FIV 107
Raspunsuri - Pagina 4
cris86 spune:
CARMA,FELICITARI MAMICO
Pussi,,bafta la stimulare,sa faci cei mai buni foliculi ,Tin pumnii stransi si eu si puiuti mei.
Maine fac testul BHCG,am facut si azi test si a iesit tot pozitiv,va spun maine valoarea,am niste emotiiiiiiiiiiii
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Moniland spune:
Carma FELICITARI!
Dariela, tot eu sunt . Din cate stiu nidarea are loc la 6-7 zile de la punctie. Bafta multa!
Pussi, nici nu se pune problema. Ramane cum am stabilit . Parca ne si vad tup-tup ca sa facem o plimbare pe faleza.
Cris, cat de bine te inteleg cu emotiile. Eu vineri cand am facut hcg-ul nu eram buna de nimic. Oricat incercam sa ma adun, sa raman calma nu reuseam deloc. Numai fluturasi zburau prin stomacelul meu si s-au calmat cam la 1-2 ore dupa ce am avut rezultatul.
Tie in cat timp ti-l da. Stai linistita ca oricum esti. Cred ca emotiile sunt pentru cati puiuti sunt in burtica, nu? La cat de repede s-a pozitivat testul din urina sunt minim 2. Asa ca sa te incurajez . Si eu ma duc maine sa-mi repet hcg-ul, doar maine se fac 14 zile de la ET. Chiar daca dr. nu mi-a zis eu cred ca e bine sa stiu dinamica. .
Tin pumnii
Monica
carma spune:
Pussi, multumesc de urari. Asa este, copilul vine cand vrea D-zeu. O sa ma gandesc si eu la tine sa-ti reuseasca FIV-ul si sa ma urmezi la odiseea mamicilor.
Cris86, multumesc. Felicitari si tie pentru sarcina si sa ai un bebe sanatos!
Moniland, daca nu ma insel( ca eu intru mai rar pe forum) si tu te "chinui" de ceva timp sa ai un copil( sau doi??!!). Daca am inteles eu bine,ti s-a indeplinit visul. Felicitari, sa fiti sanatosi si sa aveti un bebe cum va doriti voi.
Bafta tuturor celorlalte fete si cate un de la mine pentru fiecare.
Carmen
Moniland spune:
Carma, cam asa ceva. Prima mea vizita la dr. pt. FIV a fost in iunie 2005. De atunci nu m-am mai oprit pana nu am avut un FIV reusit.
Tu esti o norocoasa. S-a prins pe cale naturala. Iti doresc o sarcina usoara si un sanatos, frumusel si dragalas.
Monica
carma spune:
Moniland, ce mai conteaza cum ai conceput copilul? Eu eram pregatita sa fac macar 3-4 FIV-uri( de fapt au fost ICSI-uri !!??) dupa care asteptam un rezultat pozitiv( desigur iti doresti sa reusesti dupa fiecare FIV/ICSI, dar trebuie sa iei in considerare si varsta, ca doar peste tot se spune ca este un factor important, chiar cel mai important). Si dupa astea 3-4 tot as fii mers mai departe. Intr-adevar, am ramas natural, dar am mai intalnit cazuri, si deci, cum am mai spus, ma asteptam si la asta.
Important e sa crezi in tine si sa gandesti pozitiv.
Iti doresc sa te bucuri de sarcina si sa ai un bebe perfect!!!( Eu una de-aia astept sa-mi creasca burtica, sa am o dovada palpabila ca o sa fiu, in sfarsit mama).
O duminica placuta!
Carmen
zouzounaki spune:
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Dariela spune:
Carma - Impresionanta povestea ta. Felicitari!
Moniland - Daca e asa cum spui tu in cazul meu ieri sau azi ar fi trebuit sa termine cu plimbatul si sa-si gaseasca cate un locusor pentru urmatoarele 9 luni (azi a 7-a zi inclusiv ziua punctiei). Doamne ce emotii am!
Pentru maine dam un pupic la mamica si burtica! E valabil si pentru Cris ! Si va asteptam cu valori corespunzatoare.
dariela
betty78 spune:
Moniland Felicitari mamico!!! Iti doresc tot binele din lume, sarcina usoara si bebe sanatos!!!!
in rest la toate fetele care sunt in focuri si va doresc cat mai multe reusite
Betty13+
bulinutza noastra
venera_h spune:
M-am intors si eu cu puiutii la purtator, mi-au implantat 2 de 6 celule si 1 de 8 celule. Macar asta mare sa fie mai voinic, sper...
Multumesc tuturor pt urari si voua la fel!!!
Dariela, sa stai cumintica sa se prinda bebeii. Eu sper ca in primele 2 zile dupa ET pana cica se fixeaza ei sa nu aiba cum sa dispara, sa iasa de acolo, cand mergem la toaleta sau ceva. Am inteles ca ei inoata in cavitate si ca nu au cum sa iasa, sper sa fie asa.
MadalinaM, eu prima data, acum 3 luni, am facut ET la 48 h, acum la 72, nu stiu exact daca depinde asta de un anumit factor. Eu m-am gandit ca prima data am facut asa pt ca fiind doar unul, le-o fi fost teama sa nu se piarda. Cu embriologul in mod normal te vezi dupa fiecare ecografie, dupa ce incepi stimularea. Eu si altele ca mine faceam intai o coada la echo la doctor, apoi o alta coada la embriolog cu dosarul in mana.
Adina1967 spune:
Carma felicitari si o nastere usoara!!! Sintem de aceeasi virsta si nici eu nu ma las batuta. Am si eu un FIV nereusit proaspat. Dar sper ca urmatorul va fi ultimul.
Mihaela adina