Durerea unei pierderi de sarcina (19)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea16 spune:
La multi ani Alina!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate visele!
Andreea
catty spune:
LA MULTI ANI DRAGELE MELE!! Sa dea DD ca primavara asta sa fie ultima in care mai varsam lacrimi de suparare si in curand sa ne tinem toate in brate bebeii!
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
jojo_miha spune:
LA MULTI ANI!sa aveti o primavra cat mi frumoasa cu cat mai multe realizari si impliniri sufletesti!Mii de pentru toate fetele minunate.
Mihaela 8+
Happiness_4_us spune:
Noi suntem bine, am fost la control, bebe e ok, nu ne-au spus ce e, au zis ca e prea devreme. Am adaugat pozita cu el in album.
Multi pupici tuturor si aveti grija de voi!
Nana, 12+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
cristina26 spune:
Nana, eu cred ca o sa fie o fetita la fel de frumoasa ca si tine.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
20+ poze cu fetita si cu mine
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by cristina26
Nana, eu cred ca o sa fie o fetita la fel de frumoasa ca si tine.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
20+ poze cu fetita si cu mine
Cristina, esti o dulce, iti multumesc din suflet.
Am zis ca indiferent ce o fi, sa fie sanatos bebe.
E uimitor cum, eu abia asteptam sa stiu daca e sanatos si cum a evoluat, iar sotzul meu vroia sa stie daca are putzulica.
Sincer eu in adancul sufletului chiar imi doresc sa fie fetitza.
Pupici si o seara frumoasa.
Nana, 12+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Pepsi spune:
andreea, esti binevenita cind vrei la noi la ski! avem si unde sa va cazam!merci de lamuririle cu mucenicii, e drept ca nu stiam ce sint, dar am mincat la prieteni si sint tare buni, eu stiu sa fac cozonaci(e drept ca de cind cu alergia lui Dominic nu am mai facut,dar inainte sa-l nasc pe el, am framintat ultimii cozonaci, eram gravida in 9luni cei fierti seamana cu ceva ce fac si ungurii, dar din cartofi, fierti apoi ca si galustele cu pruna si pus pezmet peste, tin pumnii strinsi tare sa nu vina ciclul!de cind mi-ai spus rindul trecut de sucuri, cel putin de 3 ori pe saptamina storc cite o portlocala, o lamie si un grapefruit si-i dau si lui Dominic si beau si eu!dar avem prieteni moldoveni aici ia sa dau eu un telefon sa vad cine face mucenici sa ma invit la ei sa gust!e haioasa chestia ce ai pus-o, nu ne doare nimic cind impreunam picioarele .
ella, cum zic fetele pina nu e rosu mai ai speranta, nu te mai gindi!
kalosalina, un mare LA MULTI ANI si de la mine, si 8 martie nu e ziua mamei, ci e ziua femeii, ca are copii ca nu, in Romania a fost putin mai accentuat pe mama, dar e ziua tuturor femeilor, si fiindca este si ziua ta de nastere eu iti doresc cadoul ce=l vrei tu cel mai mult, un bebe, si multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
mari, mi-ai facut ziua mai frumoasa cu vestile bune! mai ales ca azi am aflat si eu ca nu am diabet de sarcina, testul a iesit bine ceea ce-ti doresc si tie sa-ti iasa! ma bucur enorm ptr tine, cind tre sa nasti? mi se par ok kg ce le au fetele! al meu nu stiu cit are, dar la tine fiind trei e normal sa fie una mai mare si altele mai mici! asa e la gemeni, iar kg nu ai pus multe deloc, la Dominic tot asa am pus, dar la el am pus brusc in ultimele 2 luni 10kg!
michelle, ce frumos scri, am plins.....si la ce i-ai scris alinei la fel!(hormoni astia)merci mult de imbratisare iubito face mult ca sint racita tun, nasul curge, ochii injectati, dar macar n-am febra si sper gindirea pozitiva si sucurile naturale sa ma ajute sa trec peste!azi e mult mai bine Dominic, abia astept sa-l duc la ORL, am eliminat de tot biberonul, e inca pe antibiotice, dar e mult mai bine!acuma sper sa nu ia ce am eu!of vreau doar sa vina caldura ca nu mai pot, azi sint iar -18C!!!da cu kg nici mie nu mi se pare mult, si avind in vedere ca testul mi-a iesit bine cred ca m-a cintarit gresit ultima data ca era alta asistenta tare incapabila care a amestecat toate dosarele si era sa treaca valorile mele la alta!
chris, de fiecare data pling la mesajele tale! si eu sint din Timisoara!la multi ani si tie de ziua femeii, sarcina usoara in continuare si nastere cit se poate de usoara!
lau_meli, nu te mai stresa, fa testul daca nu vine ciclul, si apoi vei putea lua ce vrei sa iei!
nana, ce mult ma bucur, da, e prea devreme ptr ca sa sti ce e, eu, am facut la 14 s si tot nu a putut vedea, dar la aia morfo sigur vor vedea, pe la 20s! super pozica!
cum spuneam mai sus mi-a iesit bine testul cu glicemia de care-mi era atit de frica , sint tare fericita, in ciuda faptului ca am o raceala nasoala, sper sa nu se faca mai rau, febra, etc!ca abia am luat antibiotice acum 15 zile.....dar gindesc pozitiv, si sper sa ma lase in pace virusii astia! cum spuneam Dominic e mai bine, abia astept sa vina weekendul! distractie placuta la toate azi va doresc!
ps. am pus poze cu burtoiul de 26s in albumul sarcina a treia!
va pup tare pe toate!
Flavia 26+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
L5845 spune:
Pepsi sa stii ca o sa te ascult si nu o sa ma mai stresez. Ma bucur ca puiutul Dominic se simte un pic mai bine si sper ca si tu sa invingi raceala mai repede. Am citit ca esti din Timisoara si m-am simtit mai aproape de tine, pentru ca eu sunt din Resita iar fratele meu e casatorit in Timisoara. Doamne, ce mica e lumea asta, nu? si multa sanatate .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
"Speranta moare ultima!"
Lau-Meli
L5845 spune:
Nana, am vazut si eu pozele cu samburelul tau si la fel ca si cristina, iti doresc sa fie fetita. Dupa ce o sa o vada sotul tau, o sa fie topit si nu o sa vrea sa o inlocuiasca nici cu 1000 de baieti. Ma gandeam in timp ce vedeam pozele, la perioada cand asteptai sa ramai si uite acum ce frumos e. pe burtika si sarcina usoara in continuare.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
"Speranta moare ultima!"
Lau-Meli
Laura Ioana spune:
Nana am vazut si eu bebele tau cel micutz E foarte frumos, sa creasca mare si voinic
Flavia arati foarte bine, iar burtica e o frumusete (imi plac la nebunie burticile de gravidutze) Dar ce ai pe mana? Buba? Cumva de la lopatat? Ai promis ca pui pozici cu lopata in mana!
Mirelush sper ca ai petrecut bine ieri!
Michelle multumesc, iubita, pt urare!
Si io am plans la cam toate mesajele de ieri! Sunt o plangacioasa!
Poze Laura