** Mamici aspirante din nou ** (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Delia,imi pare rau pentru nereusita insa,trebuie sa mergi inainte.Imediat se va deschide sesonul de 2008 si doresc sa te vad fruntasa pe acolo. OK?!Capul sus si, fii cu inima nu te pierde.

Ioanatugs, cum mai esti tu scumpa? Ceva semne ca vine BB au inceput sa apara? Pe cand cu testul?

Noi suntem bine iar prestarile, merg la fel de bine.
Ma uit pe listuta la numarul gravidutelor si, constat ca este tot mai mic...
Luna aceasta, doresc sa fie una plina de gravidute. Imaginati-va,ce frumos ar fi sa fim colege de odisee!Va astept cu vesti noi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Delia, imi pare tare rau - dar ai incredere, se va intimpla!!
Gina si restul fetelor - mult succes la ...

Revin, trebuie sa intru intr-o sedinta...

Gata, am revenit...vroiam sa urez si eu la toata lumea un Paste Fericit, multa liniste si pace in familie! Fie ca Sfintele sarbatori sa va aduca tot ce va doriti!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Delia imi pare rau dar nu dispera ca in toamna sigur se prinde.

Daoipri multumesc.Si noi am colectat virusi din gradinita dar sper ca acum sa scapam ca vine vara.

Clau multumesc!

Va doresc sarbatori fericite si frumoase!Si sa ne intalnim dupa Paste!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau ca nu am mai reusit sa intru pe la voi, dar, fiind acasa cu doi copilasi mici, nu prea imi ajunge timpul de nimic...

Va urez tuturor un Paste fericit si luminat, cu momente minunate alaturi de cei dragi voua.

Avem ceva imagini noi, daca vreti sa vedeti:

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/511BOB

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Asi felicitari pentru tranzactie si pentru casa in devenire!
Gina_M multumesc de intrebare, sunt bine! Am fost putin mai ocupata zilele astea cu un interviu la TVR1 si TVR2. Cat despre test inca nu am facut, sunt abia in z11 de la IA si z22 a CM-ului, deci mai am putin.
Iulia_P. ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi!
Delia21 i-mi pare rau pentru rezultat iubita! Dar nu fi trista, bucura-te de minunea mica de langa tine si nu-ti pierde speranta ca intr-o zi va mai veni una!
Daiopri, Clauclau ce mai faceti fetelor???

Daca luni a doua zi de Paste vreti sa ma vedeti la televizor, sa va uitati la stirile de la ora 19:00 la TVR1, TVR2 si TVR International, la un reportaj dspre mongolii din Romania (sotul meu e mongol si mi-au luat si mie un mic interviu, ca sotie de mongol). Am emotii pentru ca eram obosita si nearanjata ca ptr. televiziune, sper sa nu fiu prea ciufulita.

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, ce sa fac, bine, multumesc de intrebare! Abia astept sa te vad la televizor, sigur o sa ma uit. Si sunt convinsa ca aratai si foarte bine la interviu .

Daiopri,trebuie sa vii cu o veste zilele astea, stiu ca esti in Z 25. Tin pumnii strans sa se fi prins bebe mic in burtica. Si nu te mai gandi la lucruri triste!

Ladymina, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta durere si sa o iei de la capat, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat.

Iulia, Asi,

Mihaser, tu ce mai zici? Iar ai disparut?

Eu astept sa merg la doctor sa vedem ce se intampla pe acolo, daca este totul in regula, ca vad ca bebe2 se lasa asteptat...
Am programare pe 19 aprilie, initial era pe 26, dar m-au rugat sa merg pe 19 ca nu o sa fie doctorul meu atunci. O sa vin cu mai multe informatii dupa consultatie. Sa-mi tineti pumnii va rog!

In rest, daca nu mai apuc sa intru zilele astea vreau sa va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi, sa va relaxati si sa va odihniti cat aveti nevoie. Si cel mai important , sa va aduca iepurasul cadoul mult dorit!

SARBATORI FERICITE!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Clau tare bine mai tii minte tu:)
Nu zic ce emotii am, ca nu mai am simptomele din celelalte luni ca vin turbatii, dar si sunt stresata cu racelile astea cu tot. Deabia astept wk lung poate pun baiatul pe picioare, si si pe mine, ca se pare ca i-ar mi-a pasat-o.
Delia, multe imbratisari si suntem incontinuare alaturi de tine. Ioana sa stii ca si eu o sa incerc sa vad emisiunea pe internet.
Si la cererea cuiva drag, am pus cateva poze, care le aveam pe calc de la servici.
Asta ca sa ne cunoastem putin:)
Paste Fericit, si mai revin pe luni sau marti cu vesti de un fel sau altul….

Numai bine tuturor

http://community.webshots.com/user/daiopri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana abia astept sa te vad.Oricum nu trebuie sa iti faci probleme ca tu esti frumoasa.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Dragele mele am intrat un pic doar cat sa va urez din suflet sa aveti SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi, sa fiti sanatoase si sa dea Dumnezeu ca toate sa pasiti din nou in Odisee cat mai curand!
Va pup pe toate!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
Poze noi
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
PASTE FERICIT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Paste fericit cu lumina in suflete :http://family.webshots.com/photo/2974412780081869328mEZhKP

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput