Durerea unei pierderi de sarcina (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani fetelor!!!
Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de
8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.va doresc un 8 Martie cat mai frumos!

Kaloselina-LA MUUULTI ANI!!!!!Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!Sa ai parte numai de impliniri fericire, sanatate si o soarta prielnica. Nu uita, suntem rezultatul propriilor noastre stradanii. A te lupta cu tine este lupta cea mai grea,
dar, a te invinge pe tine este biruinta cea mai frumoasa !LA MUULTI ANIIII!!!

Ella-iti tin pumnii sa nu-ti vina uratii deloc noua luni de zile!
andreea16-cum sa ma supar draga mea,fii serioasa,din contra!Sa speram ca nu-ti vin uratii si ca ne vei da in curand vestea cea mare!
Cristina-vai si eu de cate ori am scris mesaje lungi pe care le-am sters din greseala...se mai intampla!
Pepsi-la 26 saptamani sigur nu sunt mult 7 kg!eu am luat apropae 13 la 24 saptamani si medicii nu mi-au spus deloc ca e prea mult!ma bucur ca e bine mititelul si sper ca si Doamninik sa fie in curand sanatos,te cred ca ti-e greu cand vezi ca se tot imbolnaveste copilul dar fii tare draga mea!!Ce sut misto a dat ala micul de pe acum e smecher!Iti tin pumnii sa iasa bun rezultatul la test.Te imbratisez cu drag!
Msemcu-cat ma bucur ca printesele sunt bine!Da si eu sunt mai linistita cat vad ca imi revine la normal organismul...
L5845-da e bine ca totul revina la normal(ma refer la organism).Tu ce mai faci?Cand faci testul??Sper din suflet sa fii gravidutza!
Mirela-stiu cat de greu ti-este astazi dar numai rau iti faci gandindu-te mereu,capul sus si stii bine ca tre sa fi santoasa pentru bebikul ce te asteapta,nu?
Laura Ioana-sper sa va ajute naturistele si sa te vad pe lista asta cu semnul de gravidutza langa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru incurajari!Sunteti minunate!
Va doresc tuturor La Multi Ani,sa aveti o primavara frumoasa si sa dea Dumnezeu sa ni se implineasca visul de a fi mamici cat mai curand iar -dutzele sa-ti tina copilasii sanatosi in brate!Toate florile din lume vi le daruiesc!

Va pe toate!Revin!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Michelle , mi-au trecut fiori prin tot corpul cand am citit mesajul tau. Suuuuuuuuper!!! Multumesc mult pentru urari! Chiar asta incerc sa fac astazi...sa sper ca va fi mai bine de acum incolo, sa fiu optimista si sa uit de toate greutatile si tristetile prin care am trecut. Chiar aseara ii spuneam sotului meu ca astazi, de ziua mea voi fii trista si ma voi gandi numai la care l-am pierdut... Dar, culmea m-am trezit azi dimineata optimista si as putea spune chiar fericita. Si bineinteles, si voi fetele ma intariti foarte mult si ma bine dispuneti mereu

Bebica te asteptam!

http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multi ani, suflete curate si minunate ce sunteti!
Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri, sa fiti iubite, fericite, si sa primiti multe cadouri, flori si multi pupici!

Nana, 12+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA MINUNATA TUTUROR

Am invatat ca indiferent ce se intampla, indiferent de cat de rea pare viata azi, viata merge inainte si maine va fi mai bine.
- Am invatat ca poti caracteriza o persoana dupa felul cum se comporta in trei situatii: intr-o zi ploioasa, cand isi pierde bagajul si cand pune instalatia electrica in bradul de Craciun.
- Am invatat ca indiferent de relatia pe care o ai cu parintii tai, tot o sa-ti fie dor de ei cand vor pleca din viata ta.
- Am invatat ca a-ti face un trai nu este sinonim cu a face o viata.
- Am invatat ca viata iti da uneori o a doua sansa.
- Am invatat ca nu trebuie sa mergi prin viata cu manile gata numai sa primeasca. Este nevoie sa mai arunci si inapoi din ce primesti.
- Am invatat ca de cate ori hotarasti sa faci ceva cu inima deschisa, sigur ai luat o hotarare buna.
- Am invatat ca atunci cand am dureri nu trebuie sa fiu eu una.
- Am invatat ca in fiecare zi trebuie sa atingi pe cineva. Oamenii iubesc o imbratisare calda sau o atingere prieteneasca pe spate.
- Am invatat ca oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
- Am invatat ca am inca multe de invatat...

Gabi 15+
Miracle inside,
Vinovati de un miracol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alealecs spune:

Multumesc tuturor pt. incurajari!
A mai trecut o zi si parca, odata cu ea, si o parte din durere.
Nu ne putem lasa invinsi. sper doar ca Dumnezeu sa nu ma treaca prin incercari mai multdecat pot duce si sa imi aduca si mie un bebic sanatos in final.
Bafta tuturor.
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Fetelor dragi!Nu mi-as dori nimic mai mult decat sa am puterea sa va trimit o raza de soare...si asta mereu,nu doar azi,ca e 8 martie...As vrea sa scriu ceva frumos,sa va pot alina durerea...Dar nu am astfel de puteri!Trec mereu pe la voi,mai las cate un mesaj,ceva,cateva cuvinte...imi dau seama ca are rost...eu cred in voi si in visele voastre...Cat cantareste un zambet?ce densitate poate avea un zambet?Cat dureaza pana se materializeaza un cuvant?Care este distanta intre un vis si ceva real?D-zeu v-a incercat mai greu,dar v-a facut deosebite...ochii care stiu sa vada ,vor vedea...Eu am putut doar sa va simt durerea...Si va doresc mereu sa fiti fericite,sa va bucurati de zambetul copilasului ce asteapta in cer sa-i fiti mamici!Ca meritati asta!sunteti deosebite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

kalosalina LA MULTI ANI ! CU MULTA SANATATE,IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR, DAR MAI ALES A CELEI MAI MARI !!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
"Speranta moare ultima!"

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle, eu sunt bine momentan si ma gandesc daca sa mai fac testul, pentru ca de vreo saptamana mi-am tot luat TB si in afara de ziua de 6 martie cand era 37,2, in rest e tot intre 36,6-36,8....asa ca...sincer? nu stiu daca are rost sa dau banii pe test. Ma gandesc doar ca au fost feste ale subconstientului si toate simptomele sa nu fie cumva din alta parte. Presupun ca ziua in care am avut TB peste 37 sa fi fost ovulatia si ma bate gandul sa incept sa iau Utrogestan in paralel cu BU si Maca, ca sa vina si CM si sa pot sa incep sa tin o evidenta pentru pregatirea terenului optim pentru . Nu stiu ce sa fac....vad eu. si o de 8 Martie, sa te mai inveselesti.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
"Speranta moare ultima!"

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La multi ani minunatelor! Sper ca acest primavara sa va aduca bucruie, fericirea, iar toate dorintele voastre sa devina realitate.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

20+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput