Durerea unei pierderi de sarcina (19)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina_ana spune:
Vreau sa le salut si eu pe noile fete, care din pacate sunt nevoite sa se inscrie pe listuta noastra: IreneCAM, Mihaela Amalia, Ligia, Lilirusu. Imi pare tare, tare rau ca ati trecut si voi prin aceasta durere, care stiu din experienta ca este la fel de mare indiferent de varsta sarcinii.
IreneCAM, ideea de scrie o carte cu asemenea intimplari nefericite este foarte buna, dar daca ai rabdare, poti citi tot ce s-a scris la acest subiect, de-a lungul celor 18 capitole. Ai sa ne cunosti poveste fiecareia dintre noi si ceea ce este mai important ai sa vezi cum a reusit fiecare sa depaseasta tristetea si sa gaseasca puterea de a o lua de la capat. Este tare multa tristete, dar si multa speranta in mesajele fetelor de aici. Sigur or sa te ajute sa-ti regasesti optimismul si puterea de a o lua de la capat. Daca te uiti pe listuta noastra de pe prima pagina, ai sa vezi cit de multe fete care au pierdut si sarcini dar si copilasi, au reusit sa ramana insarcinate si au nascut, sau sunt pe cale sa nasca bebelusi sanatosi. Iti doresc si tie, dar si celorlalte fete sa reuseasca sa-si depaseasca durerea si in curind sa ne dea vestea buna a celor doua liniute!
Cristina, 18+
POZE
cristina_ana spune:
Eu am fost zilele trecute la doctor, care mi-a confirmat ca o sa am un bebe-baietzel!!!! De data asta e foarte sigur, i-am vazut cu ochii mei putzica! Cred ca as fi fost tare dezamagita sa aflu ca bebele se transformase intre timp in fetitza. Imi doresc un baietzel ca al Flaviei, iubaretz si frumusel, care sa vina toata ziua sa ma pupe si sa aiba grija de mine!
Laura, ma bucur ca te-ai hotarit sa faci tot posibilul sa ramai gravidutza cit mai curind. E tare bine ca o sa iei duphaston, eu am asa un sentiment ca medicamentul acesta m-a ajutat sa raman insarcinata atit de repede.
Andreea, cred ca o sa ai o aniversare tare frumoasa alaturi de familie si prieteni. Relaxeaza-te si poate iepurasul iti va face si tie o surpriza cu doua liniute!!
Elaa, iti tin pumnii si tie pentru luna viitoare! Nu fii tristutza!
Michelle, daca nu era povestea cu radiografia, tare ti-as fi tinut pumnii in secret sa nu mai vina uritii. Chiar daca nu te simti inca pregatita, sunt sigura ca bucuria ar fi fost imensa. Eu tot mai sper sa-ti recapeti in curind curajul, si Craciunul viitor sa te prinda cu un bebe mic si dragutz in burtica!
Mirelush, astept cu nerabdare rezultatul analizelor. Sper ca totul sa fie in regula si sa puteti trece cit mai repede la treaba. Apropo, ce se mai aude cu CM-ui? A venit ?
Mari, eram sigura ca fetita cea singurica este sanatoasa. Nici nu se putea altfel! Ma bucur mult, mult de tot ca sunteti bine!
Cristina26, ce face bebelusha, misca, misca? Sper ca nu o mai face pe mami sa tremure de frica! Eu de 8 martie nu am avut ce face si am baut cam jumatate de pahar de sampanie. Si initial a inceput bebe sa danseze prin burtica, dar apoi cred ca s-a cam imbatat si a adormit tun, nu a mai miscat foarte multe ore. Bineinteles ca m-am panicat toata, am inceput sa pling si m-am simtit cea mai denaturata mama din lume. Dar pana la urma s-a trezit si m-am linistit si eu!
Cristina, 18+
POZE
IreneCAM spune:
Multumesc tare mult pentru incurajari. Sufletul meu e alaturi de fiecare dintre voi, , sper sa avem cu toate puterea de a trece peste suferinta.Azi am avut o zi ca dintr-un film suprarealist, mi-am adunat toata forta si am fost la mormantul mititelului meu...sunt tare amarata ca nu are nimic care sa marcheze ca este acolo, am inteles ca nu ar fi voie pentru ca nu am avut timp sa-l botezam. Asa sa fie oare? Parca nu imi vine sa cred...Imi pare rau ca nu pot scrie acum nimic mai vesel. Va doresc numai bine tuturor si multa putere.
Pepsi, iti trimit si eu datele pentru lista:
38s, transpozitia vaselor mari, 5.02.2007, Vladut - un mititel jucaus
blueeyes2003 spune:
Cristina ma bucur mult de tot ca totul este bine.Felicitari pentru baietel,cu siguranta va fi la fel de frumos ca si tine si va avea grija de mamica lui care a asteptat atat de mult sa-l tina in brate.Cred ca esti tare mandra!Felicitari!!!
Si eu abia astept rezultatul analizelor.Din pacate CM inca nu a venit,am intrat in a 6-a saptamana si deja ma gandesc la ce-i mai rau.Daca nici saptamana aceasta nu vine trebuie sa merg neaparat la medic.Offf....
Va pe toate!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
cristina_ana spune:
IreneCAM, cum adica sa nu-ti dea voie sa-i marchezi mormintul puiului tau!!??? Biserica asta are uneori niste reguli care pe mine ma socheaza tare mult! Macar tu ti-ai ingropat bebelusul, stii unde este si poti sa plingi la mormintul lui. Baietzelul meu s-a nascut mort si nu o sa imi iert niciodata ca nu am avut puterea sa-l privesc si sa-l ingrop si eu undeva, ca sa ma pot duce cu flori la el tot timpul. Dar acum regretele sunt de prisos....
Mirela, daca inca nu au trecut 6 saptamani, poti sta linistita. Sunt sigura ca nu e nimic grav, doar ca asteptarea asta e intr-adevar, tare stresanta.
Cristina, 18+
POZE
Michelle81 spune:
Mihaela-Amalia-imi pare foarte rau pt ce ti s-a intamplat!Cat de nedrept este ca atatea fete bune apar pe aceasta lista!Este normal sa iti vina sa plangi mereu pentru ca e dureros,pentru ca a fost o parte din tine chiar si asa de mititel la 8 saptamani...Acel gol il avem toate fetele de aici,unele au reusit sa-l umple cu un nou copilas,cu o sarcina iar altele au ramas doar cu acel gol si acea durere de nedescris...Iti doresc sa ai putere sa treci peste asta,sa nu te lasi doborata si sa fii din nou gravida,poate asta te va ajuta putin,asa sspun fetele dragute de aici!!
Lilirusu-nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare pebtru ce ti s-a intamplat!Mie in saptamana 17 mi s-a spus ca fetita noastra e bolnava si am stat in analize si doctori pana in saptamana 24 in speranta ca totul va fii bine dar nu a fost...din pacate...in 2005 am trecut printr-un avort spontan iar anul trecut am fost nevoita sa fac intrerupere la 24 saptamani de sarcina,sa stii ca si eu ma intreb daca prima sarcina am pierdut-o din aceleasi motive...Nu stiu ce sa-ti spun...Eu nu mai am puterea sa incerc de frica unei noi pierderi...de frica ca as muri daca as mai trece prin asa ceva.Sper ca rezultatul sa-ti iasa bun si sa ai un copil sanatos care sa-ti aline aceasta durere mare pe care o ai in suflet!
Elaa-eu zic ca nu trebuie sa-ti faci probleme,poate nu s-a prins din cauza stresului,eu zic sa mai astepti inainte sa te apuci de analize pentru ca doar daca in 6 luni de zile sau 1 an un cuplu nu reusseste sa faca un copil se considera ca ar fii ceva probleme,ceea ce la tine nu e cazul!ai sa vezi ca va fii bine!
Cristina26-iti multumesc frumusic-o pentru gandurile bune,pentru ca imi vei tine pumnii pe 30martie.Nu prea pot sa gandesc pozitiv pentru ca atunci cand au inceput problemele cu sarcina am gandit pozitiv pana in ultima secunda si iata ca asta nu ne-a ajutat,poate de aceea acum ma gandesc intai la rau si apoi la bine!
Pepsi-imi pare rau ca nu te simti bine,ca din nou esti racita!Iti doresc sa te insanatosesti cat mai repede!Ba sa stii ca esti o mama model in ochii mei!ai grija mare de tine,multe fructe si lichide sa nu uiti!
Cristina-ana-ma bucur ca este 100% baietel si ca este sanatos!Si eu imi doresc sa imi recapat curajul dar tare mi frica ca asta nu se va mai intampla!
IreneCam-m-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris!e atat de dureros!!La slujba din capela nu stiu cum am rezistat,imi venea sa o scot pe fetita mea din acel sicriu mic si sa o iau la mine,sa nu.-i mai dau drumul niciodata!!Poate ca e mai bine ca nu l-ai vazut pe puisorul tau...sper sa nu spun ceva gresit!Te pup dulce si iti doresc sa ai putere sa mergi mai departe!noi suntem aici tot timpul!Daca ai stii de cate ori am fost la un pas de a ceda dar fetele de aici nu m-au lasat!Nici noi nu te vom lasa pe tine si pe toate care au trecut prin asa ceva!Te imbratisez cu drag!
Mirela-sunt sigura ca au sa-ti vina uratii in curand!acum avem tendinta de a ne gandi intai le ce-i mai rau(dupa ceea ce ni s-a intamplat),e normal,dar sunt sigura ca nu e nimik in neregula!te pup dulce!
Despre mine ce sa va spun...astazi a fost soare la noi si vremea m-a deprimat,am vazut multe mamici cu carucioare cu copilasi si va spun sincer ca m-a durut pentru ca si eu acum ar fii trebuit sa_mi plimb fetita si nu sa o plang...E dureros si parca nu vrea sa treaca aceasta durere nici un pik!
cristina26 spune:
Michaelle draga, ca si tine si eu am fost pozitivismul intruchipat cand am fost graviduta cu Paul. Dar a fost o data cand am intrat in masina sa merg la facultate si nu stiu de ce dar am inceput sa ma rog si sa plang, tot ziceam "Doamne nu ma lasa sa imi ingrop copilul...". Acum va fi bine, la noi toate. O sa vezi. De data asta ne vom vedea visul cu ochii.
Flavia , m-ai facut curioasa: "cat de mare a fost Dominic?"
Cristina sunt atat de fericita pentru ca fetita mea misca mereu. Chiar radea de mine sotul intr-o zi ca tot il intrebam daca este nomal sa miste asa de mult. Nu vreau sa fie stresata micuta... Eu intr-o zi am baut un pahar cu vin rosu. Micuta mea cred ca va fi tare activa, il loc sa o adoarma vinul, frumusica mea a fost foarte activa, mi-a dansat prin burtica intr-o veselie. Am adormit eu inaintea ei. OOOO, ieri sotul meu a simtit-o miscand. Ce sentiment minunat!
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
21+ poze cu fetita si cu mine
baby_r7 spune:
Cristina, eu evit sa intru prea des aici sa scriu, dar de citit va citesc zilnic.
din februarie de cand am inceput sa intru pe forum nu am avut taria sa vad filmuletul cu ingerasul tau Paul.
am intrat aseara si l-am vazut filmul de 3 ori si nu ma mai puteam opri din plans.
mi s-a parut atat de nedreapta viata si de ieri nu imi pot reveni.
dar nu asta vroiam sa iti spun.
am intrat sa iti spun ca va admir foarte mult pe tine si pe Michelle pt. puterea voastra de a trece peste durere.
eu am pierdut sarcina la 2 luni jumatate si abia mi-am revenit dupa un an.
ma bucur enorm ca te simti bine si ca fetita ta este activa si abia astept sa citesc despre venirea ei pe lume.
cred ca de acolo unde e Paul acum are grija de mamica lui si de surioara lui.
sper ca nu te-am intristat si ca vei fi in continuare o mamica la fel de curajoasa. pe .
Michelle iti doresc din toata inima sa fi cat mai curand .
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA
Michelle81 spune:
Baby-r7-scumpa de tine,nu ai pentru ce sa ma admiri pentru ca nu sunt atat de puternica pe cat crezi!sunt atat de dese momentele cand ma apuc de plans si abia ma pot opri...imaginile cu fetita nu-mi ies din cap,ma gandesc de multe ori ca ar fii trebuit sa o tin in brate mai mult chiar daca inimioara ei nu mai batea,incerc sa caut unde am gresit de am primit o asemenea pedeapsa.Pana am realizat ca e realitate ceea ce mi s-a intamplat a durat atat de mult,chiar si acum dimineata cand ma trezesc,ma mai intreb daca chiar am trecut eu prin asa ceva...dar cand ii vad poaz stiu ca da din pacate a fost realitate si nu doar un cosmar.Nu exista zi sa nu ma gandesc la ce mi s-a intamplat si consider ca nu e drept!Nu e drep sa ni se dea o asemenea durere,e mult prea mult pentru sufletul unei mamici!Stii,cand am nascut eu tot speram ca va fii bine,ca se va incadra in cazurile rare in care s-au inselat medicii...dar nu a fost asa!E greu si cateodata simt ca nu mai pot si plang si plang si sper ca aceasta durere sa mai treaca putin dar...Nu ma admira ca nu sunt puternica,pot spune chiar ca sunt o lasa ca am lasat frica sa-si faca radacina,ca nu pot lupta ca toate fetele de aici pentru o noua sarcina!Iti doresc sa ai un copilas sanatos!!!
baby_r7 spune:
Michelle doar prin faptul ca inca esti aici este o dovada ca ai putere, nu te subestima si ai sa vezi ca DD iti va da putere sa iti videci ranile sufletesti si cand vei fi pregatita iti va da dinnou un .
eu anul trecut de revelion nu stiam ca sunt gravida(2005-2006) dar m-am rugat sa fiu si cand am aflat ca sunt am fost cea mai fericita, din pacate sarcina mea care era gemelara s-a oprit din evolutie, mai intai unul la 2 luni si peste 2 saptamani si cel de-al doilea. pe 13 febr. s-a facut un an de atunci si chiar si acum plang sa stii.
durerea nu trece niciodata ci pur si simplu o acceptam noi in viata noastra si invatam sa traim cu ea.
in august anul trecut dupa pierderea sarcinii din febr., m-am operat de chist pe ovar, care era sa dea in cancer.
de ziua mea eram in spital( pe 3 aug. m-am operat si pe 4 am facut 27 de ani) si a fost cea mai grea aniversare pt. ca mi-am dorit sa fiu gravida de ziua mea si am simtit un gol enorm.
dar sotul a fost non stop alaturi de mine si m-a sprijinit tot timpul si datorita lui am trecut prin toate.
ZILELE ASTE MI-A SPUS CA E MANDRU DE MINE CA AM TRECUT PESTE PROBLEMELE DE ANUL TRECUT SI SA STII CA ABIA ATUNCI AM REALIZAT CA IN SFARSIT POT PRIVI SPRE VIITOR SI MA POT GANDI LA UN .
sper sa raman gravida cat mai curand si chiar de voi trai cu spaima ca s-ar putea intampla ceva rau cu meu , ma voi ruga sa fie bine.
eu si pe masa cand am fost sa ma curate tot ma gandeam ca poate mai e o seansa cu toate ca sarcina am eliminat-o acasa in baie si am tinut micul suflet in mainii..
vei vedea ca va veni si pe strada noastra a celor care pierd copii , o data si va fi bine.
te mult si sper ca iti vei reveni curand!!!!!!!!
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA