** Mamici aspirante din nou ** (23)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Irinel, ma rog cu sufletul sa fie pozitiv...

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!

Sunteti asa scumpe si ma incurajati, desi eu cred ca luna asta nu s-a prins (e clar sa "semnele" de sarcina au fost doar in imaginatia mea)! Inca n-au venit musafirii, dar sunt balonata si ma doare burtica pe jos, cred ca azi-maine apar ei, uratii..... Dar nu-i nimic, daca as ramane in urmatorul ciclu, ar fi diferenta de 4 ani intre fratiori, asa ca n-ar fi rau deloc.

Clau, stiu ca este doar o faza de dezvoltare, "criza de 3 ani". Sper sa nu dureze prea mult, ca ma lasa nervii..... Acum vreo doua saptamani, mi-as fi laudat copilul (ca era perfect!... istet, cuminte, politicos, etc), acu' nu-l mai recunoaste nimeni.... Cel mai greu este cand face prostii de genul a se smulge din mana mea si a fugi in strada sau a se cocota peste tot si a sari de tare sus, cu riscul de a-si rupe gatul, etc... Ii explic de ce a gresit, ca e periculos, il pedepsesc (in functie de situatie, pot sa-l pedepsesc abia acasa pt ce-a facut afara si stie foarte bine pt ce e pedepsit, dar dupa putin timp o ia de la capat cu prostiile)...
...Imi raspunde... "Si ce daca te-ai suparat pe mine?! Las' ca-ti trece supararea!!!!!"

Mihaela, sa-ti traiasca sotul si sa te iubeasca mereu!
Ioana, la multi ani pt parintii tai, pt tine si sotul tau, pt aniversarea casatoriei!

Nunta de piele (la 3 ani)
Nunta de lemn (la 5 ani)
Nunta de cositor (la 10 ani)
Nunta de matase (la 12 ani)
Nunta de portelan (la 15 ani)
Nunta de cristal (la 20 de ani)
Nunta de argint (la 25 de ani)
Nunta de perle (la 30 de ani)
Nunta de rubin (la 40 de ani)
Nunta de aur (la 50 de ani)
Nunta de diamant (la 60 de ani)

"Regulile casatoriei

Eu si sotia mea cunoastem secretul pt a mentine o casatorie solida:
1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut, bem vin, mincare buna si companie... ea merge marti, eu vineri.

2. Dormim in paturi separate, eu la Milano, ea la Genova.

3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi.

4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: "intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria.

5. Ne tinem de mina mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca.

6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sint prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.

7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina: "in lac".

8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.

9. A urmarit camionul de gunoi, urlind dupa el: sunt in intirziere pt gunoi? Soferul a raspuns: nu, salta inauntru.

10. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului.

11. Deci, nu am vorbit sotiei mele pt 11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup.

12. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat "ce e pe televizor", iar eu am raspuns: "praf".

La inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata."

O zi frumoasa tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor dimineata - test negativ (Clear Blue). Probabil ceva a fost in neregula cu testul ala. Si oricum am facut citirea tarziu. Sunt un pic dezamagita, dar sincer nu chiar asa rau. Si parca tot mai sper putin pana nu vin uratii. Azi e ziua 27-28, ca data trecuta CM a fost ciudat tare si nici nu stiu cand sa zic ca a inceput.

MAv tu cum stai?

Pupici la toate si multumesc mult de sustinere.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dragelor, in sfirsit o veste buna...vad ca s-a lasat cam mult asteptata: Gina felicitari!!! Iti urez o sarcina usoara si la sfirsitul ei un bb frumos si sanatos!!
Irinel - iti tin pumnii si tie - vorba fetelor, pina nu apar rushii inca mai e o speranta!
Ioana - multa sanatate tatalui tau - chiar este foarte tinar! De asemenea multe felicitari si pentru aniversarile pe care le aveti in urmatoarele zile!
mav - te inteleg perfect - si baietelul meu are tot felul de manifestari care ma scot din sarite - incerc totusi sa ma abtin cit pot de mult, dar nu imi reuseste mereu...

Eu tot vreau sa mai slabesc citeva kg pina in vara cind incep operatiunea bb2, dar uite ca nu ma pot aduna, tot cedez tentatiilor... Ma tot gindesc ca raminind gravida acum, cind deja am vreo 10 kg in plus nu e lucrul cel mai bun - dar cum sa ma mobilizez??!!??

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Ioana la multi ani si casa de piatra, fericire multa si bebei mici si scumpi cat mai curand

Gina la multi ani de ziua numelui!

La multi ani de Sf Gheorghe la toti sarbatoritii. Eu la serviciu...nu pot scrie mult...

Mergi la inceput

Roandre la multi ani sotiorului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Va multumesc inca o data fetelor.Sunteti minunate!
Irinel, daca CM nu s-a instalat, tot mai este speranta.Sa ne tii la curent.Indiferent de situatie noi, iti suntem alaturi.

Ne apropiem de pagina 20!Cine se ofera sa deschida un nou capitol?!

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna seara dragele mele, LA MULTI ANI ! tuturor care-si serbeaza azi ziua numelui, multa sanatate si implinirea celor mai arzatoare dorinti!

Mav, stai linistita ca nu dureaza mult aceasta etapa la Sebi, numaidecat o sa treaca si o sa te lauzi cu baietelul tau cuminte foc

Irinel, imi pare rau ca a iesit negativ testul, dar draga mea daca nu au venit uratii mai sunt inca sperante...

Roandre, la multi ani sotului tau! Mai aveti putin pana la botez, cred ca deja ai emotii... Pupici pentru amandoi puiutii tai si multa sanatate!

Sim, si tu la fel cred ca esti in pline pregatiri de botez. Ce de emotii pe voi! Abia astept sa vad poze cu minunile tale!

Ioana, Daiopri, Baby, Mihaser multi pupici

Eu sunt Z 12 in plina perioada fertila si prestez cu drag o zi da, una ba. Sa dea Dumnezeu sa se prinda bebic in burtica!

PS. Daca vreti deschid eu capitol nou, ar fii pentru prima data si ar fii o mare onoare pentru mine, numai sa-mi dati de veste daca este in regula!

O seara frumoasa sa aveti si distractie frumoasa pentru cei ce petrec in aceasta seara!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ioana multi pupici se indreapta catre tine, Ruxi s-a simtit tare mandra cand a auzit ca te-ai gandit la ea. Te stie ca pe prietena frumoasa foc a lui mami si e foarte incantata cand aude de tine.

Clau iti multumesc tare mult! Nu m-am inselat cand am zis ca esti o sufletista adevarata. Promit sa aduc poze si sa va povestesc daca puiul a fost cumintel. Am niste emotii de nu-ti pot spune!

Roandre frumoase poze, dar cand ai asa niste minuni de pozat nici nu-i de mirare!

Mami Irinel iti multumesc din suflet. Ma rog sa vine pui mic repede la tine!

Gina felicitari si din partea noastra! Sa ai un puiut sanatos si o sarcina usoara! Na ca m-am emotionat, eu si Roandre am fost la mamici de ianuarie- februarie 2006. Se vede treaba ca tie iti predam stafeta si ma rog din tot sufletul sa fie si Mami Irinel alaturi de tine! Eu tot mai sper!

Noi suntem in pregatiri de botez si cu emotii de nu va pot spune. Cred ca o sa bocesc iar la baitza puiului, ca la Ruxi am stat cu pachetul de servetele langa mine. Sunt o plangacioasa si n-am nicio sansa sa ma vindec de asta.
Am reusit sa pun vreo cateva poze ca sa va arat minunile mele. Le puteti vedea aici.

Va pupam si va dorim o zi linistita!

Mergi la inceput

Fetelor n-au venit uratii inca, da eu acum ma gandesc ca am incurcat numaratoarea. Daca UM 27-28 luna trecuta, azi e practic ziua 27-28. Deci mai e timp sa vina. Simptome ioc, parca nici la baie nu ma mai duc asa des :-))

Mav tu ce faci? Au venit?

Pupici la toate

Clau spor la treaba!

Simo sa iasa frumos cum iti doresti tu. Pupici tie si puilor scumpi

Mergi la inceput