** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 19
Daiopri spune:
Hristos a Inviat!
Ioana asteptam vesti bune de la tine, si eventual de la celelalte aspirante. Caci eu vin cu z3 :(
Dar nu pot sa va zic ce rau am fost. Unde baiatul a fost tare bolnav sapt trecuta, joi am plecat mai repede de la serv sa ma duc sa-l iau ca ma sunasera, fiindca tusea intr-una. Apoi colac peste pupaza, m-am imbolnavit si eu. De parka pana atunci am fost bine. Si am stat asa in cumpana daca sa iau sau nu pastile. Cu mari remuscari am luat un Tylenol, ca nu mai puteam de durere de cap, si incepusem sa am si febra. Bineinteles ca uratii au venit dupa ce am stat super stresata cu ce o sa se intample.
In fine, acum ne revenim incet incet.
Multumim de aprecieri si va dorim toate cele bune.
Numai bine tuturor
roandre spune:
Ioanaaaaaaa, te-am vazut la TV! Esti tare frumoasa si faci o pereche tare reusita cu sotul tau!
Ioanatugs spune:
Buna seara dragelor!
Roandre multumesc frumos pentru aprecieri! Mie nu prea mi-a placut pentru ca desi am filmat foarte mult, au dat exact intrebarea care m-a deranjat si care mi s-a parut deplasata.
Irinel, Leeloo2004 va multumesc
Daiopri i-mi pare rau ca nu v-ati simtit bine si ca au mai venit si uratii!
...cu drag Ioana
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Din pacate nu vin nici eu cu vesti bune, rezultatul beta HCG este 0.1, deci nu a fost sa fie nici de data asta. Asa ca astept sa vina rushii(azi sunt z29) si sa o pot lua de la capat!
...cu drag Ioana
leeloo2004 spune:
Ioana, imi pare tare rau...Eu zic sa-ti pastrezi speranta si sa incerci in continuare cu optimism!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
clauclau spune:
Ioana, si mie imi pare tare rau...
Stiu totusi ca esti o mare optimista si deja te gandesti ca se va intampla minunea in luna mai care este o luna tare frumoasa dupa parerea mea ( eu sunt nascuta in luna mai ) si de asemenea tare mult imi doresc si pentru mine sa raman gravi in aceasta luna sa-mi fac un cadou frumos!
Daiopri , imi pare rau ca si tie ti-a venit ciclu, fir-ar el sa fie . Hai sa muncim in continuare.... Important e ca au trecut racelile si acum iar pe baricade
Si la mine au aparut deja primele pete maronii, semn clar ca maine o sa fiu Z 1 . Nu-i nimic , saptamana viitoare am programare la doctor sa vad ce se intampla pe acolo...
Va pupic si sa aveti o seara frumoasa!
CLAU
astept surioara de Razvanel
Irinusha spune:
Ioana, de ieri te pandesc ...
Imi pare nespus de rau, dar stiu ca minunea va veni! Multa speranta!
Pentru toate aspirantele, tin pumnii stransi, stransi! La cat mai multe II fetelor!!!
Numai bine!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Daiopri spune:
Ioana imi pare tare rau, of. Las ca trebuie sa fie bine pana la urma.
Din categoria toate mi se intampla numai mie:), tocmai am ramas fara servici. Asa ca nu stiu daca o sa mai pot intra asa des caci o sa trebuiasca sa caut altceva. Acuma eu sunt necajita ca nu stiu cum sa fac cu operatiunea barza. Ca daca nu am servici e mai complicat. Sotul zice sa continuam si daca e sa fie si nu am gasit intre timp, sa imi caut orice de lucru, doar ca sa pot beneficia de concediu. Grea mai e viata asta, si dupa atatia ani tot nu ma pot obisnui.
Mai complicat e ca eu ii trimisesem invitatie si lui sora mea, dar acum nu putem sta amandoua acasa.
Ma bate gandul sa imi iau baiatul si sa trag eu o fuga acasa. Nu situ cum o sa fac, asa ca va doresc numai bine si spor la lucru in continuare.
Promit ca mai apar, cand mai apuc.
Numai bine tuturor
Laura10 spune:
Buna, ma numesc Laura si sunt noua pe la voi, mai exact m-am mutat de la miresici la voi...
ne dorim un bebe si de 4 luni nu ne iese... stiu ca e devreme caci sunt unele dintre voi care de mult timp incearca... va doresc noroc la toate si sa fiti cat mai repede mamici.
ce ma preocupa sunt 2 lucruri: luni trebuia sa imi vina ... si nu s-a intamplat, lucur foarte rar, de... vreo 5 sau 6 ani nu s-a mai intamplat sa-mi intarzie. si m-am bucurat tare mult si am luat azi un test de sarcina gandindu-ma ca asta e... dar testul negativ... credeti ca este posibil ca testul sa fi fost prost? ati mai auzit asa ceva? l-am facut prea devreme? trebuia sa mai astept?
adevarul este ca nu prea am simptome de sarcina, dar nici nu stiu daca ar trebui sa le am deja: sani durerosi si greturi matinale... doar spatele ma doare infernal... si sus si jos dar am zis ca e din cauza ca ...
voi ce parere aveti?