Durerea unei pierderi de sarcina (19)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
LA MULTI ANI, DRAGELE MELE!!!!!!! SA FITI SANATOASE SI SA VI SE IMPLINEASCA TOATE SPERANTELE!!!!!!! PETRECERE FRUMOASA DE 8 MARTIE!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andreea16 spune:
Laura, te invidiez, as fi vrut si eu sa imi faca altcineva mucenici…Am stat o ora si ceva la invartit coca, m-a ajutat si sotul, recunosc, acum stau la uscat pana maine. Stiu ca ingrasa, dar o sa merg vineri la gimnastica ca sa dau jos ce mananc..Nu vreau sa va fac in ciuda cu plaja, uite, am si eu niste prieteni care sunt acum la ski, as da imediat caldura de aici pe un ski….E frumos la caldura, dar uneori parca mi-e dor si de frig. Eu am ceai de cretisoara si de napraznic, trebuie sa intru lanaturise sa vad cum se iau. Astept cm saptamana viitoare, daca vine, ma apuc sa iau dupa.
Mirelush, sunt cu sufletul alaturi de tine in aceasta zi. Stiu ca esti trista, iti trimit o sa te mai inveseleasca putin. Sper sa ai parte de o zi frumoasa alaturi de sotul tau, care sa iti mai aline suferinta.
Flavia, imi pare asa de rau pentru Dominic, saracutul de el. Bine ca nu il mai doare. Ce ma bucur ca bebe mic e in regula, sper sa primesti un rezultat bun de la test. Ai grija si de tine, te rog, imbraca-te bine si mananca multe citrice. Am magazin cu delicatesuri din europa, nu m-am uitat dupa dulceata, cred ca o sa merg sa vad. Merci de sugestie.Stiu ca in partea de vest a tarii nu se fac mucenici. uite ce am gasit pentru tine: "În ziua mucenicilor, în credin#355;a popular#259;, se deschid mormintele #351;i por#355;ile Raiului, iar gospodinele fac, în cinstea Sfin#355;ilor Mucenici, 40 de colaci numi#355;i sfin#355;i,mucenici sau br#259;do#351;i. În Moldova, ace#351;tia au forma cifrei 8, o stilizare a formei umane, #351;i sunt cop#355;i din aluat de cozonac, apoi un#351;i cu miere #351;i nuc#259;. În Dobrogea, se p#259;streaz#259; aceea#351;i form#259; antropomorfic#259;, dar mucenicii sunt mai mici #351;i sunt fier#355;i în ap#259; cu zah#259;r, cu scor#355;i#351;oar#259; #351;i nuc#259;, simbolizând lacul în care au fost arunca#355;i Sfin#355;ii Mucenici. În Muntenia, pe lâng#259; br#259;do#351;ii obi#351;nui#355;i, se face o Uitata pentru mor#355;i, un mucenic mai mare, dar orb, pe care copii îl joac#259; în jurul focului #351;i care este dedicat celor mor#355;i care pe timpul anului au fost uita#355;i." Eu ii fac pe cei fierti, ceilalti sunt prea elaborati pentru mine
Elaa, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta. Hai, capul sus, o sa se intample in curand.
Jojo miha, trebuie neaparat sa iti cauti alt medic, nu poti sa stai asa. Nu mai spune asa ceva, cum sa renunti la sarcina. Fii increzatoare, va fi totul bine, mergi la alt medic, iti va da cu siguranta un tratament. Gandeste-te ca au fost si alte gravisute in situatia asta.
Alexandra, imi pare rau pentru pierdearea ta. Iti doresc mult putere sa mergi mai departe.
Michelle, recunosc ca intr-un fel speram sa nu iti mai vina uratii, sper sa nu te superi, dar vreau mult de tot sa te vad fericita.
Cristina, am pierdut si eu mesaje lungi de mai multe ori, asa ca acum le scriu in word, dupa care le copiez.
Va pup pe toate
Andreea
andreea16 spune:
Sa nu uit
LA MULTI ANI!!!! SA AVETI O ZI MINUNATA CA VOI!
VA trimit ceva sa va inveseliti:
Daca esti deprimata, aminteste-ti ca:
* suntem sexul frumos
* noi nu avem nevoie sa purtam cravate
* nu ne doare nimic cand impreunam picioarele
* daca ne decidem sa prestam meserii exclusive pt barbati suntem "cineva"
daca ei decid sa desfasoare profesiuni de femei sunt homosexuali
* inteligenta noastra se poate compara cu inteligenta barbatilor, dar aspectul nostru este mai bun
* daca omoram pe cineva si demonstram ca s-a intamplat in timpul sindromului premenstrual totul este OK
* creierul nostru are aceeasi capacitate ca a barbatilor, chiar daca avem 6 miliarde de neuroni mai putin, asta inseamna ca neuronii nostri sunt mai eficienti
* suntem in stare sa ne ocupam de mai multe treburi in acelasi timp
* stim tot timpul unde se gasesc ciorapii
* sotia presedintelui se cheama "first lady".
Sotul unei femei presedinte este ca un nimic pus la stanga, chiar daca este de dreapta
* daca ne casatorim cu un ereditar al tronului, suntem regine, in timp ce daca un barbat se casatoreste cu o mostenitoare a tronului, va fi sotul reginei
* daca am fost inselate suntem victime, daca noi inselam, ei sunt cei cu coarne
* copiii spun pt prima oara "mama"
* stim ca, copilul este sigur al nost* avem concediu de maternitate, iar examenul ginecologic este mai placut decit investigatiile de prostata
* suntem monogame chiar daca ar trebui sa incercam cu diferiti barbati pana gasim unul care sa (ne) merite
* suntem mereu prezente la nasterea fiilor
* alaptam
* suntem "star" la casatorie
* a mai auzit cineva vorbindu-se de "muz(a) (la masculin) inspiratiei"?
* traim mai mult
* suntem mai rezistente la boli si infectii
* avem mai putine probleme cardiace
* transpiram mai putin
* avem prioritate pe navele de salvare
* suntem mai sensibile
* femeile care traiesc singure mananca mai bine
* avem ziua noastra internationala
* suntem intr-adevar minunate
Andreea
andreea16 spune:
Flavia, nu stiu de ce a aparut asa...Sper sa intelegi totusi ceva..Mi-e prea somn ca sa ma caut o data, iti scriu maine,
Te pup
Andreea
elaa spune:
La Multi Ani dragele mele, sa aveti o zi si o primavara frumoasa si sa ne rugam ca urmatorul 8 martie sa ne prinda cu bebeii mult doriti in brate....va pup va multumesc ca existati.
Eu tot cam in butoi ma aflu, inca nu au venit uratii, dar deabia sunt ziua 29 si la mine vad ca vine la Z29, dar oricum simtomele apar din ce in ce mai des si mai multe.....
(mai este si baba mea astazi , ceva mai devreme era soare:)))
pupici
Ela
Laura Ioana spune:
La multi ani si o zi minunata, fetelor! Sa ne bucuram de ziua asta si sa mai uitam de necazurile noastre! Sa fiti fericite si iubite
Mirelus
Ela sper sa nu-ti vina CM-ul, tin pumnii stransi, stransi!
Poze Laura
kalosalina spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI SA NE AJUTE DUMNEZEU SI PE NOI, CELELALTE SA DEVENIM MAMICI CAT MAI CURAND!!!!
ASTAZI VREAU SA FIU FERICITA, SA NU MA MAI GANDESC LA CE S-A INTAMPLAT CA ESTE ZIUA MEA DE NASTERE SI MA ROG LA DUMNEZEU CA LUNA ASTA SA-MI TRIMITA CADOUL MULT DORIT!!!
