** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 20
asi spune:
Ioana imi pare rau ca nu a iesit de data asta dar eu stiu ca esti o luptatoare.Acum totul e de partea ta si vei reusi.
Daoipri ce s-a intamplat de ai ramas fara serviciu?Doamne ,cum poate sa se intample asta asa...de la o zi la alta?Iti tim pumnii sa rezolvati problema repede.
Laura10 bun venit la aspirante si sedere scurta!Testele de sarcina mai dau si erori.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Irinel spune:
Delia si Ioana, tare rau imi pare de testele negative. Eu speram ca voi sa fiti deschizatoare de drum dupa asa o perioada fara gravidute noi pe listuta. Dar nu e nimic, si maine e o zi, mai vine o luna si inca una... VA pup si sper sa ne dati curand vestea cea buna. Voi luati vitamine? Poate e o intrebare prosteasca, dar eu la prima sarcina am avut impresia ca vitaminele au ajutat mult sa se prinda samburelul.
Daiopri, ce sa mai zic, imi imaginez ce necajita esti. Mie imi place cum gandeste sotul tau si, daca as fi in locul tau, chiar asa as face. Sper sa mai vii pe la noi cat mai des, ma obisnuisem cu mesajele tale. V-am vazut pozele, sunteti frumosi. Si ce gropite face baietelul tau in obrajori... o sa ai coada la usa de fete :-)
Asi, din pacate, pe la noi se poate intampla si asa, peste noapte...Pupici.
Laura10 tinem pumnii sa fi gresit testul. Se poate daca testul e prost, daca testul e prea repede facut (poate ai avut ovulatie tarzie). cel mai sigur, daca tot nu vine ciclul, fa un test de sange, ala nu poate minti.
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
clauclau spune:
Daiopri, imi pare rau draga mea, ai avut o perioada grea si cred ca simti ca nu se mai termina greutatile. Iti doresc sa se termine toate cu bine pentru tine si uite sotul tau gandeste foarte optimist, asa ar trebui sa faci si tu . Sa ne mai scri pentru ca ti-as simti tare lipsa aici, tu scri constant ceea ce ma bucura foarte tare. Te astept cu vesti bune !
Laura10, bine ai venit la mamici aspirante din nou, chiar daca nu ai inca un bebe esti binevenita aici sa sti! Uneori testele se pozitiveaza mai greu, ar trebui sa mai incerci unul peste cateva zile. Mult succes!
Irinel, , eu nu am luat vitamine deloc, dar saptamana viitoare merg la doctor si o sa intreb si despre asta. Am deja o lista lunga de intrebari...
Asi, ce mai faci?
CLAU
astept surioara de Razvanel
asi spune:
Clau multumesc de intrebare.Fac bine.Am cumparat un teren si ne apucam de construit casa.Sunt foarte emotionata si putin speriata de perioada asta care va urma.
Irinel ma sperii.Cum se poate asa fara macar sa iti dea un preaviz?Cum poate sa te aruce asa ca pe o soseta murdara?Asta e strigator la cer.Inseamna ca voi stati tot timpul cu frica in spate ca poate maine nu ma sunteti folositori?Dumnezeule, dar cum rezistati?
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Clauclau si eu sunt nascuta in luna mai, sunt o tauroaica, tu in ce zi esti nascuta??(eu pe 16mai) Si la mine z30 se transforma usor in z1, cred ca in noaptea asta deja. Lasa ca poate vom avea mai mult noroc in luna mai, cum spuneai tu!
Irinel merci iubita!
Asi multumesc mult iubita!
Irinusha multumesc mult pentru incurajari, esti o draguta!
Leeloo2004 multumesc
Laura10 bine ai venit si nu-i nimic ca nu ai inca un bebe si eu am nimerit prima mea postare aici si aici am ramas, pentru ca fetele sunt foarte dragute!
Daiopri i-mi pare tare rau pentru ce-ai patit, nu inteleg cum te-au lasat fara servici peste noapte, nu e drept!
...cu drag Ioana
Irinel spune:
Asi, iti dau preaviz de 2 saptamani sau te dau afara si iti platesc 2 saptamani, cel putin asa stiu eu. depinde si de firma, eu nu sunt prea stresata, firma la care lucrez e mica si tine la oamenii ei. Poate doar daca ar merge foarte rau afacerile pe o perioada lunga si nu s-ar mai descurca sa plateasca salariile. Da in rest, cam asa merg lucrurile. Acum sa nu iti imaginezi ca se intampla extrem de des, cum am spus, depinde si de firma, de cat e de mare, de perioada 9cum merge economia)... Dar primesti ajutor social si mai ales acum nu e chiar asa o problema mare sa iti gasesti altceva. Adica nu stiu cum e pe unde locuieste Daiopri ca cica in Toronto sunt mai multe joburi in general. Depinde si ce cauti. Eu sincer nu stau stresata, dar daca as ramane fara job probabil ca as fi un pic stresata pana as gasi altceva. Cel mai greu e cand vii aici la inceput ca nu ai experienta canadiana, atunci chiar am fost stresata. Hai ca facui pomelnic si nu stiu de se intelege ceva. Spor la construit casuta viselor. Cine stie, poate va surprinde bebe si vine taman cand (nu) trebuie :-))...
Clau stii ca ma gandeam ca ma repet? Ca eu am mai spus de vitamine. Da probabil e mult timp de atunci. Eu la prima sarcina am asteptat 1 an sa raman gravida si la vre 2 luni dupa ce am inceput sa iau vitamine am ramas in sfarsit. La a doua am luat oricum si am ramas dupa vreo 4 luni, da nu ne-am "muncit" prea mult. Deci am ramas usor. Acum iau niste vitamine da nu din alea prenatale, ci normale, pentru adulti.
Eu cred ca ratez luna asta, la inceput a fost post, apoi am cam tras mata de coada. Doar prin ziua 15 am fost mai vrednici da n-am vazut nici un semn de ovulatie, poate am un ciclu anovulatoriu, sau cum se numeste.
Gina ce vesti ne dai? Baby? Fetele, dati-ne vesti bune!
Simo, Roandre, MAriana1976, Paxela, ce mai faceti?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
clauclau spune:
Ioana, eu sunt geamana, sunt nascuta pe 26 mai...Azi sunt Z 2 si la consultatia de saptamana viitoare o sa fiu in Z 8. O fii bine asa?
Irinel, cred ca tie ti-au facut foarte bine vitaminele. Ti-au fost prescrise de doctor sau le-ai luat asa cum ai crezut tu? Si ce ai luat atunci? Sper sa ramai si acum repede graviduta si sa ti se implineasca visul! Nici eu in luna aprilie nu prea am prestat din cauza postului, dar luna asta revin in forta. Sa dea Domnul sa ne fie cu noroc la toate!
CLAU
anacami spune:
Buna!
Va rog sa ma scoateti de pe lista aspirantelor.
Am devenit si sper sa fim amandoi sanatosi (;a eco s-a vazut fat unic)!
Irinel, sper din tot sufletul sa fii cat mai repede din nou , sa fiti sanatosi si fericiti! La fel tuturor "aspirantelor din nou"!
Va pup!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
clauclau spune:
Anacami, felicitari din suflet, sa ai sarcina usoara si sa fiti sanatosi toti! Ne povestesti si noua sa ne bucuram si noi, caci aici nu prea au mai fost de multisor gravidute?
CLAU
asi spune:
Felicitari Ancami!