Durerea unei pierderi de sarcina (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor! Imi pare asa rau cand vad cate fete sufera...de ce oare se intampla astfel de lucruri?
Printze imi pare foarte rau! Iti doresc sa ai multa putere sa treci peste aceasta durere si sa nu-ti pierzi speranta.
In legatura cu analizele,eu stiu ca dupa 3 sarcini pierdute se incep anumite investigatii.Sa faci totusi toxoplasmoza.Mie mi-a dat si analizele pentru depistarea sindromului antifosfolipidic pentru ca am mai pierdut o sarcina.
Am citit ca foarte multe sarcini se pierd din aceasta cauza,din pacate!

Flavia mersi de incurajari,trebuie sa vina el,doar nu se tin lant problemele de mine!
Ma bucur ca lucrurile au intrat pe fagasul normal.Multi pupici pentru tine si pentru Dominic care este un scump!

Michelle ce mai faci?Esti bine?

Chantal sper ca atunci cand vei intra sa ne dai vestea cea mare!

Andreea,Laura va tin pumnii sa fie bebe luna asta!Cred ca mai aveti putin pana la testare,nu?

Fetelor,va pe toate,nu ma simt prea bine,m-a luat gripa!
In fiecare an in martie "trebuie"sa racesc!Ma doare capul,imi curge nasul si am si febra!
Ma duc sa ma bag in pat!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Mirelush, uite un de la noi, ca sa te faci bine cat mai repede!

Printze, si multa putere sa reusesti sa treci peste momentele astea cumplite!

Andreea, tin pumnii ca saptamana asta sa vii cu vestea buna!

Flavia, saptamana viitoare repet testul! Te anunt cum stiu ceva concret! Bine ca s-a mai incalzit si la voi putin!

Mari 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

printze imi pare rau ca ai ajuns si tu pe aceasta lista.
mie mi-au dat sa fac toxoplasmoza. asta e analiza care se face de obicei, insa alte fete de aici au mai facut si listeria, citomegalovirusul.mie mi s-a spus sa astept 3 luni inainte de a concepe alt bebe.
dar medicul tau, ce ti-a recomandat?
iti doresc sa treci peste ce ti s-a intamplat si sa o iei de la capat cat mai curand si sa fie totul bine.

fetelor,am si eu o nedumerire, mi-a zis medicul ca am imunitate la toxoplasmoza, asta inseamna ca am facut-o. dar eu nu stiu cand am facut-o. se poate sa o faci fara sa stii si daca n-am stiut va dati seama ca nu am tratat-o. nu mai inteleg nimic, o sa intreb si alt medic dar pana atunci, spuneti-mi si mie parerea voastra.
pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

lindushcase pare ca da exista posibilitatea sa facem boala fara ca sa stim ...nu stiu cum se manifesta...dar si eu sunt foarte imuna...Eu am cam avut contact cu pisicile ca si ai mei au vreo 2 bucati si socrii una si tare dragi imi mai sunt. Ma gandesc ca sigur ele sunt devina in cazul meu ..dar tot mai bine asa sa fim cu anticorpi decat sa nu fi facut deloc boala si acu sa stam cu grija sa nu ne loveasca ...sau n-am dreptate?
Voi ce ziceti fetelor? Nu m-am mai gandit la toxo daca medicul mi-a zis ca sunt ok sau ar trebui sa imi fac griji?
va
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Va multumesc tututror pentru compasiune.

Deocamdata abia maine merg la controlul dupa chiuretaj si cred ca atunci voi putea sa intreb si alte date ca atunci nici nu m-am gandit. M-am gandit sa-mi fac toxoplasmoza si poate si celelalte analize, dar nu stiu deocamdata daca si unde se fac in Braila.

Pepsi si eu ca si tine mai am o sarcina dusa la termen, fara nicio problema, mai am o fetita de aproape 3 ani, de-o varsta cu baietelul tau. Dar problema este ca imi fac griji, si mi-e teama sa incerc din nou. Oricum o sa astept cateva luni bune inainte sa incercam.

Ela marea problema pe care o am acum este ca nu stiu la ce medic sa merg pe viitor. Doctorita care mi-a facut chiuretajul este buna dar in varsta, pensionara, fara contact cu spitalul, deci nu te poti baza pe ea la cezariana (eu mai am o cezariana asa ca nu am alta solutie), asa ca trebuie sa ma reorientez. Problema este ca in Braila greu gasesti un medic adevarat. O sa ma mai documentez ca data viitoare sigur trebuie sa fie bine!!!

tuturor si putere de a merge mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby77 spune:

Dragele mele,
Va citesc din 19 august 2006, data la care mi s-a intamplat si mie nenorocirea pe care toate o cunoasteti. Pe scurt, sarcina oprita in evolutie, 12 saptamani, avort spontan. A fost ca un fulger, avand in vedere ca era prima sarcina si mult dorita si de mine si de sotul meu. Desi nu mi-a spus nimeni in urma chiuretajului cred ca era baietel. La data aceea, m-am apucat si am citit din urma tot ce s-a scris pe acest subiect. Va stiu pe toate si v-am citit necazurile si bucuriile cu sufletul la gura. Am incetat prin noiembrie sa va mai citesc, probabil ca atunci "m-am vindecat" de pierderea suferita. Nu am avut niciodata curajul sa scriu, si am spus ca o voi face doar dupa ce raman din nou insarcinata. Inca nu sunt, dar am descoperit motivele, am facut analize, am fost la o gramada de medici, am inceput tratamentul (homeopat) si sper sa pot concepe un copil in curand. Vreau doar sa va multumesc ca dati o raza de speranta tuturor care sufera. Azi mi-am facut curaj si am citit listuta voastra de la inceput, si desi vad cu durere ca s-a lungit, vad si cu bucurie ca din ce in ce mai multe sunteti insarcinate din nou. Vreau si eu pe listuta voastra daca se poate. Si sper din tot sufletul ca in curand sa apara o si in dreptul meu.

Va doresc copii frumosi si sanatosi
Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Gaby si sunt sigura ca Doamne Doamne iti va darui un puiut repede de tot, si o sa iti expui cu mandria burtica pe aici!

Si eu sunt in aceiasi situatie ca tine, o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani, un chiuretaj, si durerea imensa de dupa. Inca sunt in ceata, nu stiu ce trebuie sa fac in continuare. Am vazut ca ai scris ca tu ai descoperit cauza si te-as ruga din suflet sa-mi spui si mie cum? ce analize ai facut? ce tratament urmezi acum?

Pepsi tu cat ai asteptat pana sa ramai insarcinata din nou? Ai urmat un tratament de sustinere a sarcinii?

Va pup, sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Gabi imi pare rau ca si tu treci prin aceasta durere!
Important este ca ai descoperit cauza si acum stii ca ai eliminat-o.Sa dea DD sa ramai insarcinata cat mai curand si sa fie totul bine.

Printze mie mi-a zis medicul sa astept 2 CM si apoi putem incerca din nou.

Mari mersi!Un mare pupic pentru cele 3 printese si pentru mamica lor!

Fetelor eu acum mi-am dat seama ca la toxo am avut bifat doar IgM.Din cate stiu acesta arata doar daca am infectia in prezent,nu?
Dar nu pot sa stiu daca sunt imuna. Este foarte important sa le fac pe amandoua?

Va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna fetelor,va citesc mai rar acum ca stam in pat,si nu stam degeaba,tensiunea mea e acum 14/9 tot e mare dar fata de 16/10 e mai bine,in schimb pulsul e f mare 112,saptamana viitoare cred ca mergem sa-l vedem iar pe bebe,depinde cand luam analizele.
Imi pare rau pt fetele noi ca a trebuit sa ne cunoastem asa.
Michelle tu nimic,graviduta ceva?
Mirela ti-am zis mie ciclu mi-a venit la fix 6 saptamani.
Ne ducem in pat,va pupam.

Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

joahnna tie cat ti-a iesit IgG-ul? e bine ca suntem imune, dar parca mi-e teama si de imunitate cu titru mare pt ca am citit pe net ca tb tinuta sub observatie, dar de ce nu mai stiu.
gabi imi pare rau ca ai trecut si tu prin asa ceva. sper sa te vad si pe tine graviduta cat mai curand
mirela si eu stiam ca IgM arata daca ai infectia si IgG daca esti imuna.
printzear fi bine sa iti iei trimitere pt analize si de la medicul de familie. cred ca se poate, nu stiu exact, dar incearca si intretimp iti cauti si un ginecolog bun.
va pup pe toate , va las ca sunt la serviciu

Mergi la inceput