TOATE FETELE
Bebica te asteptam!
http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png
msemcu spune:
In primul rand intru sa spun La Multi Ani! si o primavara frumoasa, incarcata de noroc si bucurii tuturor fetelor de aici!
Mirelush, ma gandesc la tine! Nu pot sa-mi inchipui cum voi trece si eu de ziua mea neagra (19 aprilie), dar sper sa stii ca suntem aici pentru tine! Pentru orice ai avea nevoie si ma rog ca lunile care vin sa-ti aduca si tie bucuria pe care o meriti!
Flavia, ma bucur din suflet ca esti ok si ca bebelusul e asa miscaret! Mie nu mi se pare ca e mult daca ai pus pana acum 7 kg. Eu am pus aproape 10, dar nu imi fac nici o grija! Sper sa-ti iasa bine testul de glicemie! Vad ca amandoua avem aceleasi probleme pe care trebuie sa le tinem sub control! Saracutul Dominic, ce greu e sa fii asa micut si cu atatea dureri pe cap! Dar copii sunt uimitori! Mai ales prin capacitatea lor de a fi optimisti si increzatori! Ce bine ar fi daca am reusi si noi sa ne pastram atitudinea asta a lor de-a lungul vietii!
Mcrissa, bafta multa la proceduri si te asteptam cu vestile bune!
Andreea, cum au iesit mucenicii? La tine vad ca se fac altfel decat in Moldova. La noi sunt niste opturi micute, coapte la cuptor si apoi trecute prin miere si nuca! Of, abia astept sa mananc si eu!
Jojo_miha, incearca sa nu te mai gandesti la ce e mai rau! Propunerea mea este sa gasesti un alt medic, cineva care sa stea de vorba cu tine, sa-ti explice, sa-ti dea un tratament! Dar mai ales nu dispera ! Gandeste-te ca acum stii care e problema si o sa incerci sa o tii in frau! Mai ales daca sunt si cazuri in care s-a reusit, trebuie sa crezi in sansa ta si trebuie sa fii pozitiva si linistita! Ce frumos ca micutul tau ti-a dat un semn in vis! E super!
Ela, hai nu te intrista! Pana nu e rosu nu ne pierdem speranta! Asa ne-a invatat Laura, nu? Eu inca mai fac galerie si poate avem noroc luna asta!!
Michelle, ma bucur ca organismul tau isi revine la normal! Sper ca in curand sa-ti regasesti si linistea, dar mai ales speranta!
Ileana, ce putin mai ai! Abia astept sa ne spui cum te intelegi cu doctorita noua si care este noua data a nasterii!
Chantal, sper ca esti ok!
Si acum iata si vestile mele: fetele sunt ok! Nu au nici o problema! Toate masuratorile au iesit bine! De data asta au iesit diferente ceva mai mari intre ele: cea singurica (Puc) are 850 g (este o grasunica) iar gemenele (Pic si Poc) au cate 615 si 719 grame. Doctorul mi-a spus ca diferentele nu sunt de speriat si ca sunt destul de relative ! Sunt asa de fericita!
De acum mai am si eu testul de tolernata la glucoza si analizele pentru ficat si am terminat pana la urmatorul control! Oricum astazi merg la doctorita mea sa-mi spuna si ea parerea ei!
Pupici pentru toate fetele minunate de aici!
Mari 24+
Laura Ioana spune:
Alina la mullti aaani!!! Sa fii fericita si sa-ti dea Dumnezeu copilasul dorit! Luna astra tre' sa fie cu noroc
Mari ce ma bucur ca totul e bine! Chiar ca sunt niste grasunici toate, felicitari! Eu tin minte ca fata mea avea la 26 de saptamani 845g Ce ma distrezi cu numele fetelor: Puc, Pic si Poc
Poze Laura
kalosalina spune:
Multumesc mult Ioana pentru urari si luna asta trebuie sa fie cu noroc pentru toate fetele care isi doresc . Sa devenim si noi mamici pana la urmatorul " 8 Martie " !!!
Bebica te asteptam!
http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png