Durerea unei pierderi de sarcina (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Nana, ti-am vazut copilasul, sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos!!!! Tu cum mai esti, s-au terminat greturile?

Flavia, sa stii ca imediat veni la ski la tine, nu spune de doua ori…Eventual facem schimb, tu vii la mine in vacanta, in timp ce eu sunt in Canada. Te-as fi invitat eu cu placere la mucenici, am facut o gramada. Am crezut ca ii vor arunca, dar de unde, azi s-au terminat. Au iesit tare buni. Nu stiu de ce nu ma mir ca in luna a 9 a tu faceai cozonaci. Dupa ce am vazut poza cu lopata, nu ma mai mira nimic la tine. Dominica e un scuuuuuuuuump, sa va traiasca! Mi-au placut mult de tot pozele, sunteti o familie fericita! Impotriva racelii mai e bun si usturoiul, nu stiu daca iti place, eu sunt moarta dupa el, dar sotul nu suporta mirosul,asa ca mananc mai rar…Ma bucur ca nu ai diabet de sarcina, mai poti inca manca ceva dulciuri, plus ca mie nu mi se pare ca ai luat multe kilograme.

Mari, un pentru printesele tale si pentru tine. Iti tin pumnii sa iasa asa cum vrei tu in privinta nasterii! Da, saptamana aceasta astept uratii, sper sa nu vina, vom vedea…

IreneCam, din tot sufletul sunt alaturi de tine, imi pare rau pentru suferinta pe care o traiesti.Asa cum ai vazut deja, noi formam aici un grup de fete care a trecut prin nefericinta experienta a pierderii unei sarcini. Unele dintre noi au pierdut-o devreme, altele mai tarziu, dar durerea este aceeasi, asa ca vei gasi mereu un sprijin pe aceasta sectiune a forumului. Foarte interesanta ideea ta in privinta cartii.

Michelle, fii mai optimista, sunt sigura ca o sa fie bine la medic. E bine ca te-ai hotarat sa mergi la unul bun, iti tin pumnii.

Lilirusu, imi pare tare, tare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Eu nu stiu prea multe despre bolile genetice, sper sa gasesti raspuns la intrebarile tale si sa poti duce o sarcina pana la capat cat de curand! Multa putere iti doresc!

Mihaela Amalia, sper sa gasesti puterea de a merge mai departe, sa nu te lasi doborata, data viitoare va fi bine!

Cristina Ana, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si sa se nasca cat mai usor! Asa este, sunt foarte fericita ca merg acasa, numar zilele..

Cristina 26, un pentru micuta ta dansatoare. Ma bucur ca e bine si ca tu esti optimista!

Baby r7, sa te ajute Dumnezeu sa iti indeplinesti visul cat mai repede!

Fetelor, m-am intristat sa vad ca lista noastra, in loc sa se micsoreze, creste… As vrea atat de mult sa nu mai citesc ca si alte fete trec prin “durerea unei pierderi de sarcina”, dar din pacate aceasta este viata, trebuie sa invatam sa traim cu durerea noastra si sa nu ne pierdem speranta ca intr-o zi vom fi si noi mamici. M-am uitat in seara aceasta la antena 1, la o emisiune cu copii care vor sa fie vedete. Am inteles ca nu e chiar noua, dar nu am vazut-o pana acum. M-am emotionat asa tare, am vazut o fetita pe care parintii au alungat-o de acasa impreuna cu sora ei, ajungand la un camin, unde au parte de atentie si dragoste. Cu toate aceastea, ele tot spera ca intr-o zi mamica lor va veni sa le ia inapoi. Ma gandeam ca eu as da ORICE sa am un copilas, iar alti parinti nu stiu sa aprecieze minunea pe care au primit-o de la Dumnezeu. Din pacate, viata e asa nedreapta uneori….

