Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Ce bine ca noi stam la casa [casa cu apartamente], si vad ca nu ne/a trecut mai multi la intretinere.Poate am scapat...

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

buna seara,

vizionat bebei frumosi si grasuti...d mic,alessia, cheliuta lui fatima si bebelina lui iasmi..dragalasi foc!sa va traiasca!

Mai punem si noi niste "poze" aici..ele erau dar nu pe public.

Nici mihaitza nu ia spectaculos in greutate,dar este in grafic si am facut io o medie ca in 3 luni aluat 2500g ,rezulta cam 800 pe luna,zic ca e bine.

Mai nou am probleme cu scosul afara..in carutz la orizontala? nici sa nu ma gandesc sa-i fac asta..si numai in marsupiu mai zice.."hai treaca de la mine".Ma rupe de spate..of of.

Laura ,si mihaitza se face covrig pe spate inca din prima luna.maminunam si eu ce elastic e.

Dandusa, stiu cum e.si noi la control am patit la fel!a vb dr in legea lui,si nu pricepeam o iota.a trebuit sa intreb pe altii.cand am ajuns la cabinet,eram 5 persoane care pupam usa (in decembrie) toate programate la ora 4.Sanatate okioasei!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

A_deju, bineinteles ca ii dau cate 2,5 mil de 2 ori pe zi, dar multumesc ca ai fost pe faza, ideea e ca am masterul in "medicamente si cosmetice" si se presupune sa stiu mai multe dar dc nu am profesat chiar pe domeniu am inceput sa mai uit, de asta tot intreb una alta.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

FATIMA,
am vazut printesa cheliuta si m-am indragostit de ea...,este mumoasa foc...
BAMBO,
ce face dintisorul Antoniei?Se lasa asteptat?
DIANOCICA,
este acelasi doctor "minunat",la care am fost la control ultima data,adica acum 4-5 zile...,cica este cel mai bun din C-ta ,asa ca n-am scapare...,doar sa vin pe la voi pe la capitala...Am vazut pozele in parc cu "La Familia",sinteti frumosi foc toti trei si sa stii ca D seamana cu tine...,asta vad eu...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lavinia absolut demential bb
dandusa si nu, nu iti cer oertare ci iti pupa picioarele....auzi, seamana cu mine...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Vreau si eu pe lista pt site!!!
x10000000000000000000000

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Carla

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Ne-am cam plimbarit am fost pe la bunici acum Antonia doarme e rupta de oboseala

Dianocica-frumoase pozele cu Dmicsi eu zic la fel cu tine seamanabine are si de la tati ceva
cum asa?deja v-a trecut la intretinere?
Noi avem centrala si de 1 luna ne pune in plus la intretinere pt caldura de la subsol si 2 tevi care trec prin baie dar sunt izolate

Fatima-tare frumoasa cheliuta ta ce-mi place de ea cu flori in par

Lavinia_p-a crescut Mihaita si tot cu mami seamana

Dandusa-bine ca nu se vede nimic la sold la printesa
inca nu a iesit dintele dar u umflata gingia

fug ca s-a trezit si chiuie

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

vroiam sa zic..... si dani se impinge cu picioarele si la baita, dar mai ales cand e pe masa de infasat... zici ca mai are un pic si sare, ca atunci cand inoti pe spate. oare nmu ii face rau la coloana? si inca ceva.... cand se incordeaza.... nu se incovoaie ca noi (adica sa aduca picioarele la burtica) ci invers.... se arcuieste de spate.... nu prea stiu cum sa exzplic. daca a priceput careva ce vrau sa zic , sa isi dea cu parerea daca e rau sau nu? sau normal sau nu?
fug sa il iau de la tati care a fost la plimbare!!!!!! va dati seama ce repede a venit de la munca????!!!! bine ca pleaca iar acum e partea a doua!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006

e normal... si Oana face asa.... si cand e pe masa de infasat se impinge tare cu picioarele, o tin in permanenta cu o mana de 1 p[icior, altfel se izbeste cu capul in perete ... tb sa fiu cu okii in 4 de acuma, ca asa rapida e... si parca stie ca-i prostie ca zambeste strengareste cand face asa

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Am vazut si eu poze cu bebei frumosi: dmic, mihaita si frumoasa de cheliuta..
Doar atata am mai avut timp sa fac. Am fost la plimbare azi cu Asiza si timpul a trecut repede si am uitat ca mai trebuie sa hranesc pe Luca.. asa ca am fugit spre casa cu un bebe tare urlator.. de se uita tot cartierul dupa noi
Intru in bloc, concert pana la etajul 5, ajung in casa.. trebuie sa urle gaza mea in continuare pana apuc eu sa fac laptele praf...
Avea lacrimi pe obrajiori.. sper sa nu ma patesc asta NICIODATA!! (aveam lapte si termos cu apa la mine, dar eram atat de aproape de casa incat mi-am zis sa nu-l hranesc pe strada).
Imi lipsiti mult si chiar ma intreb cand o sa mai gasesc timp sa va citesc dupa ce ma intorc la job ..
Pupici la mamicile mele dragi: Laura, Bambo, Dandusa, Alexandra, Ruxandra, Dolores, Ralumat, Dianocia, A_deju si daca nu ma opresc trec toata lista..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput