** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 24
Gina M spune:
quote:
Originally posted by anacami
La Multi Ani pentru atunci, dar iti urez La Multi Ani si pt. ziua numelui (ma gandeam la Gina)
Iti tin pumnii in continuare!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
Ah, abia acum pricep!Multumesc tare mult Ana!
De cand sunt aici "peste balta" am uitat de ziua numelui.Aici nu se sarbatoreste.
Acum ca mi-ai reamintit, am alergat la sot sa-i spun: "ce-mi cumperi de ziua meeea"?!!Am pregatit terenul.
Irinel sunt astazi in z27, iar testul l-am facut ieri.A fost unul din acela care iti arata rezultatul cu 5 zile inainte. Nu m-am lecuit nici acum cu testele astea.
Simtome nu am de nici un fel.Nici ca m-ar invada "rusii" nici ca as fi .Acum, nu stiu ce sa mai spun si ce sa cred!Poate ca este asa din cauza racelii!Ramane sa vedem ce si cum va fi zilele acestea.
Va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi.Conteaza asa de mult...
POZE
anacami spune:
sper sa-ti aduca un cadou frumos! sau mai bine sa primeste un cadou cu doua liniute rosii! stiti cand mi s-a pozitivat pt. prima data un test la bb2? ei bine, pe 8 martie!!! un cadou mai frumos de ziua mamei nu se putea !
Sa stii ca la Sebi nici mie nu mi s-au pozitivat in primele zile de cand ar fi trebuit sa vina CM, am stricat o multime de teste!!! probabil ca ovulasem mai tarziu. Pana nu vin "rusii" (tin pumnii sa nu), ar trebui sa fii optimista! Sf. Gheorghe este peste 3 zile, nu cumva atunci ar fi momentul "0"?
Irinel,
Irinel spune:
Mav tu chiar ai simptome, eu m-as declara gravida deja daca le-as avea, da eu nici macar simptome n-am. La ambele sarcini am fost extrem de somnolenta, altceva n-am svut la inceput, da acum nici somnolenta mai mult decat normalul nu sunt. Pupici si sa dea Dumnezeu sa vina bebe2. Ma bucur ca ai revenit printre noi, cred ca din greseala nu mai apari pe listuta.
Daiopri pupici, ma bucur ca esti bine atat cat se poate si ca nu ati oprit operatiunea "bebe2". Eu am lucrat intai pe marketing, acum lucrez pe contabilitate ca accounting clerk. Studiile mele sunt pentru altceva, s-ar putea sa incerc mai tarziu sa trec pe legal assistant. Oricum studiile nu mi le mai echivalez acum, ca vreau sa ma bucur de familia mea. Cred ca intr-adevar sunt mai multe joburi aici. Da dupa cum explici tu, in profesia ta, e orecum normala nesiguranta jobului...:-(( Ce zici, veniti in Toronto? :-)
Clau ce vesti bune. Spor la treaba!
Anacami nu credeam sa pricep ceva, da chiar se vad mugurasii de picioruse. Pupici la burtica scumpa (poate se si ia cine stie ;-)).
Gina eu as incerca un CLearBlue in locul tau da la 28 de zile sau dupa (asta daca nu se-arata uratii, evident). Eu la ambele sarcini am facut in ziua 28 si 27 si a iesit vaga liniuta da a iesit. Eu aveam ciclu de 27-28-29 de zile. Tu cum il ai? Eu acum nici nu mai stiu ca primele luni cand mi-ar revenit a venit la 32-30 de zile, luna trecuta la 28, poate isi revine la normal.
Baby ce vesti ne mai dai?
Delica ce mai faci draga mea?
Ioana nu ne mai spui nimic? Ce zi e? Se apropie perioada de lupta?
Hai fetele ca e primavara, trebuie sa curga anunturile cu 2 liniute.
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
anacami spune:
Irinel, mai ai timp pt. simptome- in 7 zilese pot intampla multe...
Mie mi se par picioruse de elefant , dar la varsta aia inca nu se numea fat- este posibil sa mai fi avut inca si codita !!
Din pacate imaginile sunt scanate dupa cele de pe hartie si au pirdut din claritate. In prima poza (cea "inel cu diamant" ) "inelul" este corpul, iar "diamantul" este capul (inca supradimensionat in comparatie cu restul). In poza "samburelului", pentru ca m-am uitat de 1000 de ori la ea , mi se pare ca i se distinge foarte bine profilul fetei! Peste 3 saptamani (cand va fi implinit deja 12 saptamani) sper sa se vada f. clar
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Irinel
Gina eu as incerca un CLearBlue in locul tau da la 28 de zile sau dupa (asta daca nu se-arata uratii, evident). Eu la ambele sarcini am facut in ziua 28 si 27 si a iesit vaga liniuta da a iesit. Eu aveam ciclu de 27-28-29 de zile. Tu cum il ai? Eu acum nici nu mai stiu ca primele luni cand mi-ar revenit a venit la 32-30 de zile, luna trecuta la 28, poate isi revine la normal.
Hai fetele ca e primavara, trebuie sa curga anunturile cu 2 liniute.
Pupici la toate
Irinel, in mod normal ciclul meu este de 28 zile.De cand am pierdut ultima sarcina insa, a fost ceva mai neregulat. In ultima vreme mi-a venit la dif' de 29 zile.Ca si tine, sper sa se reglementeze cat mai curand.Bine ar fi insa sa-mi revina CM doar peste 9-a luni!
Mav,se pare ca te-am scos dupa listuta gravidutelor si am uitat sa te repun pe acea a aspirantelor.Imi cer scuze. Am reglemantat situatia.
POZE
anacami spune:
Gina, multumesc! nu cred ca ne comparam cu voi, sunteti o familie de fotomodele- si toti aveti ochii albastri (mai ales puiutul, de un albastru ca cerul..). Cat imi doream la Sebi sa fie cu ochii verzi-ca tati! Le-am innebunit pe colegele de la Odisee (inclusiv pe Irinel) pana s-au definitivat- tot speram sa se schimbe, desi el avea incha de la inceput ochi aproape negri .
Acum cand imi amintesc!
clauclau spune:
Anacami, sa-ti traiasca Sebi, e foarte dragalas! Mi-au placut pozele voastre. I-ai povestit ca vine un fratior sau o surioara pentru el?
Gina, inteleg ca mai sunt sperante...atunci tin pumnii stransi in continuare!
Daiopri, ma bucur ca ai revenit si ca esti bine. Cred ca puiul tau e foarte incantat ca ai mai mult timp pentru el. Si mult spor in continuare la bebe 2, cu atata munca trebuie sa vina el, nu?
Irinel, multumesc draga mea de urare! Sper sa am spor si sa vina repede si la mine bebe 2 ca mor de dragul lui si de nerabdare...
CLAU
astept surioara de Razvanel
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Daiopri ma bucur ca ne dai vesti despre tine, chiar ma gandeam la tine zilele astea. Multumesc ca te-ai uitat la TVR!
Mav bine ai revenit printre noi, nu te-am uitat iubita! Si tin pumnii stransi sa fie cu ochisori luna asta!
clauclau multa bafta atunci sa se prinda de luna asta!
Gina_M sper si eu sa fie de fapt bebe!
Irinel hai ca mai ai putin si-ti facem galerie iubita, cat am asteptat momentul asta! Acum i-ti tin eu pumnii stransi sa fie cu ochisori! Eu inca nu stiu daca voi face o alta IA luna asta, maine voi afla cand voi merge la o monitorizare. Dar eu cred ca ovulatia mea e pe aproape si nu stiu daca voi prinde ziua de luni pentru o IA. Se nimereste in weekend si stiti ca toti medicii sunt liberi, asa ca...poate luna viitoare!
...cu drag Ioana
Irinel spune:
Ieri, pe 20 aprilie fetita mea Maria ar fi facut un an. Daca va simtiti in stare si nu va face rau, puteti vedea cateva poze din ultimele ei luni (albumul "Maria-cateva poze"). Cu tot ce s-a intamplat, nu pot sa ma gandesc decat cu drag la ziua asta cand Dumnezeu mi-a trimis in dar un inger de fetita. Tot ieri, ziua 24 (aproximativ, ca ciclul trecut a fost tare ciudat si nici nu stiu ce zi sa consider ca ziua 1) am facut un test desi imi promisesem ca n-o sa fac pana macar in ziua 28. Si bine faceam ca nu stiu ce sa cred. Ma asteptam sa fie negativ indiferent de situatie, pentru ca e cam devreme de test. A fost perfect negativ la inceput. Abia dupa mai mult timp (10-15 minute? nu stiu cat) s-a pozitivat, o liniuta slaba dar se vede. Pe seara ma tot uitam la liniuta aia si acum se mai vede doar o jumate din ea. Sotul mi-a zis ca Clear Blue au avut niste probleme cu teste fals pozitive si oricum pe orice test scrie sa nu te iei dupa un rezultat aparut la mai mult de 5 minute (cred). Asa ca, sunt si mai in dubiu. Testul l-am facut in miezul zilei, nu dimineata (atunci mi s-a pus pata)... Si totusi m-am bucurat putin. Dar tare n-as vrea sa ma bucur degeaba. Mie nu mi s-a mai intamplat sa am test pozitiv si sa nu fiu gravida (cand a fost negativ, a ramas negativ) da n-am facut niciodata test asa devreme. Doamne ajuta!
Gina se arata uratii?
Ioana sa nu te superi pe mine, eu tot ma gandesc ca tu ai avea sanse si natural, ca doar s-a intamplat o data. Nu ca zic sa nu faci IA, da zic sa nu gandesti ca e o luna irosita, ca cine stie...