** Mamici aspirante din nou ** (23)
Raspunsuri - Pagina 25
Irinel spune:
Mav ce vesti ne dai?
Daiopri in ce zi esti?
Fetelor ce mai face Baby? Dar Delia?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
baby_r7 spune:
Irinel ca nu am mai intrat.......dar cum mi-am auzit numele la raport:
azi e z18 din cm de 28, luna asta am presta ca la carte pt. utereul meu retrovers(din 2 in 2 zile si pe urma stat pe burtica pana dimineata), fara teste de ovulatie, luat tb si altele.......doar dragoste.
daca se prinde ceva va dau reteta.......
mai avem azi si luni de prestat, ca asa a zis dr., din z14 pana in z20 din 2 in 2 zile..........
salut toate mamicile fara sa dau nume ca imi e teama ca uit pe cineva, oricum va citesc zilnic
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
anacami spune:
Doamne Irinel, ce m-as bucura! Sunt sigura ca esti insarcinata, nu cred ca s-ar fi pozitivat daca nu aveai acel hormon in organism (eu stiu ca testele ClearBlue sunt foarte bune).
Dumnezeu sa aiba grija de ingerasul Maria, sun sigura ca iti trimite o "rasplata" pentru toata suferinta ta (si ce coincidenta!!!). Cred ca s-a pozitivat mai incet pentru ca inca este devreme-ziua 24!!!M-am uitat la ingerasul tau, m-au impresionat pozele in care radea atat de dragastos si dragalas!
BabyR, iti tin pumnii sa fie si la tine cu ochisori! Eu zic sa "prestati" pana la sfarsitul lunii (daca nu veti fi foarte obositi ); in ultima luna premergatoare sarcinii mie mi s-au pozitivat testele de ovulatie in ziua 24!!Nicodata nu se stie!!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
mav spune:
Dragelor, va scriu in mare, mare viteza, desi as fi vrut sa spun fiecareia cate ceva (Irinel, am citit ieri despre Maria si-am plans rau de tot.... tare m-as bucura pt tine sa fie adevarat testul!!!), dar ma preseaza timpul, mai am multe activitati programate pt ziua de azi.....
Am facut dimineata(z25) un test Barza (il aveam deja cumparat) si a iesit clar negativ. Stiu ca este posibil sa-l fi facut prea devreme (la a doua sarcina alte doua teste s-au pozitivat imediat, tot asa, mai "devreme"; iar primul Barza a fost negativ, iar al 2lea, dupa 2 zile s-a pozitivat foarte greu si abia vizibil, motiv pt care nu prea mai am incredere in "Barza"), dar pe de alta parte, daca simptomele mele ar fi fost de la sarcina, cred ca totusi ar fi trebuit sa apara deja II chiar si palide.....
Daca da DD si nu-mi vin uratzii pana luni-marti, ma duc si fac un BHCG.
....Scuze daca n-am fost coerenta.... Revin imediat ce reusesc sa-mi rezolv problemele urgente.
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Irinel spune:
Mav cred ca totusi e devreme, ca si testul meu. Si eu o sa astept probabil pana marti sa fac inca un test, si o sa il fac dimineata. Pupici si sa nu se arate nepoftitii!
Baby, si eu zic sa continuati pana la sfarsitul lunii. Pupici si sa vina doua liniute!
Camelia m-as bucura tare mult, da ce sa zic, ma uitam pe internet si am vazut ca ei zic ca daca lasi testul mai mult timp decat cel recomandat si arata pozitiv, poate fi fals. Al meu la inceput a fost absolut negativ. Vom vedea. Daca nu e bebe, voi fi putin dezamagita, dar curand va incepe o noua luna. Pupici
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Irinel
Gina se arata uratii?
Irinel,la mine este astazi z 29 si, nu se arata inca nimic la orizont!Ma aflu in ceiasi situatie ca si tine!
Nu v-am mai spus insa, in z26 am facut un test ClearBlue si a iesit pozitiv!!! Se vedea foarte bine cea de-a 2-a liniuta!
In z27,am facut un alt test -tot ClearBlue insa, din acela pe care scrie "Pregnant" or "not pregnant" si a iesit not pregnant! Asa dar, sunt cu rezultatul undeva in aer.
Astept sa vad ce s-o intampla zilele acestea!
POZE
clauclau spune:
Irinel, ar fi extraordinar sa fi acum graviduta, ar fi ca un semn de la Dumnezeu, chiar cand ingerasul Maria ar fi implinit un anisor! M-am uitat la pozele cu ea , era asa de frumoasa si vesela...
Gina, important este ca nu au venit uratii, probabil ca pana la urma or sa se pozitiveze toate testele pe care o sa le mai faci!
Mav, daca nu a fost sa fie acum privim cu optimism spre luna ce vine.
Eu sunt abia Z 10 si m-am apucat de programul artistic , am o luna lunga in fata...
CLAU
astept surioara de Razvanel
mariana_1976 spune:
Irinel, sa dea DD sa fie asa cum presimt! Ingerasul Maria va va veghea de SUS mereu.Eu nu voi uita niciodata povestea ei fiindca m-a marcat pentru totdeauna.Poate nu ar trebui sa spun asemenea lucruri, dar de atunci mi-am pierdut increderea in doctori si ecografia morfologica,in schimb m-a convins inca o data ca CINEVA ACOLO SUS ii incearca pe aceia care ...
Ioana si Gina luna acesta am citit si auzit vesti cu || de la fete care le-au asteptat de mai mult timp,asa ca...poate o fi un semn ca ne aduceti vesti asemanatoare in curind?
(si asta este valabil pentru toate mamicile noastre aspirante si ooaspetii nostri dragi!)
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Gina M spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Gina, important este ca nu au venit uratii, probabil ca pana la urma or sa se pozitiveze toate testele pe care o sa le mai faci!
Clauclau, ar fi o mare minune sa se pozitiveze si sa ramana asa!Eu cred insa in minuni si, am sa o fac pana in ultima clipa.
Iti doresc la randul meu ca marea minune de a ramane din nou graviduta, sa aive loc cat mai curand.
POZE
Irinel spune:
Mariana!!! Bine ai revenit! Ce faci mamica de 4 comori? ar fi frumos, da acum parca stau la indoiala... ca nu prea a fost corecta citirea. Sa stii ca si eu am realizat ca in ciuda operatiilor extrem de complicate care se fac acum, pana la urma si doctorii sunt oameni si vointa si stiinta lui Dumnezeu e deasupra lor. Si nu ma gandesc doar la Maria, am vazut si auzit multe cat am stat prin spital cu ea... Ma bucur ca ne dai un semn de viata!
Fete dragi, multumesc la toate de incurajari, nici n-am stiut daca sa va spun, ca si Gina, da pana la urma am zis ca de-asta suntem aici, sa ne bucuram, sa ne intristam una alaturi de cealalta de cele doua liniute,. respectiv venirea musafirilor nepoftiti :-)
Gina draga mea, tocmai ma uitam azi pe internet la performantele testelor de sarcina si am observat ceva ciudat.Clear Blue digital sesizeaza HCG la 50 miU in timp ce Clear Blue normal la 25 miU (scuze daca n-am retinut corect masuratorile, oricum ideea e ca cel normal mi-a parut mai performant!). Inteleg ca tu la 26 z ai facut din cel normal si apoi din cel digital? Sau poate nu e asa...
Pe de alta parte tot citind despre teste de sarcina, am vazut ca nu e prea recomandat sa facem teste care sesizeaza foarte devreme o sarcina, pentru ca un sfert (!)din sarcini se pierd in primele zile. De-aia se intampla sa fie testul pozitiv cu 4 zile inainte de CM si peste cateva zile negativ. Sper din tot sufletul sa nu fie nici cazul tau, nici al meu (de fapt la mine nici nu stiu daca sa zic ca a fost pozitiv...) Pupici si cine stie, poate ne vedem la mamici :-)
Tine-ne la curent.
Clau o luna lunga dar frumoasa cu doua liniute la final iti doresc!