FIV 107
Raspunsuri - Pagina 5
madalina28 spune:
PUSSI sincer nici eu nu stiu foarte bine cand voi face ET-ul.Pe data de 13 martie va voi spune sigur atunci am consultatie la dr.meu.
CRIS astept cu nerabdare valoarea BHCG-ului sa vedem ce ai gemeni sau tripleti.
Madalina
si maine e o zi...
Adina1967 spune:
Zouzounaki, o sa fac asa cum spui. Ai perfecta dreptate. O precizare insa : eu locuiesc in Naxos iar tu probabil in Rodos sau insulele din imprejur.
Mihaela adina
Delia21 spune:
Carmen si Cristina FELICITARI mamicutelor!!!Sarcina dusa pana la termen si bebei sanatosi va doresc!!!Si sa nu uitati sa mai veniti si pe aici sa ne mai spuneti noutati de comorile voatre,va rog!
Venera si Madalina ma rog la DD sa ne dati vesti bune cat de curand!!!
carma spune:
Dariela, multumesc de urari. Sa dea D-zeu sa se prinda si la tine si sa vii dupa noi la odisee.
Zouzounaki, si tie iti multumesc. Iti tin pumnii sa ai foliculi buni si sa se prinda si la tine; parca in aprilie incepi procedura. MULTA,MULTA BAFTA!
Delia, mi-ai spus odata ca te rogi pentru mine( atunci eram la al doilea ICSI) Se pare ca pana la urma fost cu folos. Iti multumesc si-ti doresc tie si familiei tale numai bine!
Carmen 12+
zouzounaki spune:
quote:Adina,scuze n-am stiut unde locuiesti,credeam ca in atena,asa cum scrie la nickname...oricum,in Naxos,trebuie sa cauti un medic ginecolog care are legatura cu cei din atena care fac fivuri...nu accepta prima oferta...viziteaza medicii ginecologi din naxos,pt ca unii doar fiind pe o mina cu cei din atena,fac o afacere din fiv...sau poti face si altceva...suni la o clinica de ex la mastrominas sau pantos,sau oricare si intrebi acolo daca tin legatura cu vreun medic din naxos,iar daca nu,atunci le poti tu face legatura..iar medicul ginecolog care te va supraveghea in naxos(echo,etc)va fi nevoit sa tina legatura cu atena.cel putin eu asa fac...medicul meu de aici il tine la curent pe mastrominas,cu absolut orice...sa nu uiti sa ceri si nr de mobil,pt orice caz...acuma fug sa-i pregatesc papica la sotior ca vine de la lucru...mai intru sa arunc un ochi sa vad daca ai scris..te pup
Originally posted by Adina1967
Zouzounaki, o sa fac asa cum spui. Ai perfecta dreptate. O precizare insa : eu locuiesc in Naxos iar tu probabil in Rodos sau insulele din imprejur.
Mihaela adina
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
mihuta spune:
Stiu ca s-a mai intrebat, dar mie tot nu mi-e clar,cand se implanteaza micutii ? Eu am facut ET-ul vineri.
Sunt cu urechile ciulite la orice schimbare in corp, dar adevarul e ca ma simt destul de insarcinata datotita progesteronului si estrogenului pe care le iau, asa ca nu prea am cum sa-mi dau seama daca sunt hormonii sau piticii. Atata doar ca am poftit toata ziua la oua fierte moi - desi mie nici macar nu-mi plac- dar incerc sa nu ma incred prea mult in asta.
In rest, ma simt umflata, ma dor diverse chestii si obosesc destul de repede, de la progesteron.
Testul trebuie sa-l fac pe 14 martie si pe de o parte mi se pare ingrozitor de departe, pe de alta parte parca nici n-as vrea sa aflu daca e negativ.
multa bafta tuturor
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
carma spune:
Adina1967, sa dea D-zeu ca cel de-al doilea IVF al tau sa fie si ultimul!
Al doilea IVF al meu a fost tot nereusit, dar la doua luni dupa am ramas insarcinata natural. Si unde mai pui ca la primul meu IVF, cei 4 ovocite care au fost lasate sa se fecundeze singure, nu s-au fecundat. Ceilalte trei au fost fecundate prin ICSI si au rezultat doi embrioni, care mi-au si fost transferati. Deci a fost pana la urma IVF combinat cu ICSI.
La al doilea IVF, mi-au fecundat ei in laborator toti foliculii prin ICSI. Din cinci foliculi a rezultat numai 1 embrion, care a fost transferat.
Deci, desi spermatozoizii sotului nu au fost in stare sa fecundeze singuri ovocitele mele, totusi am ramas la scurt timp insarcinata natural. Deci, se poate orice. Ai incredere in tine si roaga-te sa fie bine. Astept sa ne spui ca s-a prins si la tine. Intre timp o sa-ti tin pumnii. Multa bafta!
zouzounaki spune:
Mihuta incerca sa nu te gindesti,ai sa vezi ca totul va fi bine...fiecare organism reactioneza altfel...unele au simptome,alte n-au...incearca sa-ti petreci zilele acestea cit mai lejer si cu cit mai putin stress...la puiutii din burtica le place ca mami a lor sa fie destinsa...ai grija de tine si de bebeii din burtica in continuare...
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Moniland spune:
Betty, multumesc Deja ai 13 saptamani?! Ce repede trece timpul...
Mihuta, oboseala o simti de la progesteron. Daca ai avut punctia pe 27 februarie, nidarea ar trebui sa inceapa maine sau poimanie. Bafta multa sa se prinda si sa stea acolo 9 luni.
Venera, 3 puiuti la purtatori? Felicitari! Sa dea DD ca macar unul sa se prinda.
Monica