Piticodromul de sept-oct 2005 (172)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Iata: noul look

Lasa, Codrule, ca-i creste si Petrei pleata si o sa aveti bataie de cap cu agrafele, coditzele, buclele etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu-s publice pozele, Ina

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by codruta_grg

Nu-s publice pozele,

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mi-emi spune yahoo photos ca da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Neata la fete,

Ina ce dulcica e Ilinca.....frumusica foc....are niste ochi...iar look-ul de primavara o prinde la fix...

fug ca mi s-au trezit crocodilii, nu stiu cum or fi dormit atat de mult, ca a fost o vijelie la noi de credeam ca ne ia cu tot cu casa....

Am vazut si eclipsa aseara...super de super...

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ilinca e frumoasa rau de tot. cred ca va face vraiste inimile baietilor.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

vizionat si eu o budinca fromoasa foc.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Uite asa au noroc unele fete de fetitze frumoase foc si altele doar de putzoi . Adica am vizionat o Ilinca frumoasa!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Raportam succes partial cu olita...dimineata dupa laptic il prind si il pun pe olita si face....dupa-amiaza nu mi-a reusit pana acum figura, ca nu mai are ora fixa...dar perseveram..ieri dupa-amiaza a vazut olita si a vrut sa il pun pe ea...eu m-am conformat dar n-a produs nimic....

De-abia astept sa vina sotul....sunt 10 zile azi de cand e plecat...si mai am de asteptat pana marti seara...

Cu rusii tot nu m-am intalnit, eu inca sper sa nu ma tradeze....

www.skyalbum.com/showAlbum/38724" target="_blank">Pupici tuturor,

Mergi la inceput

Codruta, am vazut si eu clasamentul la poze....Sunteti in primii 25%...super de super!!! Bravo!!!!

www.skyalbum.com/showAlbum/38724" target="_blank">Pupici,

Mergi la inceput

Sarumana tuturor pentru aprecieri. Nu ne mai laudati atata, ca ni se urca fumurile la cap!

A stat aseara foarte cuminte sa-i aranjez buclele iar la sfarsit s-a admirat in oglinda pe toate partile si am facut proba cu agrafe colorate.
Au venit de la piscina, a mancat si a ras un biberon de lapte si acum sforaie ca stramba lemne Asa ca ma intorc la ocupatiile mele de duminica libera pana se terzeste si iesim cu tricicleta in parc.

Mi-a placut aseara cum s-a vazut eclipsa; adica ma bucur ca s-a vazut si la noi unde de obicei la asemenea evenimente e innorat si ploua.

Mergi la inceput