Piticodromul de sept-oct 2005 (172)
Raspunsuri - Pagina 9
codruta_grg spune:
Wawww ce a crescut Ilinca. Si ce look 
Meme, da suntem intre primii 25%
. (poate eram mai sus in clasament daca ne votau persoanele care au zis ca au facut-o -dar nu e tarziu, ca se poate pana pe 10
) Noi aveam poze muuuult mai reusite fotografic, dar poza care am trimis-o are semnificatie aparte pt 2006. Atunci Petra facea singura primii pasi. Pt noi (ca pt fiecare) e una din realizarile cele mai mari ale copilului.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Diana30 spune:
Frumoasa ca frumoasa Ilinca,da sa vedeti ce priviri are.......!!!!!
Vai de ei baieti!
Si vai de el tata de Budinca!!!Nu mai trece mult si ne anunta ca si-a luat pusca.
Diana30 spune:
Mihaela,imi pare rau ca ati trecut prin atatea necazuri.Ma bucur ca acum Alexandru e bine.
Diplodocus,sper sa fie gresit rezultatul analizelor.Daca crezi ca as putea sa te ajut cu ceva cand veniti la Cluj,te rog sa spui.
Anto,asteptam vesti bune de la voi.
Jadi,a treia va fi fetita.Intreab-o numa pe kristinutza.Si ai parte de-un putzoi frumos si is convinsa ca si al doilea va fi tot frumos.
Meme1 spune:
Ina, si noi am avut noroc de vreme aseara si am admirat eclipsa in toata splendoarea ei...nu va zic ccc ca eu ametita cum sunt am stat vineri seara cu ochii cascati la luna sa vad eclipsa...aveam senzatia ca vineri e 3...abia cand nu s-a intamplat nimic nimic m-am 'prins' eu ca e ceva in neregula....nu va zic de vecini ca i-am anuntat sa se uite la eclipsa tot vineri, iar ei mi-au raspuns ca 'e innorat tare rau afara', iar afara era o luna cat China.....
Diplodocus, multa sanatate, sa fie bine!!!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
codruta_grg spune:
In Romania au zis la tv ca doar cei din Constanta au vazut eclipsa de luna. La noi intradevar a fost innorat.
meme, deci vineri 

Codruta &
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Meme1 spune:
Codruta, eu am vorbit cu mama aseara la telefon si zicea ca era ceata si nu prea se vedea eclipsa...deci nu stiu cum or fi anuntat ca s-a vazut din Constanta....
Pupici
Meme1 spune:
Am pus cateva poze de la eclipsa.
Nu sunt ele cine stie ce, dar se distinge cat de cat eclipsa....
Pupici
Meme1 spune:
Am inteles acum faza cu vineri....tot cu gandul aiurea sunt....la rusi de fapt...o fi si asta vreun semn????? vai de mine.....
Gata ca ma aberez de una singura pe aici,
Pupici si duminica placuta tuturor,
codruta_grg spune:
meme, acuma ma gandeam eu daca ieri a fost sambata sau vineri 

Codruta &
asa crestem noi