FIV 107
Raspunsuri - Pagina 6
mihuta spune:
Multumesc pentru raspunsuri si sustinere. Nu pot spune ca am stat in pat, dar incerc sa ma comport destul de natural, adica sunt destul de activa.
Maine ma intorc in tara - sunt inca in Istanbul- si de-abia astept sa ajungem acasa, acolo timpul va trece mai repede.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
kla78 spune:
CRIS,MONILAND,CARMA felicitari din toata inima pt sarcini,sa va de d-zeu o sarcina dusa la termen si bebelasi sanatosi si mancaciosi!!!ma bucur din suflet sa vad ca ati reusit,abia astept asa va fiu colega la odisee desi cred ca va mai trece ceva timp,
eu nu prea scriu ca nu am ce,stau prost cu economia si nu-mi mai permit de moment nici un fiv,dar va urmaresc mereu si cand nu reusiti plang alaturi de voi iar cand vreuna reuseste ma bucur alaturi de voi!va doresc mult succes la toate si bun venit fetelor noi!
MONILAND te rog frumos cand ai putin timp spune-mi mai multe despre clinica unde ai facut fiv-ul in Cluj ca as vrea si eu cel tarziu in vara sa fac acolo,si am vazut ca pe prima pagina scrie ca un fiv in Cj e numai 700€,e real pretul?si cu tot cu analize trat etc cam la ce suma se ridica?speram sa pot face tot in Spania alt fiv dar din cate mi-a zis la o clinica ma costa 6900€ numai fiv cica daca am facut 2 fiv-uri acum imi recomanda fiv-icsi si de aceea e asa scump.apoi analizele si tratamentul......acum daca am vazut ca ai reusit in CJ mi-a intrat in cap ideea de a merge si eu acolo si e doar la 100 de km de unde locuiesc eu,te rog din suflet da-mi mai multe detalii!
va pup pe toate fara exceptii!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Adina1967 spune:
Carma, e uimitor ce spui si ma umple de bucurie si speranta. Mai ales ca in cazul meu soutul are oligoastenospermie( 6mil/ml si doar 3%cu morfologie normala, mobilitae scazuta si asta).Deci am facut clar ICSI si eu. Am sa comand si eu de urgenta Maca asta si mai vad eu ce altceva ar putea sa-l ajute.
Zouzounaki aici e cam greu cu doctorii, desi e o insula destul de mare avem doar 2 medici ginekologi dintre care la unul nu se duce nimeni- e cam sarit de pe fix in 2 cuvinte. Celalat e f. bun dar cam greu de gasit. Oricum cred ca l-ar interesa cazul meu. Oricum o sa stau in Atena cit e nevoie ca am unde. Insa recunosc ca nicaieri nu e ca acasa.
Mihaela adina
carma spune:
Kla78, mutumesc. Sa dea D-zeu sa ne prinzi din urma cat mai repede. Iti tin pumnii!
Adina,sotul meu a avut suficienti spermatozoizi la fiecare IFV/ICSI( am mai facut inainte si 3 IUI-uri, cu acelasi nr. de sparmatozoizi, de fiecare data ni se spunea ca sunt destui, daca am retinut bine, in jur de 16 mil., cu mici variatii; alte detalii nu stiu)
Oricum au fost si cazuri de soti cu oligoastenospermie care si-au lasat sotiile gravidutze. Pana la urma e de ajuns un singur spermatozoid care sa-si faca treaba cum trebuie. Noua asa ne-au spus medicii. Asa ca, inca o data bafta multa si ai incredere ca o sa fie bine.
zouzounaki spune:
Adina ,decamdata orienteaza-te dupa situri,poti si suna si discuta la clinici..au linii pentru asa ceva..si sigur medicul va fi interesat,ca doar el iti urmareste evolutia ovariana,etc pe perioada stimularii,iar in caz de ceva suna sa se consulte cu atena...dar cum spui tu,daca ai unde sta in atena e super...te duci la cele mai imortante clinici si dupa ce ti-ai gasit medicul va fi usor...stimularea o poti face si acasa si pentru orice intrebari sint serviciile on line despre care ti-am vorbit(asta in caz in care medicul de pe insula s-ar codi sa sune)poate o sa te pot ajuta si eu,intrebindu-l pe medicul meu de aici...eu incep intr-o luna si am emotii mari de pe acum...tu te-ai ingrasat pe timpul stimularii,ce tratament ai facut??daca vrei am sa-ti trimit lista mea de tratament...tu esti trecuta la ICA?daca da,vezi ca medicamentatia este gratuita...sa ma ti la curent...te pup
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Moniland spune:
Intr-adevar Kla, al 2-lea fiv la Cluj pentru mine a fost o reusita.
Eu am platit 750 euro pentru ca s-a facut cu ICSI. Daca e simplu e 600 euro. Medicatia m-a costat undeva la 2300 ron pentru ca am luat puregonul compensat 50%. Daca vrei mai multe amanunte ti le dau cu mare drag. Ar fi bine sa-ti activezi PM-ul.
Monica
cris86 spune:
Mihuta,Venera,Marrina,Dariela,va tin pumnii fetelor,sa stati cumintele in patut si sa aveti grije de puiuti
Delia21,multumesc mult
Moniland,mamico tu esti balonata? ca eu mai am putin si pocnesc
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Relya spune:
Moniland, Carma,
felicitari !
Sarcina usoara si la termen va doresc !!! si sa aduceti pe lume copii sanatosi, frumosi, voiosi si norocosi
toate fetele fara deosebire
Aldolina spune:
CRIS86, MONILAND, CARMA, FELICITARI mamicilor! sa va de DD sa aveti Bebei sanatosi si sarcina usoara! Sa ramana puisorii acolo pana la termen si sa bucurati de ei toata viata! Va pupic pe burtici.
Adina, imi pare rau pentru nereusita ta. te inteleg perfect, stiu ce simti insa e foarte important sa iti revii, sa fi din nou optimista si sa ai puterea sa o iei de la capat.
MadalinaM, si eu am inteles din postarile Sheritrei, la fel ca si tine. Maca de la inceputul stimularii pana in Z5 dupa ET. Bafta in continuare
Pussi, Venera, Mihuta, Marrina, MOana, Mirela_1, Dariela, KoraPop, DanaP, va tin pumnii si mult noroc in continuare!
Iertare daca am uitat pe cineva.
Haideti fetelor ca in ritmul asta se inchide subiectul! Doamne ajuta!
Aldolina spune:
Madalina28, mai e putin pana pe 13. Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa faci ET-ul cat mai curand.