Durerea unei pierderi de sarcina (19)
Raspunsuri - Pagina 15
Happiness_4_us spune:
Flavia, ma bucur ca a iesit glicemia ok si ca Dominic e mai bine. Fii curajoasa, o sa vezi ca totul va reveni la normal asa cum trebuie. Multi pupici ptr tine, Dominic si bebe din burtik.
Lau Meli, si eu sunt convinsa ca asa este. Ideea este ca nu zice ca nu ar vrea nici fata, dar insista ca are el un sentiment ca e baiat, asa zice ca simte. Sa vedem la 20 de sapt.
Laura si iti multumesc din suflet ptr gandurile bune. Sunt cu ochii pe tine ptr ca presimt ca ne vei da curand o veste buna.
Nana, 12+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
msemcu spune:
Nana, e super ca ai vesti bune de la eco! Asa este, cel mai important e sa fie sanatos sis a creasca bine in continuare! Dar cine stie, poate ai noroc si este chiar o fetita, asa cum iti doresti! Oricum sunt sigura ca va fi un copilas superb, ca din parinti asa frumosi nici nu are cum sa fie altfel!
Laura, numele le-a pus sora-mea din saptamana a 6-a cand am aflat ca vom avea tripleti! Pe vremea aia nu stiam ca vor fi numai fetite, iar acum toata familia s-a obisnuit sa le spuna asa si ar fi ciudat sa mai schimbam!
Flavia, ma bucur sa aud ca esti bine si ca Dominic isi revine! Si de doua ori URA pentru testul de glicemie! Ce super ca nu ai probleme! Abia astept si eu sa-l fac pe al meu!
Da si mie mi s-a parut marisoara Puc, dar probabil ritmul lor de crestere va fi incetinit in saptamanile urmatoare din cauza lipsei de spatiu! Avem programare la un nou eco abia pe 27 martie si mi se pare asa de mult pana atunci!! Cat priveste nasterea, doctorita mea zicea ca e super daca ajungem pana la mijlocul lui mai! Dar in momentul de fata e mai mult un target, caci va depinde foarte mult de cum evoluam in continuare! Mie i-ar place sa fie pe 7 mai sau pe 13! Dar pana la urma, nici macar nu conteaza: important e sa fie sanatoase astea mici! Oricum, as prefera sa fie pana in 37 de saptamani, ca nu cred ca m-ar tine nervii in saptamana aia!
Am vazut si poza cu burtica! Arati super! Promit sa mai fac si eu una cat de repede! Macar cu burtica sa ma laud daca poze de la eco nu am!
Lau-meli si sper sa vii cu vesti bune!
Elaa, nu ne mai spui nimic? Andreea si tu parca te pregatesti de un test, nu?
Pupici pentru toate fetele de aici!
Mari 24+
roxanaz spune:
Grup de sprijin
IreneCAM
Buna ziua!Nu stiu daca demersul meu va avea succes aici, avand in vedere profilul sitului. Pe de alta parte, tot despre copii as vrea sa vorbesc si eu, dar despre copii...care nu mai sunt. Povestea/problema mea: dupa o sarcina foarte dificila, am nascut un baietel luna trecuta. Din pacate, o malformatie la inima l-a impiedicat sa supravietuiasca. A trait numai o zi. Nici macar nu l-am vazut, pentru ca inca nu imi revenisem total din anestezie - am nascut prin cezariana, cu anestezie totala - cand a fost dus la un alt spital.
Stie cineva un forum sau un grup de sprijin on line pentru parinti care si-au pierdut un copil? A trait cineva o experineta similara si ar fi dispus sa discute despre asta? Mi-ar fi de mare ajutor si cred ca nu sunt singura...
elaa spune:
Roxana, imi pare rau pentru pierderea ta, nu-mi pot imagina durerea din sufletul tau si nici nu sunt in stare sa spun ceva.......tot ce stiu e ca aici sunt fete care au trecut prin ce ai trecut tu si ca aici poti spune orice ca-ti suntem alaturi si incercam sa trecem impreuna peste aceste grele incercari ale vietii
Despre mine nu va pot da vesti bune, se pare ca ziua29 s-a transformat in ziua1 (tocmai am fost la baie si am vazut o pata rosie.....deci nu a fost nici luna asta si acum incerc sa caut parti bune, numai ca-s cu moralul la pamant si nu gasesc nimic sa ma scoata din starea asta.
Ela
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Va multumesc ca va ganditi la mine,a fost frumos ieri,am reusit sa nu ma mai gandesc asa mult la ce a fost,dar din pacate,indiferent unde mergem si ce facem durerea o vom pastra in sufletele noastre.
Nana ma bucur mult ca este totul bine,nici nu se putea altfel,ce frumos este bebe si ce pozitie si-a gasit!Felicitari! Iti doresc sa ai o sarcina mult mai usoara in continuare!Sa ne spui cand va misca bebe prima data!
Flavia ma bucur ca ti-a iesit bine testul de glicemie,ai scapat de o grija,si Dominic este mai bine.Am vazut pozele,esti o -dutza frumoasa,nu te-ai ingrasat mult.Ati ales numele pentru baietel,David,ce frumos!
Laura da,am petrecut bine ieri!A fost frumos! Tu cum mai esti?
Mari ma bucur ca printesele sunt bine,trebuie sa fii tare mandra de ele!Abia astept sa ne pui poze cu burtica!
Elaa imi pare rau pentru Z1! Stiu ca esti trista dar incearca sa nu-ti pierzi speranta,vom reusi noi intr-o zi!Fruntea sus!
IreneCAM imi pare foarte rau pentru cele intamplate! In aceste momente nu exista cuvinte de consolare,nimic nu te face sa te simti mai bine!Daca te uiti la inceputul listutei vei vedea cate fete au trecut prin aceasta durere,uneori imposibil de suportat.Sunt fete care au pierdut sarcini si in luni mici si in luni mari,aproape de termen si sunt fete care au nascut copilasii si i-au pierdut. Nu esti singura,noi intelegem ce simti si suntem alaturi de tine!
Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta durere!
Va pe toate!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Laura Ioana spune:
IreneCam imi pare rau, tare rau pentru ce ti s-a intamplat! Din nenorocire suntem multe aici care am trecut prin tragedii asemanatore cu a ta Ajuta foarte mult sa vorbesti despre durerea ta, chiar daca la inceput e foarte greu! Sper sa te putem ajuta sa mergi mai departe, sa poti sa crezi ca va fi bine si pentru tine in viitor! Eu am pierdut o fetita inainte de nastere, la 41 de saptamani, a avut tripla circulara de cordon...fetele de pe forum m-au ajutat extraordinar (in afara de sotul meu, care mi-a fost un real sprijin) si ma ajuta in continuare! Lucrul care m-a facut sa nu-mi pierd mintile si sa fiu cat de cat normala a fost dorinta de a avea cat de curand un copilas! Speranta asta ma mentine pe linia de plutire!
Daca te uiti pe listuta noastra de pe prima pagina poti vedea cum multe dintre noi sunt pe punctul de a-si vedea visul cu ochii...totul e sa vrei tu sa o iei de la capat!
Offf stiu ca nimic din ce-ti spun eu acum nu te va alina, dar in timp vei simti mai putin durerea (suna ca un stereotip, dar e adevarat), chiar daca nu vei uita!
Fetele stiu ca metoda cea mai buna (la mine functioneaza, de cele mai multe ori) e sa imi ingrop amintirile, sa le blochez undeva unde sa nu ajung mereu.
Tragedia ta e recenta si tot ce poti face acum este sa plangi mult, sa te eliberezi de durerea asta cum poti, sa vorbesti cu sotul sau cu oricine vrei, chiar daca nu toti inteleg...nu tzine in tine...
Sa-ti dea Dumnezeu putere si vointza sa poti trece peste asta
Nu stiu cat am fost de coerenta, dar ma doare sufletul cand vad inca o mama trecand prin durerea pierderii copilasului ei....
Poze Laura
kalosalina spune:
Buna fetele!!!
Ieri am plecat mai devreme de la servici iar astazi am multa treaba si nu am reusit sa mai intru pe .
Vreau sa va multumesc din suflet pentru urari si sa va dea Dumnezeu si voua multa sanatate, indeplinirea tuturor dorintelor si sa ne ajute sa nu mai trecem prin durerea prin care am trecut si sa ne tinem copilasii sanatosi in brate cat mai curand!!!
Bebica te asteptam!
http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png
ligia-miha spune:
buna fetelor!sunt ligia.va multumesc la toate pt sfaturi si va doresc o primavara fericita si plina de bucurii.IRENECAM imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat.eu a trebuit sa fac acum 2 sapt un avort.eram insarcinata in 20 de sapt.bebe avea probleme tot la inima,ca si al tau.mi-au zis ca nu va supravietui.am preferat avortul pt ca imi era frica pt baietelul meu,sa nu il afecteze in rau daca pastram sarcina si apoi se intampla ceva.medicii m-au asigurat ca va muri in uter.pe fiul meu il afecteaza orice schimbare si nu am vrut sa-l supunem la asa ceva.incearca sa iti revii si sa iti recapeti curajul si ai sa vezi ca totul va fi bine.in curand ai sa faci alt copilas si o sa fie sanatos.daca s-a intamplat o data nu are de ce sa se intample si a doua.curaj.te pup si sunt alaturi de tine
IreneCAM spune:
Multumesc mult Laura Ioana, Ligia_Miha si blueeyes2003. Nu credeam ca va raspunde cineva, am postat mesajul meu pe forum pentru ca ajunsesem cumva la limita si simteam nevoia sa spun cuiva ce mi s-a intamplat. Sotul meu m-a sprijin foarte mult, dar pare ca a trecut putin mai usor peste necaz si nu vreau sa-l mai intristez. L-am iubit amandoi enorm pe copilas. Multumesc si celor care si-au povestiti experientele nefericite in primele pagini...Mi-ati dat o idee. Cred ca am citit undeva in ce ati scris voi ca ar fi util ca experientele acestea sa fie stranse intr-o carte. Daca nu ati facut-o deja, ce-ati zice daca ideea s-ar concretiza? Pentru mine scrisul a devenit o necesitate, e ceva care ma leaga de mititelul meu si ma ajuta sa ma descarc. Ce spuneti? Nu va fi literatura de Nobel, dar va fi cu siguranta un demers sincer si util pentru alte mamici care sufera...
Daca exista deja o asemenea carte, spuneti-mi si mie va rog unde o pot gasi. Daca nu, poate ca ar trebui sa existe.
Pepsi spune:
Irene, imi pare tare rau de pierderea ta, din pacate nu esti singura, sintem alaturi de tine, va fi greu la inceput, durerea e imensa, trebuie sa-ti faci doliul, trebuie sa vorbesti, sint fete aici care si-au pierdut copilasii dupa citeva zile/luni, altele au pierdut sarcini la termen, sarcini mai mici sau mai mari, dar toate avem in comun aceasta durere de a fi pierdut ceva drag noua! te intelegem, iti doresc sa ai curajul de a merge mai departe, ca de uitat nu vei putea uita, iti va schimba viata!f interesanta ideea ta cu cartea, sigur sint carti despre doliul parintilor, cel putin aici am gasit, dar e f interesanta ideea ta! oricum fetele de aici te vor ajuta tare mult, fiindca poti spune in direct ce simti, si vei fi ajutata imediat, poti pune intrebari daca ai si ai raspunsuri, pe care poate in carte nu le-ai avea!
ligia, iti cunosc povestea, ti-am raspuns la celalalt subiect, si te sfatuiam sa intri aici, ma bucur ca ai facut-o, as fi preferat sa fie in alte circumstante! mult curaj si tie iti dores, si ai grija de baietelul tau!
of, fetelor sint tare trista cind vad si alte fete trecind prin suferinta asta!daca ar fi toata lumea pe lista ar fi tare lunga din pacate....
lau-meli, da ce mica e lumea!ma bucur de decizia ce ai luat-o!
laura, merci de aprecieri la sarcina cu Dominic imi ascundeam burta mai mult, dar acuma fara nici o rusine o arat asa ca o mindrie! nu iubito nu e de la lopata buba, e ca mi-a luat singe, si aici iti lipeste apoi un pansament peste, pe care il dai jos apoi!cum nu ai vazut pozele cu mine si lopata?????
sint in albumul iarna in Canada, deci fetelor cine mai vrea sa ma vada cu lopata acolo e calea!
nana, merci mult, si eu sint tare fericita, ieri mi-am luat o ciocolata de bucurie!sper ca micutul va fi ce-ti doresti tu!barbatii la primul nu stiu, iar la al doilea vor ce e primul fiindca stiu ce tre sa faca deja!
mari, merci mult, si eu tin pumnii sa iasa bine testul de glicemie! si nu-ti fa griji, e normal sa fie mai mici si mai mari fetele, ca nu cresc la fel! vai ce mult ma bucur, vorbim deja de nastere, in mai iti vei vedea printesele, dar sper ca va ginditi la nume frumoase, ca Pic, Puc, sint haioase, dar asa minuni merita nume frumoase!ei mai ai doar 2 saptamini pina la eco, nu mai e mult, astept cu nerabdare sa-ti vad burtikul!
ella, imi pare tare rau de ce aud, dar nu-ti pierde speranta, cind te vei astepta mai putin va veni si bebe!un pupic mare de la mine sa nu pici in butoi!
mirelush, ma bucur ca ai trecut cu bine peste ziua grea de ieri! merci de aprecieri, nu m-am ingrasat mult, dar si cu Dominic am pus f mult la sfirsit!da, cred ca pina la urma ne oprim la David, mi-am convins si sotul, ca el nu era prea incintat....si Felix ne placea, pina la urma sa-i vad fata lui bebe sa vedem daca merge cu el!
fetelor am si eu o intrebare, daca testul de glicemie mi-a iesit bine, mai tre oare sa-l refac? se mai poate declansa diabetul si mai tirziu? in rest sint inca tare racita, m-am trezit plingind de durere de git, si mi-am pus comprese cu apa rece rece, cum imi facea mama cind eram mica, si vad ca a functionat! sper doar sa nu ia Dominic ceva de la mine, desi e sub antibiotice nu ajuta daca e virus, in rest ma rog sa nu fac febra ca nu mai vreau nici un medicament! va pup pe toate,stati departe de virusi ca vad ca pe mine m-au atacat rau!
Flavia 26+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie