Piticodromul de sept-oct 2005 (172)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Diplodocus,poate e bine sa repetati toti analizele, in alta parte. Tinem pumnii sa fie bine!
Hildegard, probabil e de la dintisori, nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme, mai ales daca starea generala e buna... Sa ne tii la curent!
Cu infofolitul copilului... e greu sa ignor manutele reci atunci cand suntem afara, dar am invatat bine lectia, de muult, de pe forum! Si am uimit si noi multe mamici ai caror copii nu se vedeau de fular si multe caciuli . Mi s-a intamplat chiar sa fiu apostrofata de medicul de familie, ca la 5 grade avea doar o palariuta legata sub barbita si geaca si nu caciula cu blana si vreo 2 cojoace .Maria face si ea parte din categoria celor care noaptea arunca paturica in secunda 2, si dimineata, cand o luam in pat cu noi, imi pare inghetata, dar pe ea nu pare sa o deranjeze (doarme in body si pantaloni, fara sosete). Si sper sa nu fie la fel de friguroasa ca noi, cand va fi adult. (vara vad adesea oameni veniti de la tara cu veste de lana si ciorapi grosi de bumbac si inteleg "emanciparea" treptata a generatiilor in ceea ce priveste perceperea temperaturii)

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diplodocus, sanatate si eu zic sa repeti analizele. (colet livrat -multumim de martisor)

Am dus-o azi pe Petra cu tramvaiul. A vrut neaparat cu "aiul". La prima statie a trebuit sa coboram ca a inceput sa planga si sa spuna: "os, os, os", adica jos.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Hilde nu mai mananca DELOC sau a incetinit ritmul cu care erai obisnuita ? La fel a facut Petrut, a trecut de la mancat pe rupte la sarit masa de seara, ciuguleala la celelalte mese, dar in 2 saptamani s-a reglat si acum mananca toate mesele, dar mai putin cantitativ. La Petrut cam era timpul sa slabeasca ritmul, e mai inalt ca toti desi e cel mai mic de varsta din grupa de copii cu care se intalneste saptamanal.

BiuMil americanii s-au reintors la www.kiddopotamus.com/p_swad.php" target="_blank">infasatul copilului, e din material putin elastic, copilul simte ca e infasat, dar are libertate de miscare. Am avut si noi unul, dar Petrut tipa ca din gura de sarpe de cate ori l-am infasat, asa ca am renuntat.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Alexuta, Mihaela de curand o mamica cu 3 copii parea sa aiba nevoie de ajutor, m-am oferit, tipa s-a bucurat si m-a rugat sa-i amestec 2 linguri de formula cu apa dintr-o sticla. Sticla era de la frigider, rece de sa-ti cada mana, am facut ce m-a rugat si apoi i-a dat biberonul fetitei de 3 luni.
Din maternitate mi-au zis sa-i dau copilului formula la temperatura camerei, acum tot ce mananca e la temperatura camerei. A... si bineinteles ca noi mancam fierbinte, ca asa ne-am obisnuit. Cand ii dau ceva caldut, scuipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sambata buna tuturor!
Noi am inaugurat astazi piscina pentru copii. Ceea ce a adus pofta de mancare si 3 ore de liniste pentru mine, in care Ilinca a dormit bustean. Asa ca de acum in zilele cu ploaie, stim ce program avem.
I-a placut atat de mult incat si acum in casa sta cu casca de inot pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Diplodocus, sa refaceti analizele de laborator. Din pacate daca se reconfirma inseamna ca hepatita s-a transmis la nastere de la tine la Luca :-(
In cazurile de sarcina la mame purtatoare de virusul hepatitei eu stiu ca se recomanda cezariana si alimentatia artificiala la copil, adica nu alaptarea. Dar pentru asta trebuiau sa cunoasca rezultatul analizei in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Trebuie sa va povestesc asta : un prieten american casatorit cu o nemtoaica se duce in vacanta la socri in Germania. Aveau o fetita de vreo 6 luni, era iarna dar caldut afara. Iese tipul la plimbare in sat cu fetita in port-bebe, copilul imbracat americaneste. Nu face 5 pasi ca se intalnesc cu o femeie in varsta care ii zice "vai, ce draguta e, dar n-are caciulita". mai face 10 pasi, alta tipa ii zice ca n-ar fi rau sa-i puna o caciulita. Un vecin care statea in pridvor ii striga " stai nu pleca, am o caciulita pe care a uitat-o nepotul meu, ti-o imprumut".
Tipul cedeaza nervos si le striga "gata, ma duc in casa si-i pun caciulita".

Eu cu sotul am ras de ne-am prapadit, tipul are si el umor si nu s-a suparat, dar nu intelegea care-i problema cu oamenii astia ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Va multumesc fetelor pt incurajari!
In mod sigur mergem si la Cluj sa refacem analizele...

Despre "infofolit"...M-am distrat bine citind postarile voastre..
Evident si eu am patit faze similare, mai ales asta vara cind nu avea Luca sosete in picioare

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, sa nu uitati de eclipsa de luna din seara asta!!!

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

MIHAELA daca ai nimerit la dr. Iordachescu sunteti pe maini bune. E pediatrul Iuliei si am cea mai mare incredere in el. Plus ca toti copii (nu putini) pe care i-am avut in grija si erau bolnaviori au avut parte de un real serviciu medical din partea lui. Un adevarat profesionist.

DIPLODOCUS sper ca totul sa fie bine la al doua analiza.

Subiectul asta cu infofolitul e spinos si pt mine. Acu' mai trebuie sa ma si cert cu maica-mea pe tema asta. Astazi, de exemplu, vroia sa ii pun caciulita de bumbacel pe motiv ca bate vantul si raceste copilul dar din alea cu amenintari -ca daca pateste ceva ea nu se uita la copil...samd- Bineinteles ca nu am ascultat-o si am facut tot ca mine si bineinteles ca primesc aproape de fiecare data cand merg in parc apostrofari de genul "vai, dar nu are caciulita fular manusi pe vantul asta" (no, pe bune- vi s-a parut ca iarna asta a fost nevoie de manusi?- asta pt cei din Bucuresti). Inchipuiti-va ca in parc azi copiii erau infofoliti cu fular. Iulia nu stie ce e ala fular nici macar pe "marile geruri" nu i-am pus- nu de altceva dar nu ii gasesc utilitatea- Insa, asa cum a subliniat cu intelepciune BIANCA nu comentez caci asta e modul parintilor de a controla un fapt incotrolabil si daca asta ii face sa se simta mai bine....asta e. Dar am o rugaminte sa ma lase si pe mine in pace sa cresc copilul asa cum cred eu de cuvinta.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput