** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 18
Ioanatugs spune:
Un PASTE FERICIT va doresc si sa va aduca ce va doriti cel mai mult!
P.S. Sa stiti ca am ales sa fac testul dupa Paste. Va multumesc ca va veti uita la TV, deja am emotii de parca ar fi filmare in direct!
...cu drag Ioana
Gina M spune:
Scumpelor am intrat sa va urez, Paste fericit alaturi de cei dragi!Acum, in prag de sarbatoare doresc ca fiecare din noi, sa-L lasam pe Cel ce este:Lumina,Adevarul,Calea si Viata sa patrunda in inimile noastre cu usile larg deschise.
Mai jos am postat pentru voi ceva special.Sper sa va placa!
www.bittybitznpieces.com/FathersLoveLetter~.htm" target="_blank"> *Father's Love Letter.*
Traducerea AICI
POZE
roandre spune:
Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit !
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Sper ca a-ti petrecut cu bine Pastele si ca inca il mai petreceti!
Voiam sa va anunt ca emisiunea despre care va spuneam va fi difuzata maine seara, tot la ora 19:00, in cadrul stirilor de la TVR1. M-au sunat si pe mine in seara asta ca s-a amanat pentru maine. Au avut prea multe evenimente de Paste si interviul nostru fiind deja inregistrare, au putut sa-l mute pentru maine.
Cat despre test, inca nu l-am facut, nici nu am avut si nici nu am curajul sa-l fac azi, mai astept sa treaca Pastele. Dar cred eu ca nu va fi pozitiv, pentru ca deja am semne ca vor veni rushii. Va pup si va urez in continuare un Paste Fericit!
...cu drag Ioana
Gina M spune:
Noi am avut un timp foarte frumos la biserica iar apoi am petrecut cu taticul socru care doar de 2-a zile s-a reintors din Istrael.(mama a trebuit sa mearga la lucru ).
Ioana, eu nu am posibilitate sa vad emisiunea in care vei apare insa,sper ca va fi totul bine.
Cat despre test, nu cred nimic pana nu faci testul si nu-ti vin rusii.
Speranta este inca mare.Trebuie sa gandesti pozitiv.
Daiopri,ti-am vazut puisorul!Ai o mare comoara de baietel!Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii pe calea vietii. Cand va sosi si cel de-al doilea copilas,in scurt timp te vei comvinge ca, este mult mai usor cu doi decat, cu unul
Nu am vazut testul.Cum este?
POZE
Ioanatugs spune:
Buna dragi mamici si aspirante!
Eu am petrecut doua zile frumoase alaturi de mamica mea, care a fost in vizita la mine si cu finii mei dragi. Am fost la padure la Branesti, la un gratar duminica si am inceput usor cu peste dupa un post asa de lung. A fost un Paste frumos si ma bucur ca m-am impartasit anul acesta.
Cum nu am avut uraj sa fac un test, pentru ca am oroare de ele si nici rushii nu au venit, am fugit direct la analiza de sange, ca sa fiu mai sigura. Asa ca am facut azi un beta HCG la Synevo si sper sa am rezultatul maine seara, pentru ca pe factura mea scrie ca dupa 2 zile voi avea rezultatul. Eu sunt azi in z16 de la IA si respectiv z28 de CM, iar de ieri am oprit utrogestanul, asa ca daca o fi sa fie ceva va fi cu sau fara sustinere, daca nu, macar sa nu ma dereglez. Ieri am avut ceva simptome asemanatoare menstrei si puteam sa jur ca pina seara ma vor invada rushii, insa vad ca inca nu au venit. Am avut ieri o pata rozalie, care m-a facut sa cred ca vor veni, plus ceva dureri de cap si de spate, exact ca atunci cand se apropie rushii. Azi insa vad ca s-au oprit semnele si inca mai sper pina nu vor aparea altele!
Gina_M multumesc iubita!
...cu drag Ioana
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Ioana - iti tin pumnii!!
Eu aveam la sfirsitul lunii programare la dr. sa-mi vada analizele insa m-au sunat de la Centrul medical ca dr. a anuntat ca in respectiva zi nu vine, asa ca m-au reprogramat, insa nu foarte repede - abia pe 21 mai! Eu aveam de gind sa astept oricum pina la vara, dar parca prea mi-a facut programarea tirziu...nu stiu ce sa zic...acum astept si asta e...
Cum ati petrecut Sarbatorile? Noi am fost pe litoralul bulgaresc - a fost tare frumos, am avut vreme foarte bune, cu soare si Stefan cred ca a fost cel mai fericit pentru ca s-a putut bucura de soare si mare.
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Irinel spune:
Hristos a inviat!
Ioana Doamne ajuta!
Gina, am citit de prietena ta. Imi pare tare rau. Ma bucur ca tu si sotul tau treceti impreuna cu bine peste acest eveniment trist.
Daiopri ce zice testul?
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
roandre spune:
Ioana, am intrat special sa vad ce veste ne dai. O sa ma uit si eu la emisiune...imi pun reminder pe telefon ca sa n-o ratez!
Daiopri, eram curioasa si la tine cum a iesit testul. Am vazut pozicile voastre si tare frumosi sunteti!
Noi ma petrecut si nu am petrecut Pastele. De sambata Alexia a facut febra, a racit....de duminica sunt varza si eu iar de luni a inceput si bb sa faca febra. Asa ca acum suntem toti 3 raciti iar azi dimineata am fost la dr pt tratament. Se pare ca e o viroza mai urata care s-a transmis repede de la unul la altul in casa si din pacate bb mic n-a scapat.
Va pup pe toate-toate!