** Mamici aspirante din nou ** (23)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

MAv, scuze, tu ma intrebasei daca au venit uratii nu Clau. Sunt pe fuga, plecam cu cel mic intr-un parculet si pregateam niste packete de picnic Tu in ce zi esti? Ai facut testul dimineata? Ce test?Pupici si Doamne ajuta!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Irinel, z26/26, test "Dr Sigur" negativ. Inca astept, sunt nervoasa si deja nu mai sper. Poate luna viitoare....
M-as bucura mult sa fie la tine!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by mav

Irinel, z26/26, test "Dr Sigur" negativ. Inca astept, sunt nervoasa si deja nu mai sper. Poate luna viitoare....
M-as bucura mult sa fie la tine!!!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mav, nu-ti pierde speranta scumpa.Si eu am facut un test in z27 si era negativ! Abia dupa o zi intarziere de la data cand trebuia sa-mi apara CM mi s-a pozitivat.Capul sus, inca mai este speranta.
Fetelor, va multumesc pentru felicitari!Sunt tare fericita!
In dimineata aceasta am repetat testul si, s-a pozitivat in prima secunda.

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Gina, ai dreptate, insa cred ca o sa-mi vina si vreau sa-mi vina, prea sunt agitata.
Adevarul este ca in ultima vreme, Sebi s-a obraznicit, nu mai asculta de nimeni, nu ne mai intelegem cu el de vorba buna, nu sta o clipa intr-un loc si imi suge toata energia....
De obicei am mare rabdare cu el, dar acum ma simt depasita de situatie si nu-i normal, ca doar eu in cresc pe el, nu invers, si eu ar trebui sa-l conving sa se poarte cum trebuie.... In schimb, el ma face sa-mi ies din fire.
...Si cand ma gandesc cum ar fi cu doi spiridusi plini de shotii.... Imi vine sa renunt.... desi mi-e asa dor d-un bebe mic-mic......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragele mele, acum am venit acasa, am fost la un gratarel la padure unde Razvanel s-a distrat excelent!

Gina, ce veste buna, ma bucur foarte mult pentru tine, stiu ca asta iti doreai asa de mult, sa fie de 2007! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si bebelus sanatos ca e cel mai important.

Mav, citind ce ai scris tu in legatura cu Sebi si vazand ca are 3 anisori mi-am adus si eu aminte de acele momente...Exact prin asta am trecut si eu cand avea Razvanel 3 ani avea momente cand ma scotea din minti, simteam pur si simplu cum ma sfideaza! Nu stiam ce sa mai fac...Dar a fost doar o perioada scurta, acum ne intelegem asa de bine si sunt asa mandra de el! Are 5 anisori acum..., asa ce linisteste-te , Sebi este la varsta lui " nu ", dar in curand va fii totul bine si o sa simti schimbarea lui, varsta este de vina acum, chiar nu ai ce sa-i faci!

Irinel, tin pumnii strans, strans pentru tine, abia astept sa ne dai si tu o veste buna, in sfarsit au inceput sa vina gravidutele si aici, chiar simteam nevoia de asta!

Ioana, chiar este tanar tatal tau, sa-ti traiasca si multi ani inainte!

Baby, tu ce mai faci, cum te simti?

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Mav, ridica capul sus si gandeste pozitiv. O sa treaca si greul acesta.Vor veni cu siguranta si zile mai bune si vei vedea ca totul poate fi frumos.Iti sunt alaturi prin tot ceea ce treci.

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Gina, FELICITARI SI SA SA DEA DUMNEZEU CA DE DATA ASTA BEBE SA FIE LUPTATOR SI SANATOS!!!Ma bucur din suflet pt voi!!! Sarcina usoara!
Irinel, Mav, sunt cu pumnii stransi pt voi!!!
Sunt pe uga ca de obicei dar va pup pe toate!!!!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

GINA_M FELICITARI IUBITA!! SARCINA USOARA!! Ce cadou frumos de ziua numelui tau Gina! La multi ani!! Sa traiesti cu numele!!
Irinel draga, tin pumnii sa ramana pozitiv testul si la fel sa aveti si voi un cadou frumos de ziua sotului tau. George sa traiesti cu numele!! La multi ani!!
Mav tin pumnii in continuare, mai e timp!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de sf. Gheorghe!!

Va multumesc frumos de urarile adresate tatalui meu, e intr-o sarbatoare continua, pentru ca maine e iarasi ziua lui si a mamei, ziua de nume. Si tot maine si noi doi sarbatorim 4 ani de cununie civila. Acum 4 ani eram in Mongolia si spuneam da in fata starii civile, Doamne ce-a trecut timpul! Nu va speriati ca noi avem doua zile de sarbatorit, pe 30 septembrie am sarbatorit cununia religioasa facuta in Romania si maine o sarbatorim pe cea civila facuta in Mongolia. Avem multe motive de sarbatorit!
Maine dimineata merg la eco, vineri nu am ajuns, nu m-am putut trezi, sper sa pot maine!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ginaaaa felicitari!!!!!!!! Mi s-a zburlit pielea cand am citit azi la odisee ca ai preluat stafeta la mamici de ianuarie-februarie! Ce ma bucur pt tine si ma rog sa fie totul bine pana la sfarsitul celor 9 luni de sarcina!

LA MULTI ANI celor ce-si serbeaza astazi ziua de nume si nu numai!
Felicitari Ioana pt cei 4 ani si multi inainte!
Astazi e si ziua sotului meu...dar zi de nastere asa ca sarbatorim si noi!
In rest sunt in focuri cu botezul...

Pupici si astept urmatoarea "burtica"!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Va multumesc fetelor!
La mamici de ian-feb2008 am fost doar in trecere sa o felicit pe Laura Ioana si cu aceasta ocazie i-am spotit si de mine.
Noi doua ,am fost colege de odisee la mamici de mai -iunie2007 insa, am pierdut sarcinile in acelasi timp...iar acum, minune! Am ramas gravidute tot in acelasi timp!

Cum UM mi-a fost pe 24 martie, DPN cu aproximatie imi este 29 decembrie si,voi fi mamica de: "decembrie cu ajutorul lui Dumnezeu!Exact asa cum mi-am dorit!

Ioana,Irinel,Mav haide-ti fetelor si voi.Daca nu v-au aparut musafirii eu continui sa cred cu incapatanare ca minunea poate fi prezenta in burtica.

POZE +

Mergi la inceput