** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 22
Irinel spune:
Buna fetelor!
Ioana pupici dulci, sa fie doua liniute luna asta ANul trecut de ziua ta ne anunta Simo vestea cea mare, poate anul asta va fi cadoul tau cel mult visat.
Gina, eu zic ca faci foarte bine. Si eu iti cam urmez, deocamdata doar durere de gat, sper sa raman la atat. Si, desi sanse mari de sarcina nu sunt luna asta, tot ma feresc de medicamente, ca cine stie de unde sare iepurele... Cica lamaia multa ajuta. Ceai cu miere si lamaie. Daca si tusesti ceai de nuci *pisate si fierte in apa pana scade apa mult) cu lamaie si eventual tei. Poate le stiai deja. Pupici si sanatate multa
O saptamana frumoasa va doresc
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
sim spune:
Dragele mele, iata-ma-s dupa o absenta cam lunga.
Anacami FELICITARI din tot sufletul! Sa-ti dea Domnul sarcina usoara si pui sanatos!
Draga mea Mami Irinel multumesc tare mult de intrebare. Noi ne tot pregatim de botez. Ce sa spun, credeam ca de data asta cand am dat mana libera organizatorului sa se ocupe de tot voi fi mai relaxata. Da' de unde?! Cauta de imbracat ca de, mami nu mai e cea care a fost... s-a mai dilatat pe ici pe colo (desi doar un kil ma desprate de greutatea de la inceput). Si da-i depresii, nervi ca ce-mi place nu-mi vine si tot asa. Azi in sfarsit cred ca am gasit ceva care s-ar cam potrivi. Daca ramane o sa ma vedeti in poze. Evenimentul va fi peste 2 saptamani si am niste emotii de nu va pot descrie. Ieri am trecut pe la restaurant sa lamurim care sa fie tortul...am degustat de nu stiam ce sa aleg....bune tare de tot.
Draga Ioana tare imi pare rau ca nu a fost luna in care ai asteptat, dar vorba lui Irinel poate, poate de ziua ta .
Tudor creste si incepe sa semene a copil "mare". Imi zambeste de ma topeste cand ii vorbesc, vrea sa se intoarca de pe spate pe burtica, se incordeaza ca si cum ar vrea sa ramana asezat, in loc sa stea ca tot copilul de nici 3 luni culcat. A, si una tare de tot: aseara l-am imbracat cu o salopeta de 6 luni si surpiza...ii vine!!! Tot ce am de 3 luni sunt mici, mici. Drept sa spun nu l-am mai cantarit dar sigur a ajuns la 7 kile deja. Nu este gras deloc. Este un copil bine proportionat si tare frumusel.
Ruxi il iubeste tare mult si a inceput sa-i inteleaga si sa-i accepte tabieturile, iar pe mine ma ajuta foarte mult. Este un copil minunat si ii sunt tare recunoscatoare ca l-a primit atat de repede in viata ei pe puiul asta mic.
In rest toate bune, multumim lui Dumnezeu!
Va pup si va doresc o seara linistita!
Ioanatugs spune:
Irinel multumesc frumos pentru urari iubita!
Sim draga, ce ma bucur ca ne aduci vesti bune despre voi! Sa creasca mare si frumos Tudor si botezul sa fie o zi minunata pentru toata familia voastra! Mai trimite-i te rog, pupici dulci si lui Ruxi - fetita cuminte si grijulie! Multa bafta la pregatirile botezului si iasa asa cum v-ati dorit!
Gina_M mai stii de unde sare iepurele, poate chiar acum cand va asteptati mai putin, vine si bebe!
...cu drag Ioana
Gina M spune:
Ioana,desi ne-am luat aproape gandul se prea poate ca mimunea sa aive loc! Am un 'micut motiv care ne-a facut astazi sa credem in oarecare masura ca, este posibil!
Am sa va tin la curent daca, va fi ceva sigur.
POZE
clauclau spune:
Sim, ce bine ca ai mai dat si tu un semn...Asa deci, sunteti in pregatiri mari de botez! Chiar peste 2 saptamani ma duc la o nunta si o sa ma gandesc la puiutul Tudor sa aiba un botez minunat! Abia astept sa vad poze sa va admir pe toti trei.
Gina, iti tin pumnii sa fie asa cum vrei tu! Sa ne dai repede de veste!
Eu vesti nu prea am, sunt in Z 6 si peste 2 zile merg la doctor la control. Am niste emotii... caci in curand se implineste 1 an de cand incerc sa raman insarcinata si nimic.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!
CLAU
astept surioara de Razvanel
Gina M spune:
Clauclau, multumesc pentru sustinere.
Doresc ca totul sa fie bine cu tine si vizita pe care va trebui sa o faci la doctor.
Si la noi este aproape anul de cand tot reincercam insa, nu ma necajesc.Iau lucrurile asa cum sunt si ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne-a dat.Avem, asa multe alte motive de multumire si recunostinta!!!
POZE
clauclau spune:
Gina, multumesc tare mult pentru gandurile bune! Si ai dreptate, avem multe lucruri pentru care sa ne bucuram!
CLAU
roandre spune:
Ce ma bucur sa vad ca a aparut o noua graviduta! Doamne ajuta sa redeschizi drumul spre odisee cat mai multor aspirante! Felicitari anacami!
Ne pregatim si noi de botez tot peste 2 saptamani...pe 28 aprilie.
Ioanatugs, ce rau imi pare ca n-am venit la botezul Emmei sa te cunosc dar eram "virusata". Am fost si eu si Alexia si bb mic raciti destul de rau. Eu si cu Alexia ne-am revenit, doar bb mic mai tuseste putin dar e spre bine.
Gina, pt acel mic motiv o sa sper si eu alaturi de tine sa vina bb!
Incerc sa incarc cateva poze sa va arat ce mari ne-am facut!
roandre spune:
Caci tocmai scriam ca Alexia e mai bine si azi-noapte a facut febra. Eu cred ca o iau razna...o zi am scos-o afara si a si racit.
pana una-alta, am mai incarcat cateva poze cu grupul racitilor .
clauclau spune:
Roandre, m-am emotionat de-a dreptul vazand pozele voastre. Puiutii tai sunt asa de frumosi, se vede ca sunteti o familie implinita si fericita. Si bebe mic a crescut este dolofanel si frumos tare! Sa creasca mare, sa fie sanatos si o viata plina de impliniri. Si sa aveti un botez frumos intr-o zi frumoasa de primavara! Pup amandoi puiutii tai si pe tine bineinteles.
Gina, tu cum esti? Ne bucuram cu tine?!
CLAU