** Mamici aspirante din nou ** (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Bun venit leeloo, sper ca am scris bine numele:), spor si sedere usoara.
Irinel, draga mea, tu pentru mine esti cea mai cea (nu va suparati fetele, imi sunteti dragi toate, dar stiti si voi despre ce vorbesc). Mi-ar trebui niste sedinte de terapie intensiva cu tine, sa ma remontezi putin:) Acuma serios, constat la batranete cat de vaicareata sunt.
Despre baiat, nu e vorba, ca stie el ca il iubeste mama, ci doar ca sunt nemultumita de prestatia mea in ceea ce priveste jocurile inteligente cu el. Nu am rabdare si nici nu stiu ce sa fac/discut cu el, desi citesc de zor de ani de zile pe aici, da nu se prinde nik:(
Multumesc tuturor de incurajari.
Despre Danut, si eu cred ca o sa fie mai bine la una mai mare. Acolo au mai mult loc, si nu mai “sare” asa in ochi neastamparul lor. Eu una sunt multumita de cea la care il duc, si sunt vreo 20 si ceva cu tot cu cei de la out of school. Desi invata si prostii mai multe de la cei mai mari:)
Apoi felicitari pt hotararea sotului si spor la treburi si tie. Cat priveste avortul spontan stii ca eu nu ma pricep.
Gina, multumim ca mai postezi vesti bune.
Delia, Doamne ajuta. Asteptam vesti bune, bune:)
Clau, baby ceva vesti?
Ioana multa bafta:)
Roandre, Herra cred ca se referea la frumosul mic fiind “greutatea” din carut:) Lasa ca va obisnuiti voi cu fam extinsa si sa vezi ce bine o sa fie.
Noi mai avem o saptamana de asteptat, da oricum nu prea am nici un simptom. Incep sa-l banuiesc pe sot de probleme:)))) Pai altfel cum, daca vaz ca parka este ovulatie, lucram si nik?:)
Fetelor wk placut si fructuos.

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Irinel draga, i-mi pare rau ca nu te simti bine si ca ai probleme. Eu care am suferit doua avorturi menstruale, pot sa-ti spun ca mie mi-a venit foarte rosu si a durat menstra 15 zile, odata si 10 zile altadata. Dar de fiecare data a fost rosu cume sangele bun, niciodata nu a fost inchis la culoare. Prima data am ajuns chiar la urgenta pentru ca in prima zi am pierdut foarte mult sange, iar durerile au fost doar cu o zi inainte sa inceapa sa curga, asa ca nu stiu ce sa zic. Eu zic sa nu te mai gandesti asa de mult la aceasta varianta si mai bine mergi la medic, la un simplu control ginecologic, la care sa spui ce-ai patit. E posibil sa fie nevoie de medicamente, in caz ca ai avut avort menstrual, nu se ajunge niciodata la chiuretaj, pentru ca sarcina nu a ajuns in uter, la un astfel de avort, sau a ajuns si s-a pierdut in primele zile. Deci cel mai bine mergi, te rog la medic!
Leeloo2004 eu nu am insuficienta de progesteron, stau chiar bine la acest capitol, dar la procedurile de fertilizare asistata necesarul e dublu, deaceea folosesc. Duphastonul este sintetic si depinde de la persoana la persoana cum reactioneaza, iar utrogestanul e natural, multi medici il recomanda. Eu nu inghit pastilutele ci le introduc in vagin, pentru ca ajuta la sustinerea unei eventuale sarcini. Iar progesteronul injectabil e cel mai bun, pentru ca intra direct in sange si are un efect imediat si benefic, in caz de o eventuala sarcina.
Delia21 multa bafta, pumnii mei sunt stransi pentru tine. Tu nu ai folosit progesteron injectabil ???
Daiopri multa bafta si tie iubita! Tin pumnii sa ai un test pozitiv peste cateva zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna seara fetelor, m-am adunat si eu de pe drumuri! Am avut o zi plina , dar frumoasa!

Ioana, acum esti obosita de la utrogestan, in curand o sa fii asa de la bebe mic in burtica! O sa fie o oboseala asa de placuta!

Irinel, ma bucur ca s-a hotarat si sotul tau pentru bebe. Acum iti urez mult spor si sa se prinda repede. In legatura cu avortul menstrual nu stiu nimic dar ca si Ioana cred ca cel mai bine este sa mergi la un control. Referitor la gradinita cred ca Danut o sa se simta foarte bine intre mai multi copii, mai ales ca este genul energic. Eu il vad pe Razvanel ca este foarte fericit la gradinita lui si dupa gradi el si cu alti colegi mai stau in parc o ora cu bunicii la joaca si in afara de asta sunt mereu impreuna la aniversarea cate unui coleg. Chiar putin mai devreme am venit de la ziua unei colege de-a lui si s-a distrat super fain! Ideea e ca le face bine colectivitatea si invata foarte multe.

Daiopri, , nu am deloc vesti, o sa fie o luna neutra pentru mine ca m-am lenevit si nu am mai prestat la momentul potrivit, nu am mai folosit nici termometru,nici teste de ovulatie...M-am lasat in voia sortii pentru ca ajunsesem destul de obsedata de toate astea si am zis ca e momentul sa ma linistesc putin. Asa ca nu o sa am vesti bune prea curand, dar astept de la tine si de la celelalte aspirante. Sunt alaturi de voi si va tin pumnii strans!

Mihaser, draga mea, chiar te dadusem disparuta..., bine ca ai aparut si mai scrie-ne din cand in cand cateva cuvinte!

O seara frumoasa de sambata va urez!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

in primul rand pt. ca nu am mai scris prea mult.
am scris mai mult la aspirante si aici doar am citit.
sunt la curent cu tot ce se intampla, dar nu am avut nimic de anuntat.
pe 4 ar trebui sa fie si la mine z28 si daca nu vine "nimeni", voi face test.
dupa simptome nu ma mai iau ca ma induc in eroare, asa ca voi astepta cumintica sa treaca aceste zile.
IRINEL, CLAU, MIHA, IOANA, DAIOPRI SI DE FAPT TOATE MAMICILE va mult si va iubesc pe fiecare in parte.
oricare ar fi rezultatul miercuri promit sa vin cu vesti.
CLAU iti tin pumnii sa fie pozitiv testul

poze
bebe al meu
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Fetelor, haide-ti sa va dau o veste super buna.
Colega noastra Racaru,este graviduta!
Uitati ce scrie mai jos:
quote:
Originally posted by Racaru

Buna,
Simteam nevoia sa spun .... ca pocnesc de fericire...
Sunt insarcinata...!
Am facut testul astazi de dimineata...

Sper sa fie OK!
Prima data mi-a luat 3 ani pina am reusit sa-l fac pe David.

Fericitul eveniment va fi in primele zile din Decembrie.

Deocamdata este secret pt toata lumea... cel putin pina trece perioada critica...

O zi la fel de buna va urez si voua.

Valeria

Felicitari mamica scumpa!
Iti doresc sarcina usoara si o odisee la fel de frumoasa ca cea pe care am avut-o impreuna - "septoct2005".
Lucram si noi la proiectul BB luna aceasta si, sper sa fim din nou colege.
Ma bucur tare mult pentru tine.Bravo!

POZE

RACARU SARCINA USOARA SI UN BEBEL SANATOS SI FRUMOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Graviduta Racaru felicitari si un bebe sanatos!

Ioana abia astept sa ne spui ceva frumos.

Clau, poate tocmai pentru ca ai fost relaxata, cine stie...

Delia asa m-as bucura ca tu si Ioana sa ne dati vestea cea buna luna asta. Si cine stie, poate Mihaser si Gina si Daiopri si Baby si...

Anul trecut a fost o perioada tare buna pentru mamicile aspirante in primavara si vara din cate imi amintesc. Poate o sa fie si anul asta

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna dimineata!!!!!!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR FLORINILOR SI FLORINELOR!!!!!
SA AVETI O ZI FRUMOASA SI INSORITA, PLINA DE BUCURIE SI MAI ALES DE IUBIRE!!!!!!!!!!!!!

RACARU iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!!!!
Mult felicitariiiiiiiiiiiii si din partea mea!!!!!!!!!!!
fetele cu teste, pe unde umblati?
eu voi face test abia miercuri, in caz ca nu imi vin "uratii" si voi intra sigur sa va dau vestea, chiar daca o fi negativ testul..........sau poate nu......

poze
bebe al meu
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

doar ca sa urez din suflet...

LA MULTI ANI tuturor floricelelor

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Delia21

Ce va pot spune e ca....testul il voi face luni,pe 2 april,dar intre timp stau ca pe ghimpi.Va pup si ma rog celui de sus sa fie bine.

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Hai Delia cu rezultatul pozitiv!

la toate fetele.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Delia, vesti?? Hai, ca ne tii pe jar...

la toate aspirantele si o saptamina buna!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput