** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 16
Gina M spune:
Mihaela Amalia,cum mai esti tu scumpa?!Mai spune-ne cate ceva despre tine.
Cum te mai simti?!In ce zi de la UM esti?!Lucrati la proiectul BB luna aceasta?
La mine astazi este z10 si am reinceput pregatirile pentru .
Aceasta, este ultima noastra sansa de a avea un copilas in 2007 si, vom face tot ceea ce tine de noi ca acest vis, sa devina realitate.
Restul fetelor/mamicilor,cum mai sunteti voi? In ce zi de la UM sunteti?!
POZE
Daiopri spune:
Buna tuturor,
Delia asteptam vestile. Si celelalte fete "in lucru":)
Eu sunt in ziua 22 si nu am nici un simptom nici de musafiri nici de "musafir". Am avut un wk teribil, in care ne-am trezit sambata bine de dimineata ca sa ne alegem cu ditamai febra la baiat 39,6 care nu scadea cu tot cu antitermice. Ne-am dus la dr, virus, altul, dupa ce cum spuneam de 3 saptamani suntem doar bolnavi multumita virusilor de la gradi. Ce sa mai zic, am inceput sapt gata obosita, iar azi e sotul cu piticutul acasa. Nici nu mai am timp sa ma gandesc la vreun viitor musafir:) pe cat de energic e pisicul meu pe atat a fost de moale wk asta. Da numai pt o zi jumate:)
Irinel sa stii ca si eu in vara am fost mai "productiva" dupa ce toata iarna am muncit la baiat. Asa ca si acum sperantele mele se indreapta inspre vara, desi daca e cam la fel cu piticul nu mai pup eu Ro peste vara:(
Cred ca vreau prea multe.
Va dorim succes in continuare si sanatate maxima.
Gina mama tare harnicuta esti tu:) Ba papa bun, ba pregatiri de "lupta":))) Multi pupici la mamici hotarate.
Numai bine tuturor
asi spune:
Ieri am semnat 2 contracte unul pentru teren si unul pentru apartament.Deci am vandut apartamentul si am luat un teren , iar de azi ne apucam de construit casa
Pana in 15 mai trebuie sa imi gasesc chirie dar nu imi pare deloc rau pentru ca am dat apartamentul foarte bine si in 5 minute.
Rau e ca sunt racita cobza, cu muci si febra si am de umblat de ametesc si mie imi vine sa zac.
Deci peste 1 an , cand va fi gata casuta noastra, pot sa ii propun sotului meu inca un bebe.Vom vedea noi prin ce metoda
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
clauclau spune:
Asi, felicitari pentru cele 2 tranzactii! Sa fie intr-un ceas bun!
Si multa sanatate, sa-ti treaca repede pacatoasa de raceala!
CLAU
astept surioara de Razvanel
Gina M spune:
Daiopri, imi pare tare rau sa aud ca puisorul ti-a fost asa bolnav.
Offf,imi imaginez si inteleg asa de bine prin ce ai trecut!
Ii doresc micutului multa sanatate si ma rog pentru tine ca Dumnezeu sa te intareasca sa poti face fata situatiei actuale.
Saptamana trecuta si sotul meu a prins o raceala asa de zdravana ca, tot cam 1 zi jumate a stat in pat cu febra 104.6*F!!! Lua tratament si cu toate acestea temperatura se incapatana sa coboare. A trecut insa iar acum, este bine (citeste povesti la fetite si le explica "de ce noaptea este asa de intuneric"!)
Pentru mine aceasta seara, pare a fi chiar cea ai intunecata de pana acum...
Cand s-a reintors de la lucru sotul, mi-a adus trista veste cum ca, una din fetele care a fost cu noi la "colinda" anul trecut, a murit astazi in sala de asteptare a spitalului din cauza unei sarcini extrauterine (avea cam 7 sap)!
Suntem cu totii socati de cele intamplate iar sotul val vartej, mi-a spus in seara aceasta ca, "lui nu-i mai trebuie BB,ca noi(eu si fetitele) suntem totul pentru el, nu vrea sa ma piarda,ca ce se face el fara mine!!!...etc
Acum,cand il comvinsei si credeam ca a uitat durerea prin care am trecut cu cele 2-a sarcini "pierdute anul trecut, s-a intamplat aceasta nenorocire...
Offf,sa fie asa cum o vrea Dumnezeu caci,doar asa poate fi bine.
La mine este miezul noptii si trebuie sa merg la .
Am sa ma rog pentru voi si la randul meu,va rog sa ma trece-ti si pe mine undeva intr-un colt pe listuta voastra de rugaciune caci, am asa multa nevoie in acest timp.
Va multumesc anticipat si va pe toate.
POZE
clauclau spune:
Gina, imi pare tare rau pentru vestile pe care le-ai primit. Nu este drept ce s-a intamplat! Trebuia sa fie salvata, dar acum cuvintele sunt de prisos...Dumnezeu s-o odihneasca!
Sotul tau a fost si el foarte afectat si cred ca din cauza asta a zis sa nu mai faceti un bebe, eu cred ca dupa o perioada el singur o sa se razgandeasca. Acum da-i putin timp sa-si revina.
Hai fruntea sus, in curand o sa fie totul bine. Eu ma rog pentru tine si ma gandesc la tine.
CLAU
astept surioara de Razvanel
Gina M spune:
Clauclau,multumesc de gandurile bune.
Viata-i scurta, asta este!Unii vin si altii pleaca.Mai devreme sau mai tarziu,la toti ne ticaie ceasul.
Aseara dupa ce v-am scris am avut o discutie mai lunaga cu sotul iar acum la masa,mi-a adus zambind vitamina prenatala!
Sarcinile trecute le-am dus ceva mai greu in comparatie cu alte mamici deoarece, in 1999 am avut un grav accident din care am iesit cu ceva probleme de coloana vertebrala.Durerile de spate insa, au fost suportabile deoarece, am fost des la chiropractor iar acum,cu Dumnezeu alaturi cred cu toata taria ca, voi putea duce cu bine pana la capat inca o sarcina daca, v-a fi voia Lui sa, mai avem un copilas.
POZE
Gina M spune:
Fetelor,am navigat putin pe forum si peste ce crede-ti ca mi-a fost dat sa dau si citesc taman acum?! Offf,inca cineva din mijlocul nostru intampina probleme. Imi pare asa de rau...!
Cititi mai jos cele scrise de colega noastra Ladymina:
quote:
Originally posted by ladymina77
Dragile mele,asa cum imi imaginam de ce mi-a fost frica n-am scapat..va scriu acum dupa ce s-a terminat totul si nu stiu cand o sa mai am puterea sa o mai i-au de la capat.Am fost la medic si parca ma asteptam sa spuna:sarcina oprita din evolutie..a urmat plans ,chiuretaj si durere in suflet.Alte cuvinte nu mi-au mai ramas decat lacrimi,n-am putere sa mai fac nimic.Va pup pe toate si va multumesc ca ati fost alaturi de mine.Nu stiu cand o sa mai intru ,am nevoie de o pauza,sa nu vad lume sa n-aud de nimic,de nimeni,insa trebuie sa ma merg mai departe si sa ma bucur de cei dragi si mai ales de Bogdan.
Michelle te imbratisez cald,Flavia,Mirela,Laura,Imi scapa acum numele multora ca nu stiu ce e cu mine,parca s-a rupt ceva..O sa mai intru sa vad ce faceti.VA doresc multa sanatate.
Cosmina
mina
Ladymina, capul sus!O sa treaca si aceasta si sunt sigura ca va veni si pentru tine o zi cand, vei putea zambi fericita ca totul este asa de frumos!
Ma rog ca Dumnezeu sa-ti mangaie inima indurerata si sa-ti de-a puterea de care ai nevoie sa poti privi si merge optimista mai departe in viata. Putea fi si mai rau!
O prietena de-a noastra scumpa, a murit ieri in sala de asteptare a spitalului din cauza unei sarcini extrauterine...
Tu esti in viata si poti avea multe alte sanse.Hai, capul sus!
Anul trecut si eu am pierdut 2-a sarcini si cu toate acestea, iata-ma din nou aici in mijlocul, mamicilor aspirante din nou.Nu-i usor insa impreuna, este mult mai bine. Asteptam sa te reintorci printre noi curand.
Iti sunt alaturi cu inima prin tot ceea ce treci.Sa fii tare scumpa noastra.Te
POZE
Daiopri spune:
Eu cand aud de sarcini extrauterine, pierderi, si alte necazuri din aceastea, aproape ca prefer sa nu raman decat sa mi se intample asa. Ladymina suntem alaturi de tine. Curaj si sanatate multa.
Gina multumesc de gandurile bune. Drept sa zic am fost asa stresata duminica fiindca vroiam sa merg sa-l impartasesc si tocmai atunci s-a imbolnavit.
Acuma e putin mai bine, dar nu cu mult, si ieri a fost sotul cu el la dr si i-a dat antibiotic. Dar am inca nopti grele, si astept vara ca de o luna incoace numai de raceli avem parte. Si tocmai acum, cand am inceput si “lucru”, cat sa nu pot lua nici un medicament contra multitudinilor de virusi adusi de flacaul meu.
Ei, las ca vin ele vremuri si mai bune.
Asi bravo, sa stapaniti sanatosi.
Irinel, pai de acum spor maxim la "lucru"
Clau, baby voi cum mai sunteti? Eu sunt z24 si nu mai am nici vlaga sa caut vreun symptom. O sa vedem noi:)
Nu cred ca mai apuc sa intru asa ca va doresc Paste fericit tuturor si sa va viziteze iepurasul cu bunatati.
Numai bine tuturor
Delia21 spune:
FETELOR,nu a fost sa fie de data asta,din pacate.Asta e,acum sa vad cand vreau sa incerc din nou.Oricum e dezamagitor caci din 18 ianuarie am facut injectii in fiecare zi,am fost la clinica sa-mi ia sange de 2 ori pe samptamana ...de imi spunea mama la un moment dat sa nu-i las sa mi-l ia pe tot,.....astia sunt tare meticulosi aci si isi iau munca in serios,....in fine....asta e si ne place sau nu trebuie sa trecem peste si ...sa speram pe data viitoate.Mandrul meu....zice sa ne apucam din nou chiar acum...dar binenteles ,nefiind vorba de funduletul domniei lui pus la n-shpe ace.....deci,nu stiu daca pe ste 3-4 luni,in august sau in octombrie-noiembrie,pe cand vine maica-mea inapoi sa facem urmatoarea incercare.Cred ca asa ar fi defapt intelept,caci de una singura cu Rudy nu am cum sa stau in varful patului o saptamana dupa transfer asa cum se recomanda ca sa se prinda puiutii.Deci....bafta tuturor celor care sunt pe baricade si incearca sa ramana gravidute prin metoda blanda....clasica