Durerea unei pierderi de sarcina (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fetelor dragi, nu am avut eu probleme, ci IreneCam. am postat doar mesajul ei.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

NanaMotoc-iniferent ce va fi:fetita sau baiat sunt sigura ca bucuria sotului si a ta va fii la fel de mare,important este sa fie sanatos.
IreneCam-imi pare atat de rau pentru ce ti s-a intamplat,e foarte dureros si mai toate fetele cunoastem din pacate aceasta durere!Nu exista cuvinte de consolare,as vrea sa iti pot spune ca durerea va disparea dar nu pot...eu am pierdut-o pe fetita noastra la 24 saptamani si stiu cat de dureros este!Poate ca e mai bine ca nu l-ai vazut pe puiut...nu stiu ce sa zic,eu am vazut-o pe fetita noastra micuta fara suflare si am crezut ca mor acolo langa ea...Iti doresc multa putere sa mergi mai departe,ai sa vezi ca faptul ca scrii aici te va ajuta mult pentru ca aici sunt numai fete EXTRAORDINARE!Sa nu crezi ca sotul tau trece mai usor ci dn contra eu cred ca sufera la fel de mult ca tine numai ca-i barbat si nu vrea sa arate!Sa stii ca si eu m-am gandit la aceasta idee cu cartea.Eu am o astfel de carte dar in germana!
Mirela-asa este,oriunde am merge durerea ne insoteste,nu putem fugi de ea...Mai ai putin si vei primi rezultatele si aisa vezi ca totul va fii bine!
Elaa-off imi pare atat de rau ca ti-au venit uratii,lasa ca va fii luna viitoare,eu cred ca cele doua linute astepta sa fiti colege de-odata mai multe!
Kaloselina-iti doresc si eu numai bine si sa te aud si pe tine in curand din nou gravidutza!
Ligia-miha-of Doamne cate cazuri...nici nu mai stiu ce sa spun,imi pare atat de rau pentru micutul tau...nu mai am cuvinte daca ma credeti!
Pepsi-ma bucur ca testul a iesit bun!Nu stiu daca va mai trebui sa-l repeti...Off gripa asta iar nu.ti da pace!sper sa te insanatosesti cat mai repede si sper sa nu faci febra!esti o mamica model sa stii ,din toate puctele de vedere!
Cris27-atat de frumos ai scris.asa este Dumnezeu ne-a trecut prin incercari atat de grele...Oare de ce??Nu merita NIMENI aceasta durere....
L5845-multumesc pentru floricica!Esti tare draguta!sa ne anunti cand iti faci testul,eu am sa-ti tin pumnii sa fie pozitiv!!
Cristina26-si eu iti doresc ca toate dorintele sa devina realitate si sa ne trimiti peste cateva luni poze cu printesa ta frumusica ca mamicaŽin bratele tale!
Jojo-miha-cum mai esti?ai gasit alt cardiolog mai bun?
Chantal-te rog eu mult sa ne mai scrii sa stim cum esti!
Laura Ioana-si pe mine ma doare sufletul cand aud din nou de fete care au trecut prin astfel de cazuri...Sa dea Dumnezeu sa fim toate fericite impreuna cu copilasii nostrii odata cand vrea EL!
Va imbratisez pe toate fetele de aici,puternice si sufletiste!
Fetele mele dragi eu m-am reprogramat pentru control(pe 30 martie) la o alta doctorita privata foarte buna.Ia 85 de euro pt un consult dar merita!Sa speram ca e totul in regula ca nu v-oi primi vreo veste proasta!Parca mi-e frica de orice medic acum de cand mi-am pierdut fetita,mi-e frica sa nu ma loveasca din nou cu vreo veste groaznica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna dimineata dragele mele dupa cum stiti azi Z2, insa psihic sunt ceva mai bine, prima zi ma doboara, dar din pacate nu am cu cine sa ma cert si merg mai departe, acum insa vreau sa va cer si voua parerea: am un ciclu super regulat, in ultimele 3 luni a venit exact in ziua 29 la pranz, de curs curge destul de mult, problema e ca nu stiu de ce analize sa ma apuc, sa ma apuc de luat tot felul de chestii naturiste, am auzit ca astea deregleaza, duphaston luam cand nu-mi venea ciclu, habar nu am cu ce sa incep investigatiile si imi este si groaza sa o iau iar prin medici si sa-si dea toti cu parerea sau sa-mi spuna ca nu am nimic si sa ma duc acasa, ca astia de aici din oras cand te vad ca esti disperat dupa un bebe incep sa-ti dea de facut tot felul de analize care nu au nicio treaba numai de dragul de ati lua banii, am trecut prin asta in 2005 pana in 2006 cand am ramas insarcinata, acum insa speram sa raman mult mai usor........
va multumesc si sper sa ma luminati cu ce sa incep
pupici
P.S e a treia luna de incercari

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Buna fetelor,va rog primiti-ma si pe mine la aceasta rubrica.Sunt tare suparatata si psihic distrusa,pt ca dupa 12 saptamani de sarcina,care a evoluat cu sangerari la inceput,dar cu tratament bebe a crescut,ia batut inima si eram tare fericita,am facut eco de 12 saptamani si diagnosticul a fost groaznic.Bebe avea malformatii la inima ,abdomen si cap,am avut pliu nucal mare peste 6,5,am facut 3 eco la dr diferiti si diagnosticul a fost acelasi.Ieri mi s-a recoltat lichid amniotic si vilozitati din placenta ca sa stim ce a avut sigur bebe si apoi mi-a intrerup sarcina.Astept rezultatul peste 2 saptamani si o sa ne facem eu si sotul analize genetice.Mentionez ca anul trecut in septembrie am m-ai pierdut o sarcina oprita in evolutie.Acum exista un mare semn de intrebare ,daca amandoua au aceeasi cauza.Problema mea era alta,am o malformatie uterina,uter didelf si aceasta imi putea creea probleme,nu m-am gandit niciodata ca as avea si alte problema.Astept rezultatul si atunci iau o decizie.A mai avut altcineva sarcini piedute de cauze genetice si pana la urma sa nasca un copil sanatos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ela imi pare rau pentru Z1. Nush ce pana mea ramanem asa greu Tre sa luptam mai cu foc!
Io m-am apucat de luat naturiste si ma cam iau de cap, ca sunt hidralcoolice Ma gandesc ca nu le-am luat cum trebuie, cred ca tre' sa fac pauza intre ele (am luat branca ursului si imediat extract de fructe de soc). Acu ma simt hiiigh

Lilirusu imi pare rau Chiar nu stiu ce sa-ti raspund! Offf nu mai am cuvinte.....imi pare foarte, foarte rau! Sper sa gasesti raspuns la intrebarile tale, sa afli daca sunt probleme genetice, dar sper sa fi fost doar o nefericita intamplare si sa puteti avea copilasi sanatosi Sa te intareasca Dumnezeu sa poti sa-ti revii cat mai repede

Michelle nu sta cu teama, ca nu are ce sa-ti spuna de rau la control!

Ligia imi pare rau! Sper sa-ti revii si sa poti sa o iei de la inceput! Ai fost foarte curajoasa

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fetelor cu parere de rau ma incadrez si eu in listuta voastra cu o SEU de 8+, ieri am venit de la spital unde sambata trecuta, ajunsa la urgenta am suferit interventia chirurgicala...
Cat am fost in spital totul a fost bine (dpdv psihic), dar de cand am ajuns acasa imi vine sa plang intr-una...
Totul parca a fost un cosmar, dar totusi am dovada ca nu e chiar asa.....................dovada unui gol in mine.......

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

mihaela amalia imi pare tare rau ca ai trecut prin aceasta durere. Este atat de greu cand pierzi o sarcina mult asteptata. Multa putere!
Lilirusu, imi pare tare rau pentru bebelusul tau. Imi dau si eu cu parerea ce ar putea fi, eu cred ca este trisomie 18 sau 13. Daca era sindromul down (trisomie 21) pliul nucal nu era chiar asa de mare (dar nici acesta nu poate fi exclusa). Sper sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale si iti doresc multa putere sa poti merge mai departe.
Ela daca este doar a 3-a luna de incercari cred ca ori si ce dr ar recomanda sa mai incerci pentru cel putin 6 luni sau un an. Iar daca nu reusesti atunci sa incepi tratament. Nu prea stiu sigur, poate fetele stiu mai bine ca mine. Eu nu am avut probleme de genul asta.
Michelle o sa iti tin pumni pe 30 martie. Sper sa primesti doar vesti bune. Gandeste pozitiv, se zice ca gandirea pozitiva atrage energie pozitiva.... Abea astept ziua de 30 marite.
Flavia ma bucur mult ca testul de glicemie ti-a iesit bine. Eu nu cred ca este necesar sa il refaci decat daca incepi sa vezi ca iti ies alunite multe pe gat si dr se ingrijoreaza de marimea bebelusului. Am vazut pozele cu tine, nu imi vine sa cred ca ai dat atat de multa zapada la o parte singura. Data viitoare cand ninge si esti graviduta cred ca o sa fie bine sotul sa te tina inchisa . Esti tare frumuoasa si radiezi de fericire. Ai grija de tine, burtica, Dominic si sot.
IrineCAM imi pare foarte rau pentru bebelusul tau. Paul si el a avut probleme cu inima... este foarte greu. Dumnezeu sa iti dea putere.
Elaa sa speram ca luna viitoare o sa ne dai vestea cea mare.
Sa ne ajute DD sa avem multe gravidute noi si bebelusi sanatosi.
Va pup dulce pe toate.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

20+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,ma doare sufletul cand vad atata tristete,atatea fete care trec prin durerea unei pierderi de sarcina. Doamne,oare de ce se intampla astfel de lucruri? Nu am cuvinte...
Lilirusu,Mihaela Amalia,Ligia,IreneCam imi pare foarte rau! In aceste momente va doresc sa aveti puterea necesra sa treceti peste aceasta durere si sa o luati de la capat! Nu va pierdeti speranta!
Suntem alaturi de voi!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, merci ca te gindesti la mine, nu am febra, sper sa nici nu fac, dar am din nou secretii urite, tusesc, ma doare capul,imi curg ochii, etc.esti tare draguta dar sint departe de a fi o mama model, fac si eu ce pot!iti tin si eu pumnii ptr cind vei merge la medic, nu are de ce sa nu fie bine!

ella, sint de aceeasi parere ca si cristina, aici zic la fel daca dupa 6 luni 1 an nu ramii, abia atunci incepi sa faci teste si investigatii, 3 luni e tare putin, si poate de la stres nu ramii!incearca sa nu mai numeri, sa te relaxezi, sa iti dai 1 an si daca atunci nu ramii sa iti faci probleme(stiu ca ptr mine e mai usor sa vorbesc ca vad din exterior totul, dar macar sa incerci), aveam o prietena in Ro nu avusese niciodata probleme si totusi s-a chinuit 1 an sa ramina!

lilirusu, cu bratele deschise te primim, desi as fi preferat sa nu ajungi aici, imi pare atit de rau ca treci si tu prin durerea asta! si eu am pierdut sarcina tot la 12s, cind nici macar nu ma mai gindeam ca se poate intimpla ceva......nici un simptom nu am avut, greturi nu aveam ca si la prima sarcina dar in rest, nu am singerat, nimic, nici un semn!am fost la primul meu control si mi-a facut eco, si atunci noroc ca eram intinsa pe pat, mi-a spus ca e mort de 2 saptamini! era tare mic, ma si mir ca la tine au stiut de atitea anomalii, cind am fost la eco la 14 s si am intrebat daca are malformatii la inima bebe ce-l port acuma mi-au spus ca abia la 20s se vad camerele inimii, daca sint formate, da e mare pliul nucal, stiu ca trebuie sa fie sub 3(daca tin bine minte, eu l=am avut acuma 1.6)sper sa afli ce a avut bebe exact, ca eu nu am aflat, el avea 9s cind s-a intrerupt din evolutie desi am aflat abia la 12s!sper sa nu fie afectiuni genetice, si sa poti avea intr-o zi bebelusul mult dorit, iti tin pumnii sa iasa bine testele!eu am deja un baietel normal, sarcina nu stiu de ce am pierdut-o si acuma astept alt baietel care din examene este normal, acuma astept sa-l string in brate, sarcina pierduta au spus ca a fost un ghinion, ca eram una din cele 5 femei care pierd in fiecare zi o sarcina inainte de 3 luni!curaj mult sa ai si sanatate!

mihaela amalia, tare frumoasa fetita din poze, daca este a ta te va ajuta ff mult sa treci peste durere, imi pare tare rau ca ai ajuns la acest subiect!durerea va mai scadea din intensitate cu trecerea timpului, iti doresc sa gasesti curajul sa mergi mai departe si sa nu ti se mai intimple niciodata asa ceva!

cristina26, merci de raspuns, sa stii ca la Dominic imi iesisera multe alunite pe git, si auma mi-a iesit 1=2 si in jurul buricului, am sa urmaresc, oricum cred ca voi continua sa-l stresez, mai ales daca ma ingras, si oricum il voi convinge sa ma mai trimita la un eco, ca vreau sa stiu daca va fi la fel de mare ca si Dominic!mersi de complimente, mai multa lume mi-a spus ca radiez, sincera sa fiu sint tare fericita, daca l-ar mai ocoli pe Dominic si pe mine putin bolile totul ar fi perfect ptr noi!cu zapada, stai linistita, sotul a dat totul, eu numa asa de poza, si bineinteles Dominic ne-a ajutat cel mai mult! ma bucur ca esti mai bine, toate avem momente de panica, si mai ales prin ce ai trecut tu, dar de data asta va fi bine, ti=ai facut si amnio, si vei mai face alte eco, va fi bine!

fetele care vor sa apara pe lista, sa-mi dea datele necesare cum apar pe lista si le voi trece!

Flavia 26+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Da Pepsi fetita din poze este a mea si intr-adevar ma ajuta ffff mult sa trec peste aceasta durere...

Datele pentru a ma trece in lista nu stiu exact care sunt dar le banuiesc, deci: SEU la 7+s operatia facuta pe 3.03.2007.
Acuma parca mi-e si frica sa ma gandesc la o alta sarcina, dar poate cu timpul voi uita si voi mai incerca inca odata...

Multa sanatate si multi pupuici pentru toate

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput