acum vreo 3 zile Oana s-a intors de 2 ori de pe burta pe spate ... si a fost foarte fericita de isprava
.... sper sa nu se intoarca prea curand si invers....
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
a_deju spune:
am uitat sa ma laud nitelus: in seara asta cinam in familie si servim ciupercute la cuptor cu pulpite de puiut, tot la cuptoras, totul aburit in niste vinisor alb, cu putin usturoias... miam miam ... avem pt toata lumea, ca de pofta, am facut ca nehalita, vreo 8 pulpe si un kil de ciuperci :))
pupam fetele!!!!!
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
a_deju spune:
heheeee.. acuma am vazut ca avem si noi pe cineva de-a semnat guestbooku' motanului :)) pupa mama pe dianocica si davidut mic :)))
POZE
dianocica spune:
super rapid ca l am lasat cu alex si ... nu dureaza mult...
dia s o tina in brate zici...![]()
![]()
incaltari am incercat dar nu cred ca le mai folosim...cel putin nu in marsupiu ca am vazut ca i se sumeca pantalonii. am vrut sa i iau unul bengos dar tineau pana la 9kg si am zis ca nu merita. asa ca am luat unu de 25ron din h....fooarte multumita sunt....
toate ca toate dar nu se poate ca domnisoara kara de miro sa fie pe randul tz de fulguleti. nu stiu daca e cazul sa aplicam si alti bb dar eu zic ca miro chiar merita loc de frunte, doar de la ea a inceput totul...
dandusa dulce ca intotdeauna
yagmur
nici nu vreau sa ma gandesc ca te intorci la munci...
hai ca azi va las, ma duc la baitza si dupa o sa cad rapusa....d e un dulce si ne am inteles super singuri acasa, ii place la nebunie sa l pup si rade...de nu se poate...daca il pun in scoica se uita la el, la maini, la picioare...si acum parca nu ii mai e asa frica... fug ca nu se mai poate....
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
marani spune:
Buna fetelor!
Pe Ana Maria inca nu au trecut-o la intretinere, nu ca n-ar sti de existenta ei ( tot cartierul stie ) ori pentru ca ar fi ei inimosi si m-ar mai pasui....ci probabil au uitat, iar de amintit nu le amintesc!
Imi amintesc ce-am patit cand veneam pe la sotul meu ( pe atunci prieten ) pe acasa. Ma vazusera vecinii de cateva ori, ramasesem vreo 2 vichenduri la el si intr-o buna zi vad pe lista trecute 2 persoane. Tare m-am bucurat, mi-am zis ca vrea cu adevarat sa oficializam relatia, sa ma mut la el.....visuri: cand i-am zis, a innebunit! Ca lumea ii poarta de grija! Pana la urma l-am prostit, m-am mutat la el, l-am luat de barbat si i-am facut si copil! Gluemsc...
Si pisica mea da din picioare ceva de speriat. Sunt sigura ca e ceva normal, sunt foarte flexibili si energici, sa fim bucuroase! Isi scoate papucii din picioare, pelincuta de sub fundulet o arunca jos, cand vreau sa-i pun pampersul imi mai trebuiesc 3 perechi de maini ( il arunca )...asta e bine, semn ca copilul e sanantos!
Angi, ma tot gandesc la tine...ca te-ai intors la servici. Iti doresc mult noroc! Eu in momentul de fata nu vad cum as putea trai o zi fara pisica mea. Si cand ramane sotul cu ea, dau 20 telefoane sa vad daca e ok, ce face. Nu pt ca n-am incredere in sot sau pt ca vreau s-o creez dependenta de mine, ci pur si simplu e bucatica din mine, ma simt de parca mi-as fi lasat inima acasa si musai sa ma intorc repede la ea! Cum sa merg pe strada cu corpul fara inima?!
Maine spal jucariile din plus, problema e la cele cu mecanism, si majoritatea sunt in felul asta. Am ce ma juca cu periuta. Ciuda mi-e ca nu se curata bine in felul asta. Ele nu sunt murdare, dar nu mi-e indemana sa le stiu nespalate macar din Paste-n Craciun.
Va pup, o seara linistita va doresc, maine mergem la control!
mamica de bubamara
marani spune:
Scuzati-mi greselile de scriere!
Cine-mi spune si mie cum se manifesta bbii cand le ies dintii? Evident ca difera de la caz la caz, dar ca sa-mi formez o parere. Comparabil cu colicii?
Multumesc
mamica de bubamara
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dianocica
toate ca toate dar nu se poate ca domnisoara kara de miro sa fie pe randul tz de fulguleti. nu stiu daca e cazul sa aplicam si alti bb dar eu zic ca miro chiar merita loc de frunte, doar de la ea a inceput totul...
lasa buey - ca ne shade bine unde suntem ... si nu tre sa fim noi fruntea ... prea cu motz am fost la odisee - aici e ok oricum - sanatosi sa fim cu totii.
si multam frumos de intentie ... dar e super ok asa.P.S. ne-a cumparat tati leagan din franta - imi place tare mult ca e 3 in 1 - adica se leagana copilu in el, are si bara de jucarii, muzica si 2 viteze.
A doua chestie e ca se poate lua scaunelul jos si poate sta bebelul un picutz pe spate si la fel se poate juca si a treia chestie e ca se poate ca bebele mai maricel pana la vre-o 4-5 ani sa se legene singur - gen balansoar.
Abia astept sa-i vad maine reactia fetei.
v-am pupacit
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita