** Mamici aspirante din nou ** (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, multumesc inca o data pentru sustinere.Sunteti minunate!
Am facut test si, este cel mai negativ de pana acum. In mare parte am stiut ca asa va fi insa, am sperat pana in ultimul moment ca nu vom pierde aceasta ultima sansa de a avea un copilas in 2007.
N-a fost sa fie insa iar acum, astept linistita aparitia CM si tot odata, ma pregatesc sa iau o pauza.Timp in care, sa mai fac ceva investigatii.
Voua celor care ramaneti in continuare in cursa, va doresc din adancul inimii ca, minunea sa aive loc cat mai curand.Va

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc Roandre! Sper sa mearga cat mai multe aspirante la Odiseea Sarcinii.
Ai niste puiuti dragalasi foc- fetita frumoasa foc, iar baietelul mi se pare deja mare smecher !!Pupici pe gropite!

Gina, daca nu ti-a venit deja CM, eu zic ca mai este totusi timp de pozitivare. M-as bucura sa primesti un cadou de ziua ta! La Multi Ani anticipat pt. 23 aprilie!!!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Multumesc Anacami. Ziua mea este insa pe, 9 iulie.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gina, imi pare rau ca nu a fost sa fie acum! Dar este bine si in 2008,nu?

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

La Multi Ani pentru atunci, dar iti urez La Multi Ani si pt. ziua numelui (ma gandeam la Gina)
Iti tin pumnii in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Gina, tu in ce zi esti? Nu e cam devreme pentru test? Stiu ca erai cu cateva zile inaintea mea (vreo 3 parca, iar eu mai am vreo 6 zile pana sa incerc test). Pupici dulci, eu sper sa te inseli, vorba fetelor, cat nu au venit musafirii, nu se stie inca.

Daiopri ce mai faci draga noastra?

Roandre sanatate multa si tie si la puiuti. Sunteti o familie tare frumoasa.

Eu sunt intre indoiala ca s-ar fi putut intampla ceva luna asta si speranta ca daca totusi :-)) Am avea ceva sanse (teoretic), dar practic eu nu stiu cand a fost ovulatia, daca am avut-o si daca am prins momentul. Tocmai cand ziceam ca poate am prins perioada buna si de-aia n-am vazut nimic, mi s-a parut ca parca-parca tocmai ce am ovulat. Vom vedea, mai am cum spuneam vreo 7 zile pana sa incerc un test, daca nu se arata nimic.

Clau ce a zis doctorul?

Simo ce ma bucur ca ai scris. Un Botez minunat pentru puiut. Ce bine ca puii tai se inteleg deja asa bine.

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare, mamici!
... Am constatat cu tristete ca m-ati "scos" de pe lista... dupa ce am stat acolo, la "loc de cinste" pana la capitolul 20... Nici macar la oaspeti n-am avut loc....
E adevarat ca n-am prea postat pe aici, nici inainte de a ramane insarcinata pt a 2-a oara, nici dupa ce am pierdut a doua sarcina.... Unele dintre voi au fost foarte dragute "atunci", mi-au scris mesaje private.... Gesturi frumoase, nu le-am uitat!
V-am mai citit din cand in cand..... Dar sentimentele mele in legatura cu a mai face inca un copil... au fost si sunt inca destul de... confuze....
Mi-a atras atentia mesajul lui Irinel....("Eu sunt intre indoiala ca s-ar fi putut intampla ceva luna asta si speranta ca daca totusi :-)) Am avea ceva sanse (teoretic), dar practic eu nu stiu cand a fost ovulatia, daca am avut-o si daca am prins momentul. Tocmai cand ziceam ca poate am prins perioada buna si de-aia n-am vazut nimic, mi s-a parut ca parca-parca tocmai ce am ovulat. Vom vedea, mai am cum spuneam vreo 7 zile pana sa incerc un test, daca nu se arata nimic.") pt ca exprima exact starea prin care trec eu acum.
Sunt in z23, de aseara mi s-au ingreunat sanii (de obicei nu mi se intampla asta inainte de CM, dar am simtit asa ceva la cele doua sarcini), parca si sfarcurile le vad putin mai inchise la culoare.... Si la buda parca merg ceva mai des... sau este doar imaginatia mea...
Parca am inceput sa sper si parca n-am curaj sa mai sper....
...Sotul meu nu este acasa zilele acestea.... am simtit nevoia sa spun cuiva ce mi se intampla....

O zi frumoasa tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Irinel, multumesc de intrebare. Doctorul a zis ca sunt foarte bine si nu vede nici-un motiv pentru care sa nu raman insarcinata. Endometrul este bun, folicul de asemenea foarte bun pe dreapta unde o sa si ovulez, alti cativa foliculi bunicei pe stanga, col curat, ce sa mai am plecat linistita de acolo si cu sperante mari. Mi-a zis sa incep programul artistic peste 2 zile o zi da una ba, o saptamana intreaga. Daca nu raman insarcinata in 3 luni ( dar el nu crede asta ) o sa incepem alte investigatii. Da Doamne sa nu fie nevoie de altceva!
Ar fii super draga mea Irinel sa se fi prins la tine in burtica bebe mic si scumpic. Ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa vezi II liniute la testare peste 7 zile.

Mav, bine ai revenit si iti urez sa fie asa cum vrei tu luna aceasta. Simptomele tale sunt de sarcina mai ales ca nu le ai inainte de ciclu asa ( ma refer la sani ). Eu zic ca poti sa ai sperante chiar daca teama este mare. Si intra mai des pe la noi sau poate te muti la odisee luna asta

Daiopri, ce mai faci? Da-ne un semn de viata si spune-ne ca esti bine , te rog!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dragi mamici aspirante,

Sunt bine, atat cat pot sa fiu de bine:)
Da nu am vrut sa va mai necajesc, caci tocmai ce eram mai binisor cu raceala si s-a ales piticul cu stomach flu, duminica numai diaree, luni la fel. Si pentru prima oara a fost bun ca sunt acasa:))
Si ca sa raspund la intrebari asa cum imi mai amintesc, Asi da te pot da afara de pe o zi pe alta, si iti platesc preaviz cum ar veni. Mie mi-au mai platit o saptamana, fara sa mai merg la lucru. Si asa se intampla mereu, cand nu au de lucru asta e. Acuma e drept ca nu prea era mult de lucru, dar nu stiu cum am eu bafta asta. Poate din cauza ca lucrez in general pentru firme de consultanta in ing, si daca sunt proiecte e bine, daca nu gata. In cei 7 ani de cand sunt aici am lucrat deja in 5 locuri si numai la unul mi-am dat eu demisia ca gasisem altceva mai bun. In rest, nu au mai avut de lucru. Si asa m-am saturat, ca imi vine sa ma las de tehnic si sa ma apuc de altceva. dar nu stiu ce. Fetele de pe aici, vreo idee ceva?:)
In rest cel mai prost e ca a venit asta la mom nepotrivit, in plina campanie de bb2, sora mea am invitat-o sa vina, si acum cum sa mai dau inapoi? Lucruri pentru care ar trebui sa fiu fericita sunt intunecate de incertitudinea zilei de maine. Apoi pisicului i-am platit toata luna ca cine era sa stie, si acum il duc inca full time doar ca mai tarzior. De la 1 mai o sa incerc sa-l duc doar 2 zile, si sa mai petrec si eu timp cu el, desi nu cred ca sunt o persoana asa agreabila acum :)
Asta e, mai vedem cum o fi.
Clau zi-i tu lui nenea dr ala, ca eu lucrez aici din 2 in 2 si nimic:) Am zis sa continua desi am emotii.
Ioana te-am vazut si eu la televizor pe internet. Mi-a parut bine de cunostiinta :)
Irinel iubita, pot sa te intreb tu ce lucrezi? Ca au ca ma gandesc sa ma reprofilez, sau sa ma mut la voi , ca toate slujbele acolo sunt:) ce mai face Danut?
Pisi al meu indata are ziua si ma baraie mereu cu his birthday. O vrea acum. :) Macar de asta trebuie sa ma ocup acum.
Gina, poate mai e o sansa? Da nu suna frumos si 2008?:)))
Mai uitat si la pozele fericitelor poseare de 2 copilasi si tareeee frumosi mai sunt. Vreau si eu:)))Si mamele cu copii de sex diferit, ceva sugestii aici la aspirante?
Spor la lucru tuturor.
A, si uitam Anacami sarcina usoara, si felicitari. Aveam nevoie de o veste buna.
Ceva retete ?:))))))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Buna!
Daiopri,multumesc! Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta, sper ca tot raul sa fie spre bine! Bucura-te de venirea surorii tale! Multa sanatate puiutului tau! Singura reteta a fost relaxarea-zic eu, in sensul ca tocmai in luna cand am zis ca este timpul pentru o pauza, tocmai atunci s-a intamplat !
M-as bucura sa aud ca tot mai multe mamici isi vor putea indeplini in curand dorinta de a mai avea un bb.
Mav,iti tin pumnii! Sunt semne clare de , stiu ce inseamna sa vrei sa spui la toata lumea de fericirea prin care treci! Sarcina usoara si sa fiti sanatosi- sa ne dai cat mai repede confirmarea!

Ma gandeam daca este bine sa va arat, dar cred ca este bine in ideea ca in viitorul apropiat (tin pumnii) o sa veti din nou fericirea de a le vedea pe ale voastre- poze bb2

Vi-l prezint si pe "bebe no.1" - un nazdravan si jumatate, ca majoritatea celor de varsta lui

pentru toate aspirantelor!

Mergi la inceput