** Mamici aspirante din nou ** (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc Clau!
Ma inscrisesem si eu la aspirante din nou dupa ce, cateva luni de cand am decis ca este timpul pt. bb2, nu s-a intamplat minunea!
Banuiam ca este ceva in neregula cu ovulatia mea- am facut teste de ovulatie care nu se pozitivau, iar cu o luna inainte de UM s-au pozitivat in ziua 24 dintr-un ciclu de 26 zile.
In februarie am zis sa facem o pauza in a ne gandi la bb2, nu am mai facut niciun test, am incercat chiar sa tin metoda calendarului.Ma gandeam chiar ca nu as vrea sa fie scorpion .
Ei bie, in acea luna s-a intamplat! Acum am dupa UM aprox. 9+ w, iar dupa ecograf 10+w.
Va doresc si voua sa vi se indeplineasca cat mai repede dorinta, sper sa fi spart gheata dupa o perioada asa lunga fara gravidute noi! Multa sanatate!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

mentionez ca Sebi s-a "prins" din prima luna de incercari...

Desi nu as fi crezut, se pare ca si stresul de a realiza ceva (eventual "acum") sa nu de-a rezultatul asteptat. S-or inhiba si saracii barbati..

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Anacami, ce frumos! Cred ca sunteti foarte fericiti! La mine in curand o sa se implineasca 1 an de incercari...

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Anacami, pot sa te intreb ceva pe PM?

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Iuhuuuu,in sfarsit avem o graviduta!Felicitari Anacami!
Iti doresc o sarcina cat mai usoara,o odisee frumoasa si un bebelus, plin de sanatate.

Daiopri, imi pare tare rau pentru tot ceea ce ti se intampla.Toate vin insa si trec.Sper sa rasara soarele pe calea ta cat mai curand si doresc ca totul sa fie bine cu tine.
V-am vazut puisorul!Este o dulceata de baiat!Felicitari!

Irinel,la mine astazi este z21 si suntem in asteptare.Daca va fi sa fie, va fi foarte bine insa, daca nu, iarasi va fi bine.Sunt atatea alte lucruri de care ne putem bucura si putem face.Planurile ne sunt marete si,cum o vrea Dumnezeu, asa sa fie.
Cum mai esti tu? Continuati sa lucrati luna aceasta la proiectul BB?

Ioana,la tine care mai sunt vestile? Au venit pana la urma "rusii"?!Sper ca esti bine.Va

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Anacami te felicit si aici, ma bucur din tot sufletul. Sa fiti sanatosi amandoi, sa ai o sarcina usoara si numai bine in familie!

Gina, am fost lenesi cu munca, da e o realizare ca sotul nu vrea sa mai asteptam (cam pana prin toamne voia el sa asteptam macar).

Clau, cred ca am luat unele normale de la farmacie pe care scrie sa iei o tableta pe zi (e pentru adulti). Apoi, ne-am dus la doctor peste vreo 2 luni sa spunem ca e ceva in neregula ca nu raman graviduta de 1 an si sa incepem investigatii. Mi-a zis sa iau Materna. Peste 2 saptamani ne duceam sa ii spunem doctorului ca sunt graviduta si el se scuza ca trebuie sa imi dea alte teste de sange, daca stia acum doua saptamani...

Ioana ce faci? Pupici.

Pupici fetele, asa ma bucur ca avem o graviduta. Si tocmai Anacami (la primul bebe eu si ea aveam acelasi DPN)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

la toate mamicile aspirante!!!
Ancami felicitari si din partea mea, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si voinic!!!!!!!!!!!!!
Clau, Daiopri, Gina, Irinel si de gapt toate fetele , mi-a fost dor de voi.
eu nu vin cu vesti bune din pacate.........am lipsit motivat si nu din cauza sarbatorilor.
saptamana trecuta mi-a murit catelusa de o boala acum aparuta (leucemie in ultima faza), s-a dus in doar doua zile si am fost daramata complet, am uitat si de bebe si de ciclu,de tot.
acum pot sa zic ca mi-am mai revenit si incerc sa ma motivez pt. bebe iar.
cm a venit exact la 28 de zile, in ziua cand mi-a murit catelusa.
azi este z11 la mine si cum ovulatia mea apare mereu in z13 sau z14, ne vom apuca de din 2 in 2 zile..
asa ca urati-mi bafta!!!!!!!!!!!
eu luna asta am lasat deoparte testele de ovulatie, tb si programarile la monitorizare...........doar dragoste, ca asa trebuie sa vina bebe pe lume !!!!!!!!!!!
sper ca nu v-am intristat cu vestile mele si cat de curand promit sa vin cu vesti bune!!!!!!!

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

aaaaaaaa am uitat, am mai pus niste poze facute acum de Pasti..........cu verisoarele mele scumpici foc, sotul si catelusa mea...........sper sa va placa..........si sa stiti ca.........cahiar daca nu pare eu chiar am 28 de ani si sotul 30... si pe 12 acum am facut 8 ani de cand ne-am mutat impreuna, abia astept sa sarbatorim pe 15 iunie si 5 ani de casatorie.......
fetele si le pe toate fara nici o exceptie.........

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Irinel, Gina_M multumesc de intrebare, sunt bine dragelor! Azi sunt z2 si ma pregatesc pentru o noua luna cu optimism!
Anacami felicitari si sarcina usoara!
Clauclau, Daiopri, Baby_r7
Roandre am fost azi la botezul Emmei Ioana, fetita lui Marinar si a fost o frumusica si o cuminte. Voi pe cand botezul???
Simoo ce mai faci??? Si voi va pregatiti de botez, sau l-ati facut deja???

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,
Duminica fiind,in loc sa fiu si eu la biserica cu sotul si fetele, sunt tintuita in casa din cauza unei raceli cu care m-am procopsit ieri.
Aseara mi-a fost ceva mai rau si colac peste pupaza, am si vomat putin!!!Tinand cont de simptome nu prea vad sa se fi prins 'samanta si totusi, sa fie oare cu ochisori 'taman acum?!!!
Phuiii...ma ia cu emotii!Am luat o pastiluta de raceala insa incerc sa o dau pe ceaiuri ca nu se stie niciodata!Voi, ce mai spuneti?

POZE

Mergi la inceput