Piticodromul de sept-oct 2005 (172)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_e spune:
gata, culcat copil, evident in pijama. fara sosete, ca pe-astea si- le-a scos singurrel. iar patura sta pe marginea patului, pote il pacalescv peste noapte sa i-o pun peste el, desi in secunda 2 se rasuceste si se maraie.
Azi mi-a facut ziua un calvar. dupa somnul de dimi-dupa amiaza (de la 11 la 14) nu a vrut sa manance mai nimic... a baut un biberon de supa strecurata, super concentrata...si vreo cateva lingurite dintr-un borcanas nestle - paste cu jambon. Imi venea sa-l arunc pe geam.. si totusi era asa de dulce cum strangea gurinta si dadea din cap ca nu vrea. Si eu m-am trezit dis de dimineata, am fost la piata luat legume si carnita, facut supa super buna din care a baut numai zeama strecurata. Piureul pasat cu carnita nu a vrut. Apoi am facut la cuptor pulpe de pui cu legume (cartofi, morcovi si dovlecei) nici pe astea nu a pus gura. L-am imbracat, am luat mancarea cu noi in parc, am cumparat de la farmacie si un vorcan de mancare si la lac sa vedem ratele si pescarusii. Aici de mila de sila a mancat vreo 4 linguri de borcanel si vreo 3 gurite de carnita. Apoi a mancat la mama putina carnita de pui la cupor cu piure de cartofi - adica vreo 5 lingurite si gata. Acum la culcare a ras 250 de lapte. O sa incerc sa-i dau pese noapte lapte. Si colac peste pupaza i-au iesit pe brate niste bubite, ceea ce ma determina ca luni sa ma duc cu el la dr. Iordache.
Cam asta e...iar despre eclipsa, nu pot sa spun decat...Cu Dumnezeu inainte...
godzila spune:
MIHAELA mie mi se pare ca a mancat relativ ok avand in vedere contextul. Sper sa fiti bine de aici incolo si bafta cu bubitele.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
camiha spune:
haideti sa va spun si eu ceva de bb meu chiar daca-s noua si un pic stinghera pt ca voi va cunoasteti toate,.......
1-caciula-de la 0 luna jumate e fara caciula in casa chiar daca face baie sau sta cu usa si geamul intredeschis.afara de la 0 grade in sus caciula subtire(daca bate vintul fffffffffffffff tare gluga desfacuta)de la 12grade fara caciula(daca nu bate vintu). caciulita un pic mai groasa i-o pun la t negative.nu a tinut niciodata fular sau manusi.
2-statul afara-4-8ore/zi. daca e ffff ger min 2ore. afara maninca,afara doarme indiferent de t. noi la -13gr dormeam afara .bb meu nu stie sa faca nani in casa. nu iesim cind ploua f tare
3- temperatura in ap.- e de 18-19gr.iar el e inbracat cu body pantaloni,sosete si papuceii.la 20 gr deja e bordo la fata si imi cere sa-l dezbrac.noaptea doarme in:body,pantaloni,sosete-bagat in sacut relativ subtirel,sg in camera.
4-bbi se inbolnavesc atunci cind fac cunostinta cu vreun virusel.dintre 2 rele:a-i fi rece si a fi infofolit,o prefer pe prima.de ce?pt ca ei se agita ,transpira iar cind stau un pic intr-un loc se usuca transpiratia pe bluzita si este exact ca si cum l-ai inbraca cu bluzita uda.
mihaela_e spune:
Buna dimineata,
Cam slaba activitatea pe aici....noi ne-am trezit de la 6 asa ca.....
Si asa a trecut eclipsa de luna...ai mei socrii vroiau sa plece de acasa ca cica o sa fie cutremur. E drept ca alexandru s-a cam fatait azi-noapte - dar, dupa ce a mancat 4 masuri de lapte a l-am lasat patut si a adormit la loc, pana la 6.
Ma duc sa-l duc la mama, pentru ca acolo este in elementul lui ...joaca, mancat, culcat...Va urez o zi buna si voua si piticodromilor
codruta_grg spune:
'neata. Noi suntem tare matinale azi
Hi, hi, hi au aparut si voturile pentru pozele din concurs.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
nanadana spune:
buna dimineata
mihaela vai prin ce ati trecut imi pare asa de rau,multii pupici de la noi si recuperare cit mai repede a Alexandru ,cit despre mancare eu zic ca papat destul de bine si incetul cu incetul o sa intre in normal
diplofaci foarte bine ca repeti analizele,tinem pumnii
noi sintem bine,ne iesit canini si spunm un cuvint "ata"-adica gata
ce face antonealaca vad ca nu da nici un semn de viata,sper ca este bine
corsge spune:
Salut!
Sa va spun si eu ca lupta impotriva pampers s-a incheiat cu bine. Am scapat de pampers, peste zi, si facem numai la olita. In cam doua saptamani a invatat sa ceara, sa se abtina, sa se controleze. Nu a fost prea mare stres, fiindca-i destul de receptiva.Va trebui sa perseveram pentru ca, noaptea, inca face in pampers si mai avem de trecut acest hop. In rest, sunt multumita. Trebuie sa precizez ca la noi in apartament e f cald si, din acest motiv, am inceput acum. Va dorim succes si voua si mult curaj!
nanadana spune:
codruta felicitari sinteti totusi printre primii
va doresc o duminica placuta,noi mergem la nai lui Antoine azi si in plus este asa de frumos afara
va pupicim
country girl spune:
Buna dimineata! Si noi ne-am trezit la 7,30
Dar am scapat cel putin o ora jumate de ei, ca au plecat la piscina. Iar cand se intorc mananca si Ilinca doarme cel putin 3 ore!
Asa ca astazi sper sa am si eu putin timp pentru mine. Deocamdata o ascult pe Luz Casal cantand si raspunde la corespondenta mult timp neglijata.
In cinstea primaverii avem un nou look, adica ne-am aranjat buclele Dovada n-am apucat s-o postez pe net dar urmeaza in curand.
Va doresc o duminica frumoasa!
codruta_grg spune:
Corsge, felicitari. Spune si pipi cand o trece si tine pana ajunge la olita? Ca noi acuma spunem pipi sar atunci si facem
Ina, vreau sa vad noul look, poate ma inspir si eu pentru parul lui Petra
Inca se mai poate vota
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"