** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 29
elyanne spune:
ma mai tineti minte ... de cand n-am mai scris... vad ca au mai aparut gravidute... ce ma bucur... Asa ca, in pirmul rand:
Felicitari gravidutelor! Sarcini usoare!
Sim, Mihaela sa aveti o zi minunata si petrecere frumoasa la botezul puiutilor.
Sim v-am vazut pozele... Ai doi puiuti minunati. Ce-mi place de Ruxi ca e creata-creata.
Ioana la multi ani! Sa fiti fericiti impreuna si sa citesc cat mai repede ca vine bb.
Irinel am vazut pozele cu Maria. Esti o mamica puternica. si muuulte pt. tine. Si sa auzim cat mai repede de II. Asteptam incontinuare vesti... si tinem pumnii.
Despre noi... ce sa va zic... ca sunt multe de zi... Suntem bine... Baietii cresc... peste o sapt. fac 2 luni si mergem la cantarit si la vaccin. Mandra e foooooarte vorbarea (nu tace decat cand doarme) si ne sta mintea-n loc cand auzim ce-i trece prin cap...
Ne plimbam cat putem de mult, daca tot e vremea frumoasa.
Ne pregatim si noi de botez... pe 12 mai. Si trebuie sa imi gasesc ceva de imbracat... nu prea stiu nici ce as vrea... mai ales ca mai trebe date cateva kg. jos.
si vreau sa vad cat mai multe gravidute, cat mai curand. Tinem pumnii.
Delia21 spune:
Felicitari gravidutelor!!!Sarcina dusa pana la capat fara probleme si bebelasi sanatosi si norocosi sa avetii la inceput de 2008!!!
Noi suntem bine,....il plimb pe cel mic de manute cat pot de mult....caci deja ar fi timpul sa o ia si el din loc de unul singur;pe mine ....ma cam bate gandul sa incerc din nou barza care in cazul nostru se mai numeste si EmbrioTransfer,.....in august,.....desi poate ar fi intelept sa astept pana vine mama in noiembrie,dar parca nu mai am rabdare si cand vad gravidute.....imi vine asa o pofta .In rest bine,....am pus cateva poze recente cu papusa mea de 14 luni maine,pe 25 aici http://family.webshots.com/photo/2704497730072337911AJtfwS
Irinusha spune:
Gina, felicitari! Sarcina usoara si un bb-lus cu putica iti doresc!!! Sa auzim doar de bine 9 luni de zile!
Irinel, eu sunt inca cu pumnii stransi!
Numai bine mamicilor si cat mai multe II!!!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Gina M spune:
Irinel, inca mai este speranta atata timp cat CM nu ti s-a instalat.Sa ne tii la curent scumpa.
POZE +
Ioanatugs spune:
Va multumesc frumos de urari fetelor!
Clauclau te asteptam cu noul capitol atunci, poate ca vei prelua stafeta Ginei si luna viitoare vei pleca si tu la Odisee!
Sim draga, spune-i dragei de Ruxi ca-i multumesc pentru pupici si ca-i trimit si eu din nou mai multi! Am vazut pozele si intr-adevar Tudor e deja un baietel mare si serios, iar Ruxi s-a facut si mai frumoasa! Sa-ti traiasca puiutii ca tare frumosi sunt si multa bafta la botez, sa va distrati si sa va iasa asa cum v-ati dorit!
Roandre si voua va doresc sa aveti un botez cu multe surprize frumoase si sa ne puneti poze da??
Elyanne multumesc de urari iubita si pregatiri usoare pentru botezul bebeilor tai!
Irinel pumnii mei sunt in continuare stransi, abia astept vesti!!
...cu drag Ioana
mav spune:
Buna dimineatza! Iar sunt in criza de timp... asa ca tot in mare fuga.... va anunt ca au venit musafirii (luni seara, nici nu stiu daca sa consider ziua de luni sau cea de marti ca prima zi), asa ca de abia asteptam sa incepem programul artistic.
Pupici!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Irinel spune:
La mine inca nu s-au aratat musafirii. Ziua 28-29. Daca nu se arata nici azi cred ca o sa fac dimineata un test. Da tare mi-e sa n-o iau si eu dupa Mav. Oricum ar fi va pup pe toate si saru-mana de sustinere.
Mav draga mea, asa te vreau. Imi pare rau ca au venit, dar si luna viitoare e bine, nu? Pupici dulci.
Ioana nu ne-ai spus ce ai facut la eco...
Delia pupici multi, te mai asteptam pe la noi. Stiu cum e cu asteptarea si nerabdarea...
Pupici la toate, la poze nu am avut timp sa ma uit, sper sa reusesc zilele astea.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
mariana_1976 spune:
Gina sa ai parte de o sarcina asa cum ti-o doresti!Multe felicitari inca o data iti transmit si la acest subiect
Clau, Ioana, hai sa deschideti capitol nou si sa veniti cu vestile bune !
Ioana multa sanatate si numai bine tatalui tau.(Si sotul meu va avea exact aceeasi virsta cind fetita noastra cea mai mare va implini virsta ta!)
Irinel tin pumnii strinsi sa nu mai vina pina la anul!
Delia Rudy e un papusel super( pe ginerica)
Cornelia tu de cind ziceai ca te inscrii pt. bebe 3 ca aspiranta cu "acte in regula"?
Simona copilasii sunt atit de frumosi impreuna!Bafta la botez!
Elyanne chiar ma intrebam adesea cum te descurci tu cu gemeni si cu fetita!Cu siguranta vei gasi tu o rochita potrivita,sau un compleu.
Mav hai nu fi trista ca si in mai tot le mai prinzi pe fetele de la ianuarie februarie!
Asi pe unde-o fi?
Mihaela/Timisoara asteptam sa citim vesti cu ochisori si de la tine!
De Clau din Canada mai stie cineva ceva?(ca trebuia sa nasca prin decembrie si n-am mai vazut-o nici la odisee)
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
mihaela amalia spune:
Ginafelicitari pentru , meriti din plin aceasta minune, la fel si voi toate.Sper ca lista voastra sa fiel plina de burticute.
Sarcina usoara!
Multi -icei.
"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
Ioanatugs spune:
Irinel draga, ai dreptate, am uitat sa va spun ca am fost la eco. Am ratat luna asta inseminarea, pentru ca luni in z11 deja ovulasem si stiam ca asa va fi, pentru ca aveam semne clare de ovulatie prin z9,10. Nu-i nimic, luna viitoare o luam de la capat, dar mai are sotul de facut cateva analize, la care nu am ajuns inca, din cauza lipsei de timp. Sper sa le facem pina la urmatoarea IA. Multumesc frumos si-ti tin pumnii sa nu mai vina rushii aia decat prin 2008.
Mariana_1976 multumesc de urari iubita!!
...cu drag Ioana