Va pup mult si va doresc o saptamana cat mai buna!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Roxana, este greu sa supravietuiesti o drama atat de mare ca a noastra. Domne, de atate ori ma intreb si eu de ce a trebuit sa se intample asta... sunt multe intrebari fara raspunsuri care ne bantuie sufletele...
Poate vi s-a intamplat si voua, dar mie cand mi-au spus ca copilul nu mai are nici o sansa de supravietuire iar respiratia artificiala i va prelungi suferinta, am simtit cum ma ridic deasupra camerei si ascult de undeva de sus ceea ce spune dr. Mi se parea ca nu era vorba despre mine, ca priveam suferinta unei mame care isi pierde copilul...imi era atat de mila de ea... a trait asa cateva zile, parca pluteam... cand mi-am dat seama ca este vorba de mine m-a cutremurat gandul ca am inebunit. Acum cred ca a fost doar instinctul de aparare a organismului... nu stiu, ceea ce stiu este ca a fost tare ciudat...
Imi amintesc ca am citit o carte despre o mama care si ea isi pierduse copilul, iar sentimentul acela ciudat l-a avut si ea... cat de trist!
Este 1 am la mine, scuze daca nu fac prea mult sens sau sar de la un subiect la altul.
Roxana, ma bucur ca vrei un bebe, sa dea DD sa fie intr-un ceas bun si sa se intmple curand
Michelle pregatita cu tot sufletelul tau pentru un nou bebe nu cred ca vei fi niciodata (poate nu stiu eu ce vorbesc, poate ca eu nu am asteptat sa fiu pregatita pentru fetita ~ dar acum o am si imi aduce atat de multa mangaiere) sau poate toate se intampla la monentul potrivit iar noi nici nu ne dam seama.
Andreeea16, este foarte trist cand parinti isi parasesc copii... mama mea a murit cand aveam eu 2 saptamani, imi amintesc cat de greu imi era sa inteleg moarte cand eram foarte mica... eu tot speram ca va aparea de undeva... ca toti cred ca ea a murit dar nu e asa... Dar am crescut si am incetat sa mai sper la asta (stiam cat de inrealistic este), apoi nu m-am mai ganti la ea mult timp, poate si pentru faptul ca nu am cunoscut-o niciodata. Dar cand l-am pierdut pe Paul, i-am simtit lipsa la fel de mult ca atuci cand copil fiind o asteptam sa vina la mine si sa imi spuna "sunt aici cu tine". Imi e asa de dor de baietelul meu .
Va pup dulce pe toate .

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

21+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata dragele mele,
In sfarsit am terminat lucrarea de licenta si mai am un ultim examen pe 30 martie. Pana atunci incerc sa imi intru in ritm si sa vad ce voi face.
Aseara m-a apucat jalea. Saptaman trecuta am fost fffffff ocupata si nu am avut timp sa ma gandesc. Ma uitam la TV la un film si la un moment dat m-a apucat plansul si am tinut-o asa vreo ora jumatate. Asa de rau am plans incat am si varsat putin. Noroc ca sotul meu dormea deja si nu m-a auzit pt ca altfel s-ar fi suparat nitelus. Nu mai stiu ce sa mai fac si cum sa ma mai comport. Nici nu stiu daca mai sunt hotarata sa imi schimb jobul pt ca asta ar insemna sa aman laparoscopia si rezultatul concret al eventualelor mele probleme. Sunt atat de confuza si ma simt asa de rau incat simt ca nu imi voi gasi linistea curand.
Pupici tuturor si o saptamana cat mai linistita va doresc

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Salutare, fetelor!
Imi pare rau ca nu am mai putut scrie, dar v-am mai citit din cand in cand. Sunt ff incarcata la serviciu, iar acasa nu am net inca. de-abia reusesc sa va citesc.
Imi pare rau pentru toate fetele noi care au ajuns aici, pentru povestea lor trista care le-a facut sa ne mareasca lista, si daca as avea un pic de experienta sau cunostinta despre cele ce li vi s-a intamplat,v-as scrie fara ezitare, dragelor. Nu pot decat sa va trimit si eu un gand bun si o incurajare tuturor fetelor care au suferit o pierdere de sarcina, un bebe. Nu o sa le enumar de teamma sa nu uit pe vreuna. Va pup pe toate si sper sa gasiti raspunsuri aici, in sfaturile fetelor minunate de aici.
Am rams datoare cu un raspuns lui Kalosalina, stiu ca m-ai intrebat de analiza la toxoplasmoza. IgG este 1284 UI/ml, IgM este 0.40 CO index.
azi merg la alt medic, celalalt mi-a zis ca valorile sunt bune, ca sunt imuna la toxoplasmoza, adica am facut-o.sa vad ce imi zice si acesta si te tin la curent.totusi eu ma citit ca si imunitatea cu titru mare tb tinuta sub observatie, cum, de ce nu mai stiu. sper sa ma lamuresc azi, ca celalalt era cam expeditiv, dadea raspunsuri in doi peri.
Mirela, tu ce-ai mai facut? a venit CM-ul?
Laura, nu fii dezamagita, o sa ramai tu, paraca spuneai ca si ultima data ai ramas din a 2a luna? iti tin pumnii!
Michelle, nu mai fii trista, iti doresc sa scapi de teama asta, eu stiu ca o sa fiu cu adevarat fericita cand o sa imi tin bebele in brate.
va pup pe toate chiar daca nu v-am nominalizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Lilirusu, si sper sa treci cu bine peste momentele astea groaznice. Acum e foarte important sa afli ce s-a intamplat, ca pe viitor sa poti lua masuri! Sper ca soarta sa se revanseze fata de tine cat mai curand!

Mihaela Amalia, e normal sa plangi sa fii distrusa! Acum e momentul sa jelesti, asa ca nu tine in tine durerea asta! Noi suntem aici daca ai nevoie de ceva!

Cristina_ana, felicitari ! Asadar o sa ai un nazdravan! Ce bine ca e totul ok si la tine! Imi plac asa mult vestile bune! Multumesc si pentru incurajare!

IreneCam, e bine ca ai reusit sa ajungi acolo, chiar daca ti-a fost greu! Sper ca astia sunt primii pasi catre vindecare!

Cristina26, ce frumos povestesti de printesa ta! Si imi place sa te vad asa optimista! Parca ma mai imbarbatez si eu si imi zic: hai uite, de data asta trebuie sa fie totul ok!

Andreea, si zi asa: au iesit super buni mucenicii? Si eu am fost la o matusa de-a mea si cu toate interdictiile pe care le am pentru dulciuri nu m-am putut abtine si tot am mancat vreo 2! Si tare erau buni!! Iti multumesc din suflet pentru gandurile bune!

Catty, daca e nu e foarte urgenta decizia, eu zic sa mai amani putin, pana te linistesti! Discuta si cu sotul tau! Incearca sa-I explici prin ce treci, caci sunt convinsa ca el te poate ajuta mult! Plansul sa stii ca face bine, mai reusesti sa elimini din stresul ala care se tot acumuleaza!

Laura ! Ce m-as bucura sa primim vesti bune de la tine!

Ileana, cum stai cu bagajele? Ai inceput sa strangi? Esti in continuare ok, da?

Flavia, ma bucur ca esti mai bine! Intr-adevar se vede pe fericirea pe fata ta! Si imi place la nebunie poza cu lopata, desi trebuie sa te cert putin ca ai exagerat! Bine ca e totul ok!

Mirelush, sa vina cat mai repede!

De Chantal mai stiti ceva?

Mari 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Buna fetelor!

Cu durere in suflet ma alatur si eu voua. Sarcina mea s-a oprit in evolutie la 6 saptamani, si pentru ca nu am avut nici un simptom ca ar fi ceva in neregula am descoperit acest lucru abia la 10 saptamani. Am fost chiuretata pe 3 martie, fizic m-am refacut dar mai ramane psihicul care deocamdata este la pamant.

Ajutati-ma cu un sfat: ce analize ati facut voi cele care ati trecut prin asa ceva, cand ati ramas insarcinate din nou?

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Printze imi pare rau pentru pierdrea ta si cu atat mai mult cu cat a trebuit sa treci si printr-un chiuretaj si in cazul asta tre sa mai astepti (din cate stiu eu) 2 cicluri ,
nu stiu la ce medic mergi in Br. sau in galati, dar parerea mea e sa-ti faci cel putin toxoplasmoza acum sa o faci, nu cand ramai insarcinata data viitoare, in cazul in care doamne fereste ai toxoplasmoza ,trebuie tratata inainte de a ramane iara insarcinata.
pupici si fruntea sus, o sa fim si noi mamici in curand

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Sunteti minunate fetelor.
Michelle cand te vad cu atata optimism parca imi mai trece un pic din suferinta.Cu siguranta ca va rasari si pe strada ta soarele, si cu siguranta atunci cand o va face va straluci ca niciodata pana acuma.

Va doresc la toate cat mai repede cu un bb sanatos si frumos.Si sper sa nu ni se mai alature si alte foste mamici

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Tare rau imi pare de fetele care au ajuns pe listuta asta. Sper sa gasiti puterea de a merge mai departe si sa aveti curajul de a mai incerca.

Fetelor nu va scriu in parte ca sunt cu dureri de cap si greturi de cateva zile...daca tot ma chinuie sper sa slabesc macar.
Va pup
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mihaela amalia, sa-ti traiasca papusica, e o scumpete de fata, te va ajuta sa lupti, sa mergi mai departe, cel putin la mine asa a fost!te-am pus pe lista, as fi preferat sa nu trebuiasca s-o fac, dar acuma abia astept sa te trec gravida acolo! curajul vine, frica ramine acolo undeva, dar eu, alaturi de fetele minunate de aici mi-am gasit curajul sa incerc la 3 luni dupa ce am pierdut sarcina, si nu-mi pare rau nici un moment cind simt cum creste viata din mine! frica, am inchis-o undeva si cind iese la iveala uite asa fac cu ea sa fuga la locul ei!

cristina, iubito felicitari din suflet ptr putulica, imi aduc aminte cind ai spus ca poate medicul se inseala dar eu nu, asa ca ma bucur c-a ramas tot baiat, iti va aduce multa bucurie, va fi frumos(n-are cum altfel) si iubaret ai sa vezi! poate iti doreai la inceput fetita ca cel pierdut era un baietel, dar de data asta va fi bine, ai sa vezi!nu-ti fa griji ca un pahar de ceva nu-l ameteste! si mie mi se mai intimpla sa gust putina bere(1 paharel).

IreneCam, nu pot sa te ajut ca nu stiu cum e in cazul cind nu a fost botezat, dar mi se pare atit de nedrept.....am o prietena a carui tata e preot in Moldova si voi intreba ce si cum e!te-am pus pe lista, desi as fi preferat sa nu fie nevoie, acuma iti doresc curaj, vorbeste despre ce ti s-a intimplat, nu e nevoie sa scri nimic vesel ca subiectul in sine nu e deloc vesel, spune tot ce vrei aici, vei gasi intelegere si alinare!

mirelush, nu te panica, daca nu singerezi si nu ai dureri nu e semn rau, vine el ciclul!tin pumnii sa vina cit mai repede sa scapi de un stres!te astept cu rezultate bune!

michelle, merci mult de urari, de ieri am inceput sa fiu putin mai bine, noroc ca nu am facut febra, am baut sucuri de citrice stoarse de mine, si vad ca sint pe calea cea buna! s-a mai si incalzit vremea, -1C, Dominic e bine, asa ca sintem pe calea cea buna!ai grija de tine, stii ma gindeam la ce i-ai scris lui mihaela amalia, si ma gindeam sa-ti zic ca ptr mine sarcina de acuma nu mi-a umplut golul lasat de pierderea celeilalte, golul ramine, dar am vrut sa-i fac un frate sau sora lui Dominic, si faptul ca acuma am alte prioritati, ma gindesc la sarcina asta, la viata noastra cu 2 copii, la viitor, asta m-a ajutat sa-mi canalizez energia pe ceva pozitiv in loc sa las golul acela sa devina o prapastie!sper ca sint coerenta in ce spun! sper ca tu nu vei lasa golul sa devina prapastie, meriti atit de mult bucuria de a fi mama!

cristina26,ce frumos spui De data asta ne vom vedea visul cu ochii. Dominic e ce am mai scump pe lume, dar acuma mi se va implini visul a doua oara!(am voie nu?)Dominic a avut 4.145kg la nastere!si al meu are zile cind misca asa de mult si de tare ca si eu ma intreb oare e normal, sotul ride si zice cu tine nu e bine nicicum, cind nu misca e bai, cind misca iar nu e bine!ma bucur tare mult ca sotul tau a simtit-o pe miscareata!imi pare tare rau ca nu ai apucat sa-ti cunosti mama, nimic n-o poate inlocui, dar lasa ca fetita ta te are pe tine!

baby, asa este invatam sa traim cu durerea!imi pare tare rau prin ce ai trecut si tu! si eu am fost operata de chist ovarian suspect de cancer!e ff bine ca sotul tau e alaturi de tine, nici eu nu stiu ce ma faceam fara sotul meu!iti doresc sa ramii gravida in curind si sa-ti stringi copilul in brate de data asta, si sa stii ca frica va fi pe perioada sarcinii, dar vei invata sa traiesti cu ea, si s-o stapinesti ptr ca rezultatul de la final va merita tot efortul!

andreea, chiar mi-ar facea mare placere sa veniti pe la noi, acuma ca avem unde sa va si tinem!merci de aprecieri la poze, anul asta sigur nu voi face cozonaci, chiar zicea si medicul meu ca la o a doua sarcina e mai greu, obosesti mai repede, etc, si nici nu mai sint atit de tinara!nu-mi place usturoiul decit fiert, crud imi da greturi, dar beau suc stors de citrice in fiecare zi, si-i dau si lui Dominic, cu kg da, nu am pus mult, dar nu ma bucur ca si la Dominic am pus 8 pina in luna a 7-a si apoi tine-te bine in total am pus 21!pe cind tre sa faci un test?cred ca abia astepti sa pleci!vei avea o vacanta tare frumoasa!of tare trista emisiunea aia, din pacate sint copii orfani in lume!

catty, nu cred ca e bine sa-ti ascunzi ce simti, nici de sot nici de altii, imi aduc aminte dupa ce am pierdut sarcina mi se intimpla sa merg pe strada si deodata sa cad jos ca ma lua o durere de burta....ca sa-mi dau seama ca de fapt era la mine in cap durerea, nu locala la burta, e normal sa simti asa, e o etapa in doliu, nu e bine sa te ascunzi, vei suferi singura si mai mult timp!ca se supara ca nu se supara sotul tau durerea ta exista e reala.

mari, merci de aprecieri la pozele mele, astept si eu poze cu tine!cind refaci glicemia?

printze, imi pare tare rau ca ai ajuns aici si tu! curaj mult iti doresc!eu, am pierdut sarcina la 12s, nu am facut nici o analiza, toxoplasmoza aici nu-ti da, ca zice ca si daca nu o ai o poti lua in sarcina, si ziceau ca avind in vedere ca am deja o sarcina dusa la termen nu se justifica investigatii, ca sarcina pierduta e o pura intimplare! fetele te vor lamuri mai mult cu ce teste au facut ele!

joahnna, nu-ti fa tu griji de kg ca vei scapa de ele dupa, imi pare tare rau ca au venit greturile, dar lasa ca scapi curind de ele!

mina, ce mai faci ca nu ai mai zis nimci de ceva zile!

della, se apropie cu pasi mari aprilie! ai hotarit ceva?

chantal, o veste buna, ceva?

of fetelor parca ma sufoca valul asta de tristete, faptul ca a lovit durerea asta atitea fete odata ! astept vesti bune ca sa ma echilibrez!
va pup pe toate!

Flavia 26+